Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2018. 16:43

macica2

Babyblue, sad mi je jasno…. Ja isto planiram paziti par dana prije nek bum isla. Ne znam jos kad će me slati, al sigurno me bude jer ja od pocetka imam 10 kg vise. A znam pojesti previše, al opet krivim vrijeme. Još sam dobra s kilama kolko jedem,a ne krecem se. A inace sam stalno pokretna, al po tom vremenu ne želim biti vani da se ne prehladim. Ne treba mi to.

Pa da... malo pripazi, izbaci (ili probaj izbaciti 😁) slatko tih par dana, više povrća i voća i eto ga..
    Nama su ti na edukaciji rekli da ne bi smjele jesti poslije 20h...
    Kad sam dobila njihov jelovnik od 1800 kcal, plakala sam dva tjedna jer se nisam mogla naviknuti na konstantnu glad... ali sada je već lakše 😊😊

Marijaa30
    21. Ožujak 2018. 17:01

Iskreno, ja sam prije desetak godina imala 20 kg viska, izgubila sam 15kg odokativnim brojenjem kalorija. Jela sam sve, al sam se drzala 1400kcal i kretanja puno. I to mi je ostalo u glavi-brojanje kalorija. Sad se ne krecem, idem samo na posao, al je mirno, sjedim i hodam naizmjence,al se ne mucim i jedem oko 1700 kcal dnevno, tu i tam i vise... Ima dana da opce ne pazim. Pa sam se uspjela 3 kg udebljati. Al mislim da mi neko prepise kaj moram jesti,sto ne smijem da bi samo mislila na hranu i isto tak umirala od gladi. 

26.8. Ivan 💙💙

21. Ožujak 2018. 17:09
    Pojela beba 😂😂🤣🤣
    Pojela beba 😂😂🤣🤣

jesam ga riješila😋😋, a bebač je skakal u buši ko na federe, poludi od šećera😂😂

Lunaa
    21. Ožujak 2018. 17:13

M.lady

Cure evo i mene nakon duzeg vremena, procitam vas tu i tam, valjda me niste zaboravile 🤗 sve ste mi divne i vi i buse 😍 mi smo super, moj mali igra boks u trbuhu 😛 sutra smo punih 26 tjedana, jos kao i jama 99 dana. Leti vrimeee ,😘😘

M.lady evo i ja se javljam nakon 100 godina ali doslovce već sam ušla maltene u treće tromjesečje a zadnji put pisala u prvom. 😀 mi smo iste po terminu ako se ne varam? Danas mi je punih 26 tj. I taman se jučer vratila s bolnice bila tamo dva dana, otkrili mi enterokok 10 na 5tu. u urinu i dali mi amoksicilin. Jel znate možda koja od cura koliko taj antibiotik šteti bebi sad u ovom periodu?

21. Ožujak 2018. 17:18

Lunaa

M.lady

Cure evo i mene nakon duzeg vremena, procitam vas tu i tam, valjda me niste zaboravile 🤗 sve ste mi divne i vi i buse 😍 mi smo super, moj mali igra boks u trbuhu 😛 sutra smo punih 26 tjedana, jos kao i jama 99 dana. Leti vrimeee ,😘😘

M.lady evo i ja se javljam nakon 100 godina ali doslovce već sam ušla maltene u treće tromjesečje a zadnji put pisala u prvom. 😀 mi smo iste po terminu ako se ne varam? Danas mi je punih 26 tj. I taman se jučer vratila s bolnice bila tamo dva dana, otkrili mi enterokok 10 na 5tu. u urinu i dali mi amoksicilin. Jel znate možda koja od cura koliko taj antibiotik šteti bebi sad u ovom periodu?

Drago mi je da nam se vraćate😍😍. Neznam ništa o antibiotiku ali vjerujem da su procjenili da bi bilo više štete da ga ne dobiješ. Žicam sliku bušice? Da nadoknadimo pošto te nikako nije bilo😁

21. Ožujak 2018. 17:18

Lunaa

M.lady

Amoksil smijes piti u trudnoci,  obicno se daje za vecinu urinoinfekata u trudnoci. Bez brige! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Ožujak 2018. 17:28

macica2

Iskreno, ja sam prije desetak godina imala 20 kg viska, izgubila sam 15kg odokativnim brojenjem kalorija. Jela sam sve, al sam se drzala 1400kcal i kretanja puno. I to mi je ostalo u glavi-brojanje kalorija. Sad se ne krecem, idem samo na posao, al je mirno, sjedim i hodam naizmjence,al se ne mucim i jedem oko 1700 kcal dnevno, tu i tam i vise… Ima dana da opce ne pazim. Pa sam se uspjela 3 kg udebljati. Al mislim da mi neko prepise kaj moram jesti,sto ne smijem da bi samo mislila na hranu i isto tak umirala od gladi.

Kužim te skroz.. 
    Ali možemo mi to 😊😊💪

21. Ožujak 2018. 17:33

Ena31

jesam ga riješila😋😋, a bebač je skakal u buši ko na federe, poludi od šećera😂😂

Nek ste vas dvoje sretni 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lunaa
    21. Ožujak 2018. 17:37

Ena31

Drago mi je da nam se vraćate😍😍. Neznam ništa o antibiotiku ali vjerujem da su procjenili da bi bilo više štete da ga ne dobiješ. Žicam sliku bušice? Da nadoknadimo pošto te nikako nije bilo😁

ProudMomy da taj sam dobila. A ništa moram piti da mi ode ta beštija. Ena31 evo šaljem sliku buše
    😍😍. 

• M.lady
    21. Ožujak 2018. 17:37

Lunaa

M.lady

Da jesmo dan manje vise, tu smo 😃 a za antibiotik nezz, mislim da ce se javit tu koja cura sta zna vise od mene

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI