Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2018. 10:40

Dobro jutro curke😀. Dobro došle nove trudničice, sretno i spretno do kraja 😀😍.
    Proudy ovo izgleda njemii, uživaj, a ja da nis trudna pozvala bi se k tebi na rakijicu, slavonska se ne propušta (i ja danas papam suho meseko, ali kuhano😋).
    Mina sramežljiva bebica, al bitno da je sve ok, pokazat će se drugi put😀😍😘.
    I šećer na kraju IVYMICEK SRETAN ROĐENDAAAANNNN😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘💕💖💗💌💞, puno sreće, zdravlja, ljubavi, dječice i svega što si sama poželiš😘😘😘

21. Ožujak 2018. 10:46

Ajme pa kako sam to propustila!
    Ivy sretan nek ti je rockas! 😘😘😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Rubia
    21. Ožujak 2018. 10:47

Jutroo... 
    Dobro dosle nove mame, sretno !!! 
    Ni ja se nisam susrela sa bolovima cak ni sa hematomom i dva obilna krvarenja ali sam imala urinarnu infekciju i za par dan rijesila antibioticima i puno brusnica... nista strasno ❤️
    Proud ovo je njammm... 

Mladamamica1911
    21. Ožujak 2018. 11:52

ProudMomy

Jutro curkice!
    Losah i Babyblue, dobro dosle!
    Ivy, i ja mislim, da su muzeki u pravu, i tvoj i moj 😉
    Tih kobasica ima hrpa, svakoj bi vam poslala jednu da ste mi blize. ❤ Mladamamica, tebi svakako donesem, ne bumo kavu na suho pile 😂😂😂i u goste se ne ide praznih ruku 😉
    Mina drago mi je da je sve u redu, a spol cete vec saznati, kada je sve drugo dobro, to postane sporedna stvar!
    Tko je za bolove pitao?
    Ne znam, ali ja sam u pocetku kad sam drugi put prokrvarila i zavrsila na bolovanju, imala jake i onako tupe bolovru donjem dijelu trbuha, ispostavilo se da imam urinoinfekt, popila antibiotik i proslo.
    Ne znam jesam jos kaj trebala rec, sorite, rano mi je 😘

Da nisi objavila sve ove delicije ne bi ti uopce zamjerila da si dosla bez icega ali sad kad si se pohvalila sad je to druga prica 😍😂

Mladamamica1911
    21. Ožujak 2018. 11:58

Dan curkee 😊
    Nove cure dobrodosle 🎊
    Ivy sretaaaaaaan rođendaaaaan 🎁🎂🎈
    Sta radite po ovako ljepom danuuu 😊😊
    Ja sam se uvalila na kauc pred tv s casom cokoladnog mljeka(da nebi slucajno koji gram izgubila) 🤔

21. Ožujak 2018. 12:02

Mladamamica1911

ProudMomy

Jutro curkice!
    Losah i Babyblue, dobro dosle!
    Ivy, i ja mislim, da su muzeki u pravu, i tvoj i moj 😉
    Tih kobasica ima hrpa, svakoj bi vam poslala jednu da ste mi blize. ❤ Mladamamica, tebi svakako donesem, ne bumo kavu na suho pile 😂😂😂i u goste se ne ide praznih ruku 😉
    Mina drago mi je da je sve u redu, a spol cete vec saznati, kada je sve drugo dobro, to postane sporedna stvar!
    Tko je za bolove pitao?
    Ne znam, ali ja sam u pocetku kad sam drugi put prokrvarila i zavrsila na bolovanju, imala jake i onako tupe bolovru donjem dijelu trbuha, ispostavilo se da imam urinoinfekt, popila antibiotik i proslo.
    Ne znam jesam jos kaj trebala rec, sorite, rano mi je 😘

Da nisi objavila sve ove delicije ne bi ti uopce zamjerila da si dosla bez icega ali sad kad si se pohvalila sad je to druga prica 😍😂

Ma di da trudnici dodjem praznih ruku? Pa nema sanse 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Ožujak 2018. 12:03

Ovo sunce vani je varljivo,  izasla do ducana,  jesam veeeelika al skoro me otpuhalo 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    21. Ožujak 2018. 12:06

A gledaj ja cu onda nesto morat ispec ili skuhat 😂
    Bome ja sam izasla ispred kuce ja sam jos veca pa me zaljuljalo 😥

21. Ožujak 2018. 12:10

Mladamamica1911

Dobro da nas nije prehitilo 😂😂😂😂,  vec vidim kak se valjam onak ko kornjaca na ledjima i ne mogu ustat 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    21. Ožujak 2018. 12:11

ProudMomy

Mladamamica1911

Dobro da nas nije prehitilo 😂😂😂😂, vec vidim kak se valjam onak ko kornjaca na ledjima i ne mogu ustat 😂😂😂😂😂

To sam si ja razmisljala kako bi se ja ustala da negdje padnem a nema nikog da mi pomogne 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.