dan cure
ivy draga sve najbolje ti zelim 😙😙😙 imali kakvih kolaca ?😀
nove cure dobro nam dosle 😊
ja bila u gradu od 7 isla u bolnicu vadit markere za hepatitis…nalaz ce biti za tjedan dana i lagano ludim…trudim se biti pozitivna koliko god mogu…
kasnije muzek isao do firme ja malo po trgovinama i to jd to….slomljena da me sve boli….putuje u petak za svedsku pa mi je sve na hubu….
nadam ste da ste vi i bebice dobro ljubim vas 😙😙😙😙😙
Papaj nešto fino i odmaraj😘😘...ja bi King double danas😋 al pošto ga nemam opet malo napolitanke malo jabuka i tak ukrug😂😂. Evo te 🤗🤗🤗grlim malo i 😘😘😘 za pozitivu i dobre vibrice😍💕
Dobrodošle nove curke! Želim vam divnu trudnoću 😘😘
Ivy sretan rođendan!
I nakon kaj sam vidla ovaj King Double,zaboravila sam sve drugo kaj sam pročitala 😂 i sad budem morala u dućan po njega 😂😂
O Bože ne znam što bi dala za King Double... ali ne, ne... moram iduću srijedu na GUK profil..😟😢
Babyblue, dobrodosla 😃 kak to da moras vec sad ici za GUK profil?
26.8. Ivan 💙💙
Ma ovo mi je već 3. put kak nosim krv na V. V., al je to sve zbog moje gluposti... noć prije vađenja KKS smo bili na rođendanu 😁 a ja razmišljala nisam.. i evo ti vraga.. mini odstupanje i evo ga.. dijagnoza 😑🔫
Ma ovo mi je već 3. put kak nosim krv na V. V., al je to sve zbog moje gluposti… noć prije vađenja KKS smo bili na rođendanu 😁 a ja razmišljala nisam.. i evo ti vraga.. mini odstupanje i evo ga.. dijagnoza 😑🔫
I kakvo je stanje sad kad pratiš? Jako visok ili je baš bilo zbog tog ročkasa povišen?
Sad su vrijednosti savršene.. 😁
Izgleda da da... ali nema veze... nije mi teško 😊
Nekad se zaželim nečega, pa zgriješim...ali Bože moj...do sada nije bilo problema...
Izgleda da da… ali nema veze… nije mi teško 😊
Nekad se zaželim nečega, pa zgriješim…ali Bože moj…do sada nije bilo problema…
Ma ak je sad ok, pratiš i nije povišen samo uživaj, (btv nadam se da moj King stiže u 17 ili 18h kad m dođe s posla, ak ne zaboravi😂)
Draga moja i ja se nadam da nije zaboravio, pa uživaj u Kingu i za mene 😊😊
A ja se počastim idući tjedan čim dostavim kuvertu sa epruveticama 😂
Izgleda da da… ali nema veze… nije mi teško 😊
Nekad se zaželim nečega, pa zgriješim…ali Bože moj…do sada nije bilo problema…
I meni je prvi put bio povisen, al zato jer sam jako puno povracala i slabo jela. S tim da nije bio jako povisen. Zadnja dva puta nalazi odlicni. S tim da sam vecer nek sam vadila krv pojela tortu na rođendanu i taj dan kad sam vadila dvije kocke cokolade i opet dobar nalaz. Samo pripazis dva dana prije vađenja. Tak mi je vecinom sadasnjih i bivsih trudnica reklo 😉
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji