Jutro svima 😘😘 ma sve smo mi mlade i lijepe, ko veli drugačije,taj ne vidi dobro 😂
Franova nadam se da će sve biti ok, riješit će se to ❤️
Proud sline mi cure 🤤
Jutro cure 🤗, već vas dugo pratim i čitam ali nikako ostavit komentar. Naša bebica dolazi početkom rujna. 01.9 tako da mi se čini da ovdje nekako po datumu spadamo. U ponedjeljak me doktor ostavio doma, bolovi u trbuhu. Stvarno su bili kako za vikend. I kad sam došla s bebom sve ok, ali ne zna od cega. Jel imate kakvih iskustava? Sumnja na mokraće puteve...
inače sve ste baš 😍😍 toliko pozitive na ovoj temi da vas je milina čitati i gledati vaše busice😍😍
Jutro svima i losah dobrodošla😊 nisam se susrela sa nikakvim bolovima iako je moguce da ti je od upale mokr.kanala,naci ce ti od cega je,najbitnije da ti je beba dobro,ostalo ces rješavati
Jutro cure..evo nas s pregleda. Sve u redu, hvala Bogu. Jako smo narasli. Danas se nismo uspjeli slikati i sakrili smo nogicama sta smo 😥😅 a bas sam se veselila saznati. Bit ce drugi put nek je ona meni samo dobro.
Losah dobro dosla!! Tu smo negdje ti i ja s terminima 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hej drage moje... već vas neko vrijeme čitam i samo ću vam reći da ste prekrasne..sve do jedne... 😙😙
Jutro curkice!
Losah i Babyblue, dobro dosle!
Ivy, i ja mislim, da su muzeki u pravu, i tvoj i moj 😉
Tih kobasica ima hrpa, svakoj bi vam poslala jednu da ste mi blize. ❤ Mladamamica, tebi svakako donesem, ne bumo kavu na suho pile 😂😂😂i u goste se ne ide praznih ruku 😉
Mina drago mi je da je sve u redu, a spol cete vec saznati, kada je sve drugo dobro, to postane sporedna stvar!
Tko je za bolove pitao?
Ne znam, ali ja sam u pocetku kad sam drugi put prokrvarila i zavrsila na bolovanju, imala jake i onako tupe bolovr u donjem dijelu trbuha, ispostavilo se da imam urinoinfekt, popila antibiotik i proslo.
Ne znam jesam jos kaj trebala rec, sorite, rano mi je 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala vam 🤗. pa zapravo više manje sve mame koje poznam kažu normalno je da boli dolje. I toga sam se držala ali za vikend me stvarno bolilo da više nisam htjela cekat.i bojala se krvarenja. sad čekam nalaz urina☺. vjerojatno je i panika zbog toga jer mi je prva trudnoća pa ne znam šta me čeka ☺
mina pa stvarno smo u par dana možda ćemo skupa ići na porod 😎
Losah sorry..tek sam sad vidjela da sam ti krivo napusala ime.. 😝
Sortiraj odgovore
Najstariji