Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    20. Ožujak 2018. 15:04

franovamamita

dan cure
    drago mi je da ste vi i bebice dobro…😙😙😙😙
    ja sam van sebe i sva pogubljena…podigla nalaz i pozitivna na sam virus hepatitisa b otisla odmah kod svoje…moram napraviti markere na hepatitis pa cemo dalje znati…u nalazu pise slabo pozitvno na hbsag uciniti daljnje pretrage…tuzna sam beskrajno…😢😢😢😢

😘😘😘😘 Nemoj biti tužna 💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Ožujak 2018. 15:13

Ena,  morala sam se malo pokrenuti,  fakat se osjecam ko nemajka,  nista si za bebu nisam pripremila. 😂😂😂😂
    A znas koliko imam za peglat? Vec mjesecima M pegla samo ono kaj njima dvojici treba drugi dan za obuci. Uzas! A jos sve to za bebu trebam peglat isto. Zato i moram krenuti,  svaki dan malo,  da si te zaostatke rijesim prvo,  pa ostalo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Ožujak 2018. 15:18

ProudMomy

Ena, morala sam se malo pokrenuti, fakat se osjecam ko nemajka, nista si za bebu nisam pripremila. 😂😂😂😂
    A znas koliko imam za peglat? Vec mjesecima M pegla samo ono kaj njima dvojici treba drugi dan za obuci. Uzas! A jos sve to za bebu trebam peglat isto. Zato i moram krenuti, svaki dan malo, da si te zaostatke rijesim prvo, pa ostalo.

Kad smo već kod nemajke😂, ti barem imaš robicu za bebu pa imaš kaj peglat, ja imam jedan kompletić samo😱

20. Ožujak 2018. 15:24

Ena31

ProudMomy

Ena, morala sam se malo pokrenuti, fakat se osjecam ko nemajka, nista si za bebu nisam pripremila. 😂😂😂😂
    A znas koliko imam za peglat? Vec mjesecima M pegla samo ono kaj njima dvojici treba drugi dan za obuci. Uzas! A jos sve to za bebu trebam peglat isto. Zato i moram krenuti, svaki dan malo, da si te zaostatke rijesim prvo, pa ostalo.

Kad smo već kod nemajke😂, ti barem imaš robicu za bebu pa imaš kaj peglat, ja imam jedan kompletić samo😱

A budes kupila po malo sad kad ti malo olabave uzicu 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    20. Ožujak 2018. 16:13

barbara, drago mi je da je sve u redu, nek bude i dalje tak!
    franovamama, baš mi je žao... držim fige da bude se to brzo riješilo!
    proud, da još malo imaš do kraja, vrijeme leti :)
    ja sam sad tek doma došla i najela sam se onak.... tak da za včeru, oko pola 7, malo kompota i neko voće. 
    od kad svaku večer pojedem kompot od jabuka i kuhanih šljiva, probava je ko vurica :P :)

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    20. Ožujak 2018. 16:29

Ajme franova bas mi je zao nadam se da ce se rijesiti to sto prije drzim ti 4 fige ☺☺

ivymicek
    20. Ožujak 2018. 17:14

Ena31

ProudMomy

Ma ne sekiraj se.. ja imam pa se svejedno još nisam pokrenula 😂. Kao imam vremena 😂😂😂 uvijek si kažem budem sutra a sutra nikako da dođe 😌
    Macica bitno da si našla recept za probavu 🙄.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Ožujak 2018. 17:33

ivymicek

Ena31

ProudMomy

Ma ne sekiraj se.. ja imam pa se svejedno još nisam pokrenula 😂. Kao imam vremena 😂😂😂 uvijek si kažem budem sutra a sutra nikako da dođe 😌

Ajde barem se neke pokrenulo, za vikend će mm i frend slagati krevetić i kolica, krečenje kuće je dogovoreno odmah iza Uskrsa. Al ostalo stvarno neznam kak i kad ću, prepalo me danas u kakvom sam stanju dok nisam u krevetu, sjedit nemogu a dok stojim sve boli i zateže. A možda je danas samo takav dan🤷😀...i da, ovaj mjesec su mi komplikacije bile prek 500kn manje nego prošli mjesec😱😱

20. Ožujak 2018. 17:49

Ena31

ivymicek

Ena31

ProudMomy

Ajde barem se neke pokrenulo, za vikend će mm i frend slagati krevetić i kolica, krečenje kuće je dogovoreno odmah iza Uskrsa. Al ostalo stvarno neznam kak i kad ću, prepalo me danas u kakvom sam stanju dok nisam u krevetu, sjedit nemogu a dok stojim sve boli i zateže. A možda je danas samo takav dan🤷😀…i da, ovaj mjesec su mi komplikacije bile prek 500kn manje nego prošli mjesec😱😱

Pa kad oni to isplacuju po broju radnih sati u odredjenom mjesecu,  a veljaca je jaaako kratka i jbg.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Majda23
    20. Ožujak 2018. 18:33

Evo i nas u 25. tt 😊 kilažu ne znam jer se važem samo na pregledu, bilo je +3 a sad ćemo vidit 27.3. koliko sam natukla 😂 lijeva slika je tu da se pokaze da se i ja znam srediti, tu me zaručnik vodio na večeru, a desna je od jutros. 

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.