Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinanema00
    15. Ožujak 2018. 19:01

Cure koje ste bile na pregledu kako je prošlo? 😘😘

💕💕💜💜👶😍

mateya1993
    15. Ožujak 2018. 19:53

Večer cure  evo obavila pregled popodne. Sve je u redu. Bebica raste. Teška je 280g. Izgleda da je curica ali mi nije mogla 100% potvrditi jer je beba sjedila baš na guzi i nije mogla točno vidjeti. Moram ići vaditi krv da mi opet napravi test za toxoplasmu, da nebi se slučajno zarazila.. Preporučila mi je da idem napraviti anomaly scan. E sad ja i moj smo planirali ići na 4D.Mene zanima jel zna koja od vas, da li se pod 4D isto radi anomaly scan ili su to svaki uzv za sebe? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tinchyca
    15. Ožujak 2018. 20:34

Ja sam ti radila u suncu anomaly scan i tražila sam 4D. Anomaly scan ti rade u 2D-u i poslije mi je još uključila 3D/4D da nam stavi na stick par fora slikica i videa. Pošto se anomaly scan radi u 2D tehnici bitnije je da nađeš nekog stručnog tko će sve dobro izmjeriti i pogledati. A 4D je nama rekla dr. da je najbolje raditi sa 26 tj. Tada najljepše slikice ispadnu. Ali ako ideš npr u sunce neće ti naplatiti obadvoje. Uzmeš anomaly scan i zamoliš da ti koju 4D slikicu/video stavi na stick. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    15. Ožujak 2018. 20:36

To sam radila kad sam bila 21. tjedna

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mateya1993
    15. Ožujak 2018. 20:48

Tinchyca

Ja sam ti radila u suncu anomaly scan i tražila sam 4D. Anomaly scan ti rade u 2D-u i poslije mi je još uključila 3D/4D da nam stavi na stick par fora slikica i videa. Pošto se anomaly scan radi u 2D tehnici bitnije je da nađeš nekog stručnog tko će sve dobro izmjeriti i pogledati. A 4D je nama rekla dr. da je najbolje raditi sa 26 tj. Tada najljepše slikice ispadnu. Ali ako ideš npr u sunce neće ti naplatiti obadvoje. Uzmeš anomaly scan i zamoliš da ti koju 4D slikicu/video stavi na stick.

Hvala ti na odgovoru. Meni će sutra biti 20. tjedana i isto bi išla u polikliniku Sunce u Varaždin pa me to zanimalo da ne plaćam bezveze obadvoje. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tinchyca
    15. Ožujak 2018. 20:54

Naruči se na anomaly scan. A pošto je to sve isti uzv reci da bi voljela da ti stavi na stick 3D/4D slike i video 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

15. Ožujak 2018. 21:05

mateya1993

Večer cure evo obavila pregled popodne. Sve je u redu. Bebica raste. Teška je 280g. Izgleda da je curica ali mi nije mogla 100% potvrditi jer je beba sjedila baš na guzi i nije mogla točno vidjeti. Moram ići vaditi krv da mi opet napravi test za toxoplasmu, da nebi se slučajno zarazila.. Preporučila mi je da idem napraviti anomaly scan. E sad ja i moj smo planirali ići na 4D.Mene zanima jel zna koja od vas, da li se pod 4D isto radi anomaly scan ili su to svaki uzv za sebe?

Super za dobre vijesti s pregleda i bebicu, moguće princezicu😍😍😘😘❤❤.

ivymicek
    15. Ožujak 2018. 21:45

mateya1993

Večer cure evo obavila pregled popodne. Sve je u redu. Bebica raste. Teška je 280g. Izgleda da je curica ali mi nije mogla 100% potvrditi jer je beba sjedila baš na guzi i nije mogla točno vidjeti. Moram ići vaditi krv da mi opet napravi test za toxoplasmu, da nebi se slučajno zarazila.. Preporučila mi je da idem napraviti anomaly scan. E sad ja i moj smo planirali ići na 4D.Mene zanima jel zna koja od vas, da li se pod 4D isto radi anomaly scan ili su to svaki uzv za sebe?

Super za bebicu i mamu i moguću princezu 💕.
    Macica sutra je novi dan 😊.
    Bolesnice nek nam ozdrave a mi bezvoljne budemo sretnije.... Ipak ću sutra prati prozore danas sam pre blah 😂.
    Ovi smokići i napolitanke zvuče toliko njam 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Ožujak 2018. 22:02

ivymicek

mateya1993

Super za bebicu i mamu i moguću princezu 💕.
    Macica sutra je novi dan 😊.
    Bolesnice nek nam ozdrave a mi bezvoljne budemo sretnije…. Ipak ću sutra prati prozore danas sam pre blah 😂.
    Ovi smokići i napolitanke zvuče toliko njam 😂😂😂

😘😘😘😘😘😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗ti šaljem da ljepo pajkite kikachi, ti i beba u bušici i da sutra bude bolji dan i bolje raspoloženje😀

15. Ožujak 2018. 22:04

macica2

da vas pozdravim za kraj ovog šugavog dana, nije se popravio… i dalje je bio bezvezni :(
    kaj se tiče slatkog, i ja sam danas pojela malo više napolitanka :P

Bit će bolje sutra, ubaci i koju kockicu čokolade u raspored, za bolje raspoloženje.😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.