Curke ako znate koju , prodajem baby watcher hitno :) koristen par puta :D
Imaš tu na klokanici temu babywatcher, probaj tamo staviti oglas, možda se ko javi😀
Javi mi se na fejs u poruke 😊😊😊
Cure citala sam al sam sve zaboravila neka sam sva cudna danas mi bebi suti par puta me lupio al nije aktivan ko druge dane pa me to nervira 😢
Odma si mislim da nesto ne stima ...rublje i dalje mokro nekako ...selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲
Ja sam isto danas nesto tuzna i bezvoljna 😑
Danas je očito svima čudan dan...kod mene već 4.dan bila gužva na poslu,sto stvari za odraditi,još sam jučer uspjela pasti pa me koljeno lagano boli...već jedva gledam..jedva čekam nedjelju da se ne moram dići u 6 i da se malo naspavam 😴😴
Cure citala sam al sam sve zaboravila neka sam sva cudna danas mi bebi suti par puta me lupio al nije aktivan ko druge dane pa me to nervira 😢
Odma si mislim da nesto ne stima …rublje i dalje mokro nekako …selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲
I moj je danas malo mirniji, nego inace, valjda zato kaj sam i ja kilava i bolesna, pa ni njemu miseku nije do nicega.
Sorry, draga, al nis od kave sutra, kad sam da uzvines, za k...
28.3 sam na Krugama kod doktora, pa cemo onda kavu pit. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Odma si mislim da nesto ne stima …rublje i dalje mokro nekako …selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲
I moj je danas malo mirniji, nego inace, valjda zato kaj sam i ja kilava i bolesna, pa ni njemu miseku nije do nicega.
Sorry, draga, al nis od kave sutra, kad sam da uzvines, za k…
28.3 sam na Krugama kod doktora, pa cemo onda kavu pit. 😉
Ma nista draga samo ti ozdravi pa naletis k meni na kavu kad zavrsis s doktorom 🙂
onaj osjecaj kad se ubijes u napolitankama 🙊😆😆😆😆
bojana kak to da ga prodajes?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
onaj osjecaj kad se ubijes u napolitankama 🙊😆😆😆😆
bojana kak to da ga prodajes?
😂😂😂😂poznat osjećaj, pojela danas zadnje i poslala m poruku da mi kupi kad ide s posla,već sigurno mjesec i pol nisam bez njih doma😂😋😋...i čips, smoki, mineralnu, bombone, jogurt...😂😂😂
da vas pozdravim za kraj ovog šugavog dana, nije se popravio... i dalje je bio bezvezni :(
kaj se tiče slatkog, i ja sam danas pojela malo više napolitanka :P
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji