Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    15. Ožujak 2018. 15:21

Curke ako znate koju , prodajem baby watcher hitno :) koristen par puta :D 

15. Ožujak 2018. 15:24

Bojana27

Imaš tu na klokanici temu babywatcher, probaj tamo staviti oglas, možda se ko javi😀

Mladamamica1911
    15. Ožujak 2018. 16:34

Bojana27

Javi mi se na fejs u poruke 😊😊😊

Mladamamica1911
    15. Ožujak 2018. 16:37

Cure citala sam al sam sve zaboravila neka sam sva cudna danas mi bebi suti par puta me lupio al nije aktivan ko druge dane pa me to nervira 😢 
    Odma si mislim da nesto ne stima ...rublje i dalje mokro nekako ...selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲
    Ja sam isto danas nesto tuzna i bezvoljna 😑

pharmamma
    15. Ožujak 2018. 16:54

Danas je očito svima čudan dan...kod mene već 4.dan bila gužva na poslu,sto stvari za odraditi,još sam jučer uspjela pasti pa me koljeno lagano boli...već jedva gledam..jedva čekam nedjelju da se ne moram dići u 6 i da se malo naspavam 😴😴

15. Ožujak 2018. 17:38

Mladamamica1911

Cure citala sam al sam sve zaboravila neka sam sva cudna danas mi bebi suti par puta me lupio al nije aktivan ko druge dane pa me to nervira 😢
    Odma si mislim da nesto ne stima …rublje i dalje mokro nekako …selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲

I moj je danas malo mirniji,  nego inace,  valjda zato kaj sam i ja kilava i bolesna,  pa ni njemu miseku nije do nicega.
    Sorry,  draga,  al nis od kave sutra,  kad sam da uzvines,  za k...
    28.3 sam na Krugama kod doktora,  pa cemo onda kavu pit. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    15. Ožujak 2018. 17:48

ProudMomy

Mladamamica1911

Odma si mislim da nesto ne stima …rublje i dalje mokro nekako …selidba nikako da se pokrene posteno uzas 😲

I moj je danas malo mirniji, nego inace, valjda zato kaj sam i ja kilava i bolesna, pa ni njemu miseku nije do nicega.
    Sorry, draga, al nis od kave sutra, kad sam da uzvines, za k…
    28.3 sam na Krugama kod doktora, pa cemo onda kavu pit. 😉

Ma nista draga samo ti ozdravi pa naletis k meni na kavu kad zavrsis s doktorom 🙂

franovamamita
    15. Ožujak 2018. 17:58

onaj osjecaj kad se ubijes u napolitankama 🙊😆😆😆😆
    bojana kak to da ga prodajes? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Ožujak 2018. 18:11

franovamamita

onaj osjecaj kad se ubijes u napolitankama 🙊😆😆😆😆
    bojana kak to da ga prodajes?

😂😂😂😂poznat osjećaj, pojela danas zadnje i poslala m poruku da mi kupi kad ide s posla,već sigurno mjesec i pol nisam bez njih doma😂😋😋...i čips, smoki, mineralnu, bombone, jogurt...😂😂😂

Marijaa30
    15. Ožujak 2018. 19:00

da vas pozdravim za kraj ovog šugavog dana, nije se popravio... i dalje je bio bezvezni :(
    kaj se tiče slatkog, i ja sam danas pojela malo više napolitanka :P

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.