Hvala cure, al bas se osjecam zbljuvano 😁
Ena nek oni to tebi prekontroliraju, al bit ce sve ok.
Ja sam imala na onoj prvoj krvnoj slici i urinu kaj vadis u trudnoci, pozitivne proteine, pa je dok koja je mijenjala mog digla paniku, a dva dana kasnije kad sam dosla na hitnu i pokazala i taj nalaz mi je pak doktorica tamo rekla, da to nije alarmantno u trudnoci, poslala me radit UK i bilo sve ok. Vise nikad poslije nisu bili pozitivni.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
20.3. sam naručena na uzv abdomena, neznam još koji dan ću skupljanu mokraću od 24 sata nositi, pa iza toga krv i uk, uk s abg…i 4.3. pregled kod doktorice.
Baš kak veli Proud bek te iskontroliraju ali i ja vjerujem da će na kraju sve biti ok 😊. Samo će te malo istlačiti s pretragama.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure, al bas se osjecam zbljuvano 😁
Ena nek oni to tebi prekontroliraju, al bit ce sve ok.
Ja sam imala na onoj prvoj krvnoj slici i urinu kaj vadis u trudnoci, pozitivne proteine, pa je dok koja je mijenjala mog digla paniku, a dva dana kasnije kad sam dosla na hitnu i pokazala i taj nalaz mi je pak doktorica tamo rekla, da to nije alarmantno u trudnoci, poslala me radit UK i bilo sve ok. Vise nikad poslije nisu bili pozitivni.
Nadam se da je tak i kod mene iako se ne nadam previše, svaki put imam bakterije, a proteine su mi našli i tjedan prije u urinu u bolnic(iako piše u tragovima)i i sad kod ginićke tak da negdi nešto je, jučer sam popila antibiotik neki koji se u vodi rastopi, možda on ubije beštije a za proteine bumo vidli, baš tak, bolje da provjere. 😘😘
20.3. sam naručena na uzv abdomena, neznam još koji dan ću skupljanu mokraću od 24 sata nositi, pa iza toga krv i uk, uk s abg…i 4.3. pregled kod doktorice.
Baš kak veli Proud bek te iskontroliraju ali i ja vjerujem da će na kraju sve biti ok 😊. Samo će te malo istlačiti s pretragama.
😘😘😘😘😘😘
dan cure
sretno onimaa koje idu na spoj danas 😙
proud brzo nam ozdravi a po tebi se ne vidi bolest 😍
ivy 😙😙😙 puse tjesilice ja mrzim kad ki bude takav dan uh neka te brzo prode
ena bit ce sve dobro draga i antibiotik ce ti sada pomoci 😙
ako sam sta zaboravila ne zamjerite...😙😙
idem za grad tipkamo se 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Proud divna i sa 38, drzimo fige da brzo prodje... Cajic, limun, med... u ogromnim kolicinama...
Sretno cure na kontrolama danas, ja sam se konacno smirila i hvala svima na cestitkama ❤️❤️
dan cure
sretno onimaa koje idu na spoj danas 😙
proud brzo nam ozdravi a po tebi se ne vidi bolest 😍
ivy 😙😙😙 puse tjesilice ja mrzim kad ki bude takav dan uh neka te brzo prode
ena bit ce sve dobro draga i antibiotik ce ti sada pomoci 😙
ako sam sta zaboravila ne zamjerite…😙😙
idem za grad tipkamo se 😊
😚😚😚
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala cure moje 😘.
Evo pocela je opet padati temp.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma smijesno , na taste 5.2 , nakon sat vremena 6.1 i opet nakon sat vremena 6.0 i oni mene salju gore , ali navodno kod nas politika kad jednom dodjes moras do kraja trudnoce 1 na mjesec ic na profil :)
Ja sam vec dva puta nosila guk profila, i oba su super nalazi i opet moram za mjesec dana. I da, kazu kao do kraja trudnoce. Bez veze..cuj to, tebi je 5.2 a kao granica je 5.1. Kako su rigorozni
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ma smijesno , na taste 5.2 , nakon sat vremena 6.1 i opet nakon sat vremena 6.0 i oni mene salju gore , ali navodno kod nas politika kad jednom dodjes moras do kraja trudnoce 1 na mjesec ic na profil :)
Ja sam vec dva puta nosila guk profila, i oba su super nalazi i opet moram za mjesec dana. I da, kazu kao do kraja trudnoce. Bez veze..cuj to, tebi je 5.2 a kao granica je 5.1. Kako su rigorozni
Curki s proljetnica je bio 5.1 i svejedno mora na profile. Bas jako drame oko toga, da ne ispadne da se nije kontroliralo, a trebalo je.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji