Jutro!
Čestitke palčici na maloj djevojčici! Bravo za mamu.
Tinchyxa divna busha! Čuvaj se muža i njegove bolesti. Paoaj češnjaka 😊.
Ništa nisam spavala. Ja bih ali mi djeca nisu dala. 😴. #zombi
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro zenske :) kako ste ? Ima koja da sutra ide na pregled da si skupa vibramo 😊😊 da vas pitam,jel vi piskite kod svog ginica u casu ?
Jutro curke. Moj mužić dobio 39 temp. glava ga jako boli i mučno mu je. Ne znam jel to početak neke gripe ili nečega al nije mi baš drago.
Mi danas punimo 23tj. :)
Predivna busa , mene zanimaju stikeri na slici ? Kako ih nabavit :D
Jutro :) nisam baš najbolje. Počelo me grlo zezat a i nisam se nikako naspavala. Čestitam Palčici na maloj bebici.
Tinchyca- lijepa bušica, pazi da se ne zaraziš
Bojana27- ja svaki put prije pregleda dobijem od sestre čašu i moram se pomokriti, mislim da je to normalno. Ja idem u četvrtak na pregled,nemogu dočekati
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro zenske :) kako ste ? Ima koja da sutra ide na pregled da si skupa vibramo 😊😊 da vas pitam,jel vi piskite kod svog ginica u casu ?
Ja dobijem stapic da se popiskim na njega, al u casicu ne. Bojana ti si rekla da imas baby watcher, ja sam sad jedva uspjela naci srceko al skroz prema dole, a kazu da oko pupka treba. Mozda zato sto smo jos mali?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mali ste jos , i ja najlakse nadem dolje nisko :) bez brige 😍😍 meni jos uvijek oko pupka jako tesko nac :D pa pitam jer ja jos nisam nijednom dobila ni trakicu ni casu 😂
jutro
tincy divnaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍
cuvaj se gripe draga,a vidim sa nas ima vise koje lovi prehlada uh....ja cu sad jos malo do zubara neda mi se jer je kisno vrijeme....
bojana ja ne nisam nikada ni u prvoj trudnoci morsls kod nje piskit u casu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice😘.Franovamamita mama ti je divna, kolačići, mmmm😋... PROUDY čestitam od 💗 Palčici, već sam te htjela pitati pošto pratim i proljetnice(između ostalog), i sve ostale teme odkad sam u krevetu. Jel ona to na kraju preko termina još? Tynchica divna bušica, okrugla😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘, čuvaj se da se ne razboliš.
Bojana ja imam pregled sutra napokon al tek u pol 7 navečer, i ja svaki put kad dođem giniću od sestre dobim čašu za piškiti, onda ona trakicom provjeri da nebi bilo proteina u mokraći, Ivymicek žao mi je kaj se nisi napajkila, možda uhvatiš malo kroz dan😘.
Juhuuu cestitam Palcici i zelim joj brz oporavak a curici sve najbolje 😍 Ena i meni se cini da je ona na kraju presla termin. A ako se ne varam, ona se bojala prijevremenog jer su i ona i majka joj rodene kao palcice. 🤔 Ispravite me ako grijesim 😂
Tinchy 😍😍😍😍 i cuvaj se :)
Ivy nadam se da ces naci malo vremena za odmoriti :)
Franova sretno u zubara.
E i Proudy jel se Mono javila na fb? Kako su ona i Orion?
💗Baby E💗
Evo ja se probudila, drugi put!
Ja piskim u casu, pa umocim trakicu sama i sestri samo trakicz donesem.
Ugl... Naporan mi vikend bio, bas sam se i preforsirala malo, jucer cijeli dan puna kuca ljudi.
Navecer jos sve malom za vrtic spremala. Samo sam paketica pakirala za kikace cuku i pol. Al su super!
Palcica je na kraju prenijela par dana, da, nije se dala mrvica van. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji