jutro cure
divan je dan ne vrti mi se i odmah sam dobre volje ☺
proud prekrasni ste 😍 a slavljenik mi bas lici na tebe 😊
opet sam sve ostalo zaboravila nemojte zamjeriti grlim vas i ljubim. sve 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro cure moje.
Krasne ste 😍
Maksim je pravi slatkis. I da sretan mu rođendan! 😘 Sad ga mozes pustit u vrtic bez brige hoce li se posvadat s kim 😂
Htjela sam jos nesto komentirati al sam zaboravila.
Uglavnom, idem se spremiti pa na rucak kod svojih. Nacula sam da se rade njoke 😍
Lijepu i mirnu nedjelju vam zelim. 😘 svima 🤗
💗Baby E💗
Bok cure! danas je nedjelja, a u sutra sam slobodna pa mi je baš super. planiram otići ujutro na hzzo da pitam koja prava ću imati il kako da poboljšam prava.
Tea, prekrasna si! moreee, blago tebi
Produ, krasni ste!
Probadanja su se malo smirila, a mislim da mi se maternica podigla jer mi je sad gore više tvrdi trbuh, a bio je iznad zdjelice. valjda mi se dobro čini
26.8. Ivan 💙💙
Bok cure! danas je nedjelja, a u sutra sam slobodna pa mi je baš super. planiram otići ujutro na hzzo da pitam koja prava ću imati il kako da poboljšam prava.
Produ, krasni ste!
Probadanja su se malo smirila, a mislim da mi se maternica podigla jer mi je sad gore više tvrdi trbuh, a bio je iznad zdjelice. valjda mi se dobro čini
Kakva je tvoja situacija s poslom?
Dal se dobiva kakva naknada prije rođenja djeteta ako je majka nezaposlena
Dal se dobiva kakva naknada prije rođenja djeteta ako je majka nezaposlena
Iskreno, neznam..ja sam imala situacija da ispunjavam uvjete za naknadu s hzzo-a jer sam radila, neznam kakva je situacija kod tebe s stažem u zadnje 2 godine
Ja sam otisla na komplikacije prije otkaza ugovora pa imam pravo. Bila sam cula ako dobijes otkaz prije da onda nemas. Nisam sad sto posto sigurna. Najbolje ti je njih nazvati i pitati.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja sam otisla na komplikacije prije otkaza ugovora pa imam pravo. Bila sam cula ako dobijes otkaz prije da onda nemas. Nisam sad sto posto sigurna. Najbolje ti je njih nazvati i pitati.
Isti je slučaj i samnom bio
malo nam je falilo slatko😀, puding vanilija,šlag i malo čoko i iznenađenje od eurokrema na kraju😋😋
Produ, krasni ste!
Kakva je tvoja situacija s poslom?
Ugovor mi je do 31.5., a do sad sam stalno radila neprekidno 2 godine, ovu sam bas za inat na drugom radnom mjestu. A na porodiljni bi mogla oko 10.7. tek. Pa ne znam je li mi bolje otici na kompkikacije prije isteka ugovora il molit nekog da me prijavi...
P.S. ovi pudingi izgledaju jako fiiino 😄
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji