Skrivamo se iza ocala, pa ova moze i van 😁
😍😍😍😍👪💙jako lijepa obitelj😍
Precool ste! 😍😍
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Proudy odlicna slikaa!!
Meni muz danas odveo na kebab. Vec mi se tri mjeseca jeo, al nisam mogla. Konacno sam dosla na svoje 😅 sutra si vadim krv pa ne smijem slatko vise, a mm sad jede cokoladu sa rizom mmmm i jaaaa bi 😧 ne smijem ni sutra a bas sam htjela sladoled. Jedva cekam ponedjeljak 🤣
E da, kupila sam danas baby watcher i tata je cuo srceko kako kuca 🤗💜
All of God’s grace in one tiny face 💟
Super ste!!! Zakon!! 😍😍😍... Osmijesi od uha do uha 😊.
P.s. odlična košulja i kravata
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proudy odlicna slikaa!!
Meni muz danas odveo na kebab. Vec mi se tri mjeseca jeo, al nisam mogla. Konacno sam dosla na svoje 😅 sutra si vadim krv pa ne smijem slatko vise, a mm sad jede cokoladu sa rizom mmmm i jaaaa bi 😧 ne smijem ni sutra a bas sam htjela sladoled. Jedva cekam ponedjeljak 🤣
E da, kupila sam danas baby watcher i tata je cuo srceko kako kuca 🤗💜
Lijep dan 😍. Jei za tateka i babywatcher
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro 😍😍
Ova noc mi je bila katastrofa - budna sam od 2 sata 😢😢.
Kako ste vi, sto cete spremati danas
Jutro ☺️
Tea divna si 😍
Proudy prekrasna ste obitelj 😊 sretan rođendan slavljeniku s malim zakašnjenjem 😘
Ja budna od pola 7,al zato jer moram na posao 😕 a nakon tog jurimo na rođendan tako da nema kuhanja danas 😁
Woow super ste
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro drage moje Klokanice.😘. Nadam se da ste se naspavale, mi čak nešto i jesmo, sad nas glaad mori(naravno) a neda mi se ustati iz kreveta još😂. Moj bebo me svom snagom pozdravlja odmah od jutra 😍😂😘.
Lijep dan vam želim, vi koje radite nedjeljom suosjećam, kad sam radila ja sam radila svaku nedjelju(većinom i po više od 10ili12 sati🙁).
Dobro jutro drage moje Klokanice.😘. Nadam se da ste se naspavale, mi čak nešto i jesmo, sad nas glaad mori(naravno) a neda mi se ustati iz kreveta još😂. Moj bebo me svom snagom pozdravlja odmah od jutra 😍😂😘.
Lijep dan vam želim, vi koje radite nedjeljom suosjećam, kad sam radila ja sam radila svaku nedjelju(većinom i po više od 10ili12 sati🙁).
Uff ovih 10-12 sati zvuči grozno..na svu sreću,ja sam danas samo 3 sata,tek toliko da se moram pojaviti 😂
Uff ovih 10-12 sati zvuči grozno..na svu sreću,ja sam danas samo 3 sata,tek toliko da se moram pojaviti 😂
Onda je to 👍👍👌👌 😍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji