Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    10. Ožujak 2018. 21:53

Ena31

ProudMomy

Skrivamo se iza ocala, pa ova moze i van 😁

😍😍😍😍👪💙jako lijepa obitelj😍

Precool ste! 😍😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mina04
    10. Ožujak 2018. 23:22

Proudy odlicna slikaa!!
    Meni muz danas odveo na kebab. Vec mi se tri mjeseca jeo, al nisam mogla. Konacno sam dosla na svoje 😅 sutra si vadim krv pa ne smijem slatko vise, a mm sad jede cokoladu sa rizom mmmm i jaaaa bi 😧 ne smijem ni sutra a bas sam htjela sladoled. Jedva cekam ponedjeljak 🤣
    E da, kupila sam danas baby watcher i tata je cuo srceko kako kuca 🤗💜

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    10. Ožujak 2018. 23:23

ProudMomy

Super ste!!! Zakon!! 😍😍😍... Osmijesi od uha do uha 😊.
    P.s. odlična košulja i kravata

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Ožujak 2018. 23:26

mina04

Proudy odlicna slikaa!!
    Meni muz danas odveo na kebab. Vec mi se tri mjeseca jeo, al nisam mogla. Konacno sam dosla na svoje 😅 sutra si vadim krv pa ne smijem slatko vise, a mm sad jede cokoladu sa rizom mmmm i jaaaa bi 😧 ne smijem ni sutra a bas sam htjela sladoled. Jedva cekam ponedjeljak 🤣
    E da, kupila sam danas baby watcher i tata je cuo srceko kako kuca 🤗💜

Lijep dan 😍.   Jei za tateka i babywatcher

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• ivanolora
    11. Ožujak 2018. 07:19

Dobro jutro 😍😍
    Ova noc mi je bila katastrofa - budna sam od 2 sata 😢😢. 
    Kako ste vi, sto cete spremati danas 

pharmamma
    11. Ožujak 2018. 07:52

Jutro ☺️
    Tea divna si 😍
    Proudy prekrasna ste obitelj 😊 sretan rođendan slavljeniku s malim zakašnjenjem 😘
    Ja budna od pola 7,al zato jer moram na posao 😕 a nakon tog jurimo na rođendan tako da nema kuhanja danas 😁 

mateya1993
    11. Ožujak 2018. 09:02

ProudMomy

Woow super ste 

💖 Nikol -12.08.2018💖

11. Ožujak 2018. 09:05

Dobro jutro drage moje Klokanice.😘. Nadam se da ste se naspavale, mi čak nešto i jesmo, sad nas glaad mori(naravno) a neda mi se ustati iz kreveta još😂. Moj bebo me svom snagom pozdravlja odmah od jutra 😍😂😘.
    Lijep dan vam želim, vi koje radite nedjeljom suosjećam, kad sam radila ja sam radila svaku nedjelju(većinom i po više od 10ili12 sati🙁).

pharmamma
    11. Ožujak 2018. 09:43

Ena31

Dobro jutro drage moje Klokanice.😘. Nadam se da ste se naspavale, mi čak nešto i jesmo, sad nas glaad mori(naravno) a neda mi se ustati iz kreveta još😂. Moj bebo me svom snagom pozdravlja odmah od jutra 😍😂😘.
    Lijep dan vam želim, vi koje radite nedjeljom suosjećam, kad sam radila ja sam radila svaku nedjelju(većinom i po više od 10ili12 sati🙁).

Uff ovih 10-12 sati zvuči grozno..na svu sreću,ja sam danas samo 3 sata,tek toliko da se moram pojaviti 😂

11. Ožujak 2018. 09:46

pharmamma

Ena31

Uff ovih 10-12 sati zvuči grozno..na svu sreću,ja sam danas samo 3 sata,tek toliko da se moram pojaviti 😂

Onda je to 👍👍👌👌 😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.