Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2018. 12:41

ivanolora

Ena31

ivanolora

Evo i mene s pregleda. Bebica je ok. Ja piskim svaki puta i sestra mi pogleda na trakicu zbog eritrocita i proteina da ne bi bili u mokraci.
    Ja sam sa svojom ginekologicom prezadovoljna.
    Kud vi hodate

Super za bebicu, koliko si sad trudna? Ajd stavi ticker dole, lakše je pratiti😀. Gdje he tvoja ginekologica? Jesi dobila sličicu?

Pomoć, kako staviti ticker

Klikni na moj, dalje će te vodit, kad sve podesiš kak ti odgovara ideš pod forums, tamo pid bbb code nešto kopiraš taj kod i zaljepiš ga u potpis pod svoj profil

12. Ožujak 2018. 12:55

Joj Ena,  kuzim te,  sve je teze izdepilirati se,  uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    12. Ožujak 2018. 14:37

Dok vas čitam o depilaciji,jaoooo :P  darling će imati posla :D :P

bila sam na hzzo i budući da ću ja sad otovoriti i opg na sebe, u 6. i 7.mjesecu ću si sama platiti doprinose za zdravstveno i mirovinsko, imat ću prvih 6 mjeseci porodiljnu oko 4500 (prosjek plaće), a drugih 6 mjeseci 3900 koliko je i maksimum. sretna sam :) :) 
    rekla sam da imam više opcija i to sam morala baš ići pitati pravnu službu.
    a inače bi se vodila ko nezaposlena i imala 2300 kn.

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    12. Ožujak 2018. 14:48

Ti stikeri za slicice se svi naplacuju 😂

Rubia
    12. Ožujak 2018. 14:50

Divne su vam slicice mame... Mene zanima da li ruckate ananas u trudnoci... meni se jako jede pa si sedmicno priustim malo, valjda tako mala kolicina ne moze da izazove neke smetnjice..

• ivanolora
    12. Ožujak 2018. 15:21

Evo Ena 31 uspjela sam. Hodam ti kod dr. Martine Ujević u Zagreb. 
    Ovaj put sam dobila 8 sličica jeeeeee , srce veliko ko kuća!!!

12. Ožujak 2018. 15:25

Rubia jako lijepa, manekenka😍, Ivanalora 👌👍,pa podijeli.s nama koju, nemoj da sve moram žicati😂😂

ivymicek
    12. Ožujak 2018. 15:29

Rubia ajme pa ti si manekenka sa divnim trbuščićem 😍.
    Suoer za preflede tko je bio i tko još ima. Kako Ena žica žicam i aj 😍.
    Ja još uvijek depiliram bez puno poteškoća, valjda sam se već ispraksala 😂😂.
    Ostalo sam zaboravila..  eh da i ja piškim svaki put 😂😂
    Hvala za želje za ajanje ali nema odmora dok smo živahni. Evo sat i pol šetnja pa sad malo odmor. Klinci njupaju čokoladnu tortu pa držim fige da im nešto i ostane 😋

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Ožujak 2018. 15:30

Rubia

Divne su vam slicice mame… Mene zanima da li ruckate ananas u trudnoci… meni se jako jede pa si sedmicno priustim malo, valjda tako mala kolicina ne moze da izazove neke smetnjice..
    .
    Evo i nas malo… u cetvrtak cemo valjda saznati jel roza ili plava ❤️❤️❤️

Ananas mislim da sam svega jednom od kad sam trudna, i to dragi i ja, narezali na kockice  i pojeli pola, ja više, pa me jezik jako pekao, odonda nisam😂😂🤣, a neznam, piše da se nebi smio zbog tog sastojka nekog, proguglaj malo pa odvagni, ili najsigurnije pitaj ginića svog.

12. Ožujak 2018. 15:34

ivymicek

Rubia ajme pa ti si manekenka sa divnim trbuščićem 😍.
    Suoer za preflede tko je bio i tko još ima. Kako Ena žica žicam i aj 😍.
    Ja još uvijek depiliram bez puno poteškoća, valjda sam se već ispraksala 😂😂.
    Ostalo sam zaboravila.. eh da i ja piškim svaki put 😂😂
    Hvala za želje za ajanje ali nema odmora dok smo živahni. Evo sat i pol šetnja pa sad malo odmor. Klinci njupaju čokoladnu tortu pa držim fige da im nešto i ostane 😋

Ja sam sva kilava danas, nisam si ni kavu skuhala, neda mi se ić pišat, neda mi se ići jesti, nije depra ni loša volja samo lijenost😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.