Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2018. 18:57

Pharma jeeej cestitke na princezici! Drago mi je da jr svr dobro!
    Ena tebi navijam za zeleno svijetlo,  za ustat iz kreveta 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Ožujak 2018. 19:01

pharmamma

Rubiaprezgodna trudnica,prava manekenka 😍
    Evo i mene s pregleda, sve djeluje super ☺️ Izgleda da nam ipak stiže princeza 💕 lice nismo uspjeli vidjeti jer ga frajerica skriva - s nogama 😂😂 sad još samo trebam napraviti ogtt i onda kontrola 11.4.
    Sretno svima s pregledima ovaj tjedan 😘
    Enatebi posebno držim fige da se beba pomaknula gore 😉

Jeeeyyy, čestitke na princezici😍😍❤❤❤❤ i da je sve ok😍😍😘😘. Hvala na lijepim željama😘

ivymicek
    12. Ožujak 2018. 19:02

Nadam se da ste se odkilavile i koja se trebala izdepilirat da je prošla bez puno rana i krvi 😱.
    Pharmama super za pregled i za akrobatsku bebolinu. Bitno da je sve ok 💕... Eh sada treba i ime smisliti...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Ožujak 2018. 19:04

ProudMomy

Pharma jeeej cestitke na princezici! Drago mi je da jr svr dobro!
    Ena tebi navijam za zeleno svijetlo, za ustat iz kreveta 😁

Hvala draga😀..nekak danas ko u inat cijeli dole nisko na kraju buše ima tulum, vrti se, okreće, gura, ko zna kaj radi unutra, kvrge svako malo idu😂😂😂

12. Ožujak 2018. 19:09

ivymicek

Nadam se da ste se odkilavile i koja se trebala izdepilirat da je prošla bez puno rana i krvi 😱.
    Pharmama super za pregled i za akrobatsku bebolinu. Bitno da je sve ok 💕… Eh sada treba i ime smisliti…

Još uvjek jedna rana al je bilo krvi😱😱, nisam nastavila još😂, budem javila sutra kak je prošlo😂🤣

Marijaa30
    12. Ožujak 2018. 19:18

pharmamma

Rubiaprezgodna trudnica,prava manekenka 😍
    Evo i mene s pregleda, sve djeluje super ☺️ Izgleda da nam ipak stiže princeza 💕 lice nismo uspjeli vidjeti jer ga frajerica skriva - s nogama 😂😂 sad još samo trebam napraviti ogtt i onda kontrola 11.4.
    Sretno svima s pregledima ovaj tjedan 😘
    Enatebi posebno držim fige da se beba pomaknula gore 😉

Drago mi je da je sve u redu, cestitke na curici 😄😍

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    12. Ožujak 2018. 19:59

pharma cestitam na curici i super da ste dobro 😙😙
    rubia bas si fit ne sekiraj se oko kila 😍😍😍 sto se tice ananasa ja ga insce ne jedem i sad u zadnjih 2 tjedna mi se bas jeo i to iz kompota tako da sam ga jela mislim iskreno da su to gluposti...u nicemu ne treba pretjerivati ali sada da ces se poroditi ako ga se najedes ma nema sanse...
    ena sretno s depilacijom 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Ožujak 2018. 20:03

franovamamita

pharma cestitam na curici i super da ste dobro 😙😙
    rubia bas si fit ne sekiraj se oko kila 😍😍😍 sto se tice ananasa ja ga insce ne jedem i sad u zadnjih 2 tjedna mi se bas jeo i to iz kompota tako da sam ga jela mislim iskreno da su to gluposti…u nicemu ne treba pretjerivati ali sada da ces se poroditi ako ga se najedes ma nema sanse…
    ena sretno s depilacijom 😂😂😂😂

Uf..riješila..donekle..i opet se porezala..mahh..kome ne paše nek si popravi😂😂🤣🤣..ja sam trudna debela umorna žena i bolje nemogu🙈🙈

franovamamita
    12. Ožujak 2018. 20:09

ahahhaahahahahahahahahah pa umirem 😂😂😂😂😂😂😂😂 nije to jednostavno ne razumije tko nije prosao 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Ožujak 2018. 20:10

franovamamita

ahahhaahahahahahahahahah pa umirem 😂😂😂😂😂😂😂😂 nije to jednostavno ne razumije tko nije prosao 😂😂😂😂

😂😂😂😂😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.