Uhh, hvala na komentarima, ja sam inace mrsavica a sad sam dobila 7+ kg, pa razmisljam kako da se zaustavim 😂😂 Sto se ananasa tice, guglala sam i misljenja su podjeljenja, navodno ne treba pretjerivati, ali ja eto pitam i druge zbog savjesti 😁
Rubia, prezgodna si trudnica 😍😍😍
Ananas pojedem tu i tamo, recimo jednom u 2mj, mislim da je s njim situacija kao i sa svim namirnicama koje se savjetuju kod pokusaja pzurivanja poroda, ovisi o konzumiranoj kolicini. Ako ga puno jedes, ja bi ipak smanjila, ali to je samo moje misljenje.
Ena i ja sam kilava danas, jos me i sve nesto steze i boli, od previse svega, bas sam za nista danas.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I evo preporuka jedna za curke koje dijele moju sudbinu i leze.
Pogledala sam upravo mjuzikl The Greatest Showman! Znaci inace fakat ne volim mjuzikle, gasim takav film nakon 10 minuta. Al ovo... Ovo je vrh! Stvari premocne i cijeli film fakat impresivan!
Ako niste, pogledajte si obavezno! Meni je zao sto nisam isla to gledat u kino dok je igrao, jer m8 je stvarno 😍😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uhh, hvala na komentarima, ja sam inace mrsavica a sad sam dobila 7+ kg, pa razmisljam kako da se zaustavim 😂😂 Sto se ananasa tice, guglala sam i misljenja su podjeljenja, navodno ne treba pretjerivati, ali ja eto pitam i druge zbog savjesti 😁
7kg? Ne vidi se uopće...a jbg, nemreš znati, najbolje nemoj ga jesti pa si mirna😂😎
Ananas pojedem tu i tamo, recimo jednom u 2mj, mislim da je s njim situacija kao i sa svim namirnicama koje se savjetuju kod pokusaja pzurivanja poroda, ovisi o konzumiranoj kolicini. Ako ga puno jedes, ja bi ipak smanjila, ali to je samo moje misljenje.
Ena i ja sam kilava danas, jos me i sve nesto steze i boli, od previse svega, bas sam za nista danas.
Sutra budem živnula oko 5 popodne kad ustanem i spremim se za susret s svojim bebačem, nemogu dočekati, vjerojatno nebudem ni spavati mogla😂😂. Odmaraj samo, izgleda da si pretjerala za vikend s aktivnostima pošteno, pazi na to zatezanje i bolove
Sutra budem živnula oko 5 popodne kad ustanem i spremim se za susret s svojim bebačem, nemogu dočekati, vjerojatno nebudem ni spavati mogla😂😂. Odmaraj samo, izgleda da si pretjerala za vikend s aktivnostima pošteno, pazi na to zatezanje i bolove
Kako je brzo dosao tvoj pregled..dani idu ko ludi. Imam osjeca da si jucer govorila kako jos dugo ima. Ja idem u iduci srijedu i nekako mi se to sve oduzilo, kao da sam bila prije 2 mjeseca na pregledu 😣
Ja sam danas nosila na Vuk Vrhovec krv, i isla sam pjeske tj tramvajem. Imam osjecas da sam kopala cijeli dan, bas sam se umorila 😅 bila neka guzva danas, milijun trudnica, jedva sam cekala ici doma.
Rubia, prekrasan ti je trbuh 😍🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Kako je brzo dosao tvoj pregled..dani idu ko ludi. Imam osjeca da si jucer govorila kako jos dugo ima. Ja idem u iduci srijedu i nekako mi se to sve oduzilo, kao da sam bila prije 2 mjeseca na pregledu 😣
Ja sam danas nosila na Vuk Vrhovec krv, i isla sam pjeske tj tramvajem. Imam osjecas da sam kopala cijeli dan, bas sam se umorila 😅 bila neka guzva danas, milijun trudnica, jedva sam cekala ici doma.
Rubia, prekrasan ti je trbuh 😍🤗
Joj draga, meni je cijela vječnost prošla, 9.2.mi je bio zadnji pregled😱.
Uf, ja mrzim gužve😂. Odmaraj sad😴😴
Pozz žene...eto dođe tjedan kad nas većina na pregledima....proletjelo kao ništa...da čujem kad koja ide?ja u petak 😁😁
💕💕💜💜👶😍
Pozz žene…eto dođe tjedan kad nas većina na pregledima….proletjelo kao ništa…da čujem kad koja ide?ja u petak 😁😁
Sutra😍😍😍
Rubia prezgodna trudnica,prava manekenka 😍
Evo i mene s pregleda, sve djeluje super ☺️ Izgleda da nam ipak stiže princeza 💕 lice nismo uspjeli vidjeti jer ga frajerica skriva - s nogama 😂😂 sad još samo trebam napraviti ogtt i onda kontrola 11.4.
Sretno svima s pregledima ovaj tjedan 😘
Ena tebi posebno držim fige da se beba pomaknula gore 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji