Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    12. Ožujak 2018. 15:51

Uhh, hvala na komentarima, ja sam inace mrsavica a sad sam dobila 7+ kg, pa razmisljam kako da se zaustavim 😂😂 Sto se ananasa tice, guglala sam i misljenja su podjeljenja, navodno ne treba pretjerivati, ali ja eto pitam i druge zbog savjesti 😁

12. Ožujak 2018. 16:03

Rubia,  prezgodna si trudnica 😍😍😍
    Ananas pojedem tu i tamo,  recimo jednom u 2mj,  mislim da je s njim situacija kao i sa svim namirnicama koje se savjetuju kod pokusaja pzurivanja poroda,  ovisi o konzumiranoj kolicini. Ako ga puno jedes,  ja bi ipak smanjila,  ali to je samo moje misljenje.
    Ena i ja sam kilava danas,  jos me i sve nesto steze i boli,  od previse svega,  bas sam za nista danas.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Ožujak 2018. 16:10

I evo preporuka jedna za curke koje dijele moju sudbinu i leze. 
    Pogledala sam upravo mjuzikl The Greatest Showman! Znaci inace fakat ne volim mjuzikle,  gasim takav film nakon 10 minuta. Al ovo... Ovo je vrh!  Stvari premocne i cijeli film fakat impresivan! 
    Ako niste,  pogledajte si obavezno! Meni je zao sto nisam isla to gledat u kino dok je igrao,  jer m8 je stvarno 😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Ožujak 2018. 16:10

Rubia

Uhh, hvala na komentarima, ja sam inace mrsavica a sad sam dobila 7+ kg, pa razmisljam kako da se zaustavim 😂😂 Sto se ananasa tice, guglala sam i misljenja su podjeljenja, navodno ne treba pretjerivati, ali ja eto pitam i druge zbog savjesti 😁

7kg? Ne vidi se uopće...a jbg, nemreš znati, najbolje nemoj ga jesti pa si mirna😂😎

12. Ožujak 2018. 16:15

ProudMomy

Rubia, prezgodna si trudnica 😍😍😍
    Ananas pojedem tu i tamo, recimo jednom u 2mj, mislim da je s njim situacija kao i sa svim namirnicama koje se savjetuju kod pokusaja pzurivanja poroda, ovisi o konzumiranoj kolicini. Ako ga puno jedes, ja bi ipak smanjila, ali to je samo moje misljenje.
    Ena i ja sam kilava danas, jos me i sve nesto steze i boli, od previse svega, bas sam za nista danas.

Sutra budem živnula oko 5 popodne kad ustanem i spremim se za susret s svojim bebačem, nemogu dočekati, vjerojatno nebudem ni spavati mogla😂😂. Odmaraj samo, izgleda da si pretjerala za vikend s aktivnostima pošteno, pazi na to zatezanje i bolove

mina04
    12. Ožujak 2018. 18:02

Ena31

ProudMomy

Ananas pojedem tu i tamo, recimo jednom u 2mj, mislim da je s njim situacija kao i sa svim namirnicama koje se savjetuju kod pokusaja pzurivanja poroda, ovisi o konzumiranoj kolicini. Ako ga puno jedes, ja bi ipak smanjila, ali to je samo moje misljenje.
    Ena i ja sam kilava danas, jos me i sve nesto steze i boli, od previse svega, bas sam za nista danas.

Sutra budem živnula oko 5 popodne kad ustanem i spremim se za susret s svojim bebačem, nemogu dočekati, vjerojatno nebudem ni spavati mogla😂😂. Odmaraj samo, izgleda da si pretjerala za vikend s aktivnostima pošteno, pazi na to zatezanje i bolove

Kako je brzo dosao tvoj pregled..dani idu ko ludi. Imam osjeca da si jucer govorila kako jos dugo ima. Ja idem u iduci srijedu i nekako mi se to sve oduzilo, kao da sam bila prije 2 mjeseca na pregledu 😣 
    Ja sam danas nosila na Vuk Vrhovec krv, i isla sam pjeske tj tramvajem. Imam osjecas da sam kopala cijeli dan, bas sam se umorila 😅 bila neka guzva danas, milijun trudnica, jedva sam cekala ici doma.
    Rubia, prekrasan ti je trbuh 😍🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

12. Ožujak 2018. 18:06

mina04

Ena31

ProudMomy

Kako je brzo dosao tvoj pregled..dani idu ko ludi. Imam osjeca da si jucer govorila kako jos dugo ima. Ja idem u iduci srijedu i nekako mi se to sve oduzilo, kao da sam bila prije 2 mjeseca na pregledu 😣
    Ja sam danas nosila na Vuk Vrhovec krv, i isla sam pjeske tj tramvajem. Imam osjecas da sam kopala cijeli dan, bas sam se umorila 😅 bila neka guzva danas, milijun trudnica, jedva sam cekala ici doma.
    Rubia, prekrasan ti je trbuh 😍🤗

Joj draga, meni je cijela vječnost prošla, 9.2.mi je bio zadnji pregled😱.
    Uf, ja mrzim gužve😂. Odmaraj sad😴😴

• tinanema00
    12. Ožujak 2018. 18:29

Pozz žene...eto dođe tjedan kad nas većina na pregledima....proletjelo kao ništa...da čujem kad koja ide?ja u petak 😁😁

💕💕💜💜👶😍

12. Ožujak 2018. 18:35

tinanema00

Pozz žene…eto dođe tjedan kad nas većina na pregledima….proletjelo kao ništa…da čujem kad koja ide?ja u petak 😁😁

Sutra😍😍😍

pharmamma
    12. Ožujak 2018. 18:42

Rubia prezgodna trudnica,prava manekenka 😍
    Evo i mene s pregleda, sve djeluje super ☺️ Izgleda da nam ipak stiže princeza 💕 lice nismo uspjeli vidjeti jer ga frajerica skriva - s nogama 😂😂 sad još samo trebam napraviti ogtt i onda kontrola 11.4.
    Sretno svima s pregledima ovaj tjedan 😘 
    Ena tebi posebno držim fige da se beba pomaknula gore 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.