Bok cure! danas je nedjelja, a u sutra sam slobodna pa mi je baš super. planiram otići ujutro na hzzo da pitam koja prava ću imati il kako da poboljšam prava.
Tea, prekrasna si! moreee, blago tebi
Produ, krasni ste!
Probadanja su se malo smirila, a mislim da mi se maternica podigla jer mi je sad gore više tvrdi trbuh, a bio je iznad zdjelice. valjda mi se dobro čini
Kakva je tvoja situacija s poslom?
Ugovor mi je do 31.5., a do sad sam stalno radila neprekidno 2 godine, ovu sam bas za inat na drugom radnom mjestu. A na porodiljni bi mogla oko 10.7. tek. Pa ne znam je li mi bolje otici na kompkikacije prije isteka ugovora il molit nekog da me prijavi…
P.S. ovi pudingi izgledaju jako fiiino 😄
A hoće ti produžit ugovor 31.5 i dalje ili?
Ne jer je to produzeni boravak.
Pročitaj ovu temu kaj se sad otvorila, tamo sam napisala, otvaranje komplikacija...možda ti pomogne
Ne jer je to produzeni boravak.
Pročitaj ovu temu kaj se sad otvorila, tamo sam napisala, otvaranje komplikacija…možda ti pomogne
Jesi?
Ena ubijas!!! Mmmmm
Macica2 mislim da ti je bolje da odes prije otkaza ugovora jer ce ti biti veca naknada
All of God’s grace in one tiny face 💟
vecer cure
mi lutali cijelo popodne,bili u prirodi rostiljali i tako to...
ena uuuu njami super izgleda 😆
meni se danax uzasno jelo nesto slatko i uzela peci palacinke kada ulazi mama nosi dvije ogromne krempite i komad cokoladne torte kupila micu gradu....aaaaaa koja sreca 😂😂😂😂😂
nego pecka me grlo i nos sad popila dva caja i nadam se da me nece jace uhvatiti mrzim prehlade....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Samo da vam javim lijepu vijest, pa idem spavati dalje 😁
Jutros u 3.00 rodila je i nasa Palcica! Stiglna nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, jesam sad ujutro... Hvala 😄 jucer sam zaspala 😋 ići ću u svakom slučaju jer imam vise opcija. Danas to moram sve srediti.
26.8. Ivan 💙💙
Samo da vam javim lijepu vijest, pa idem spavati dalje 😁
Jutros u 3.00 rodila je i nasa Palcica! Stiglna nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga 😉
Čestitam draga 😘😘😘
Jutro curke. Moj mužić dobio 39 temp. glava ga jako boli i mučno mu je. Ne znam jel to početak neke gripe ili nečega al nije mi baš drago.
Mi danas punimo 23tj. :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji