Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2018. 20:26

macica2

Ena31

macica2

Bok cure! danas je nedjelja, a u sutra sam slobodna pa mi je baš super. planiram otići ujutro na hzzo da pitam koja prava ću imati il kako da poboljšam prava.
    Tea, prekrasna si! moreee, blago tebi
    Produ, krasni ste!
    Probadanja su se malo smirila, a mislim da mi se maternica podigla jer mi je sad gore više tvrdi trbuh, a bio je iznad zdjelice. valjda mi se dobro čini

Kakva je tvoja situacija s poslom?

Ugovor mi je do 31.5., a do sad sam stalno radila neprekidno 2 godine, ovu sam bas za inat na drugom radnom mjestu. A na porodiljni bi mogla oko 10.7. tek. Pa ne znam je li mi bolje otici na kompkikacije prije isteka ugovora il molit nekog da me prijavi…

P.S. ovi pudingi izgledaju jako fiiino 😄

A hoće ti produžit ugovor 31.5 i dalje ili?

Marijaa30
    11. Ožujak 2018. 20:30

Ne jer je to produzeni boravak.

26.8. Ivan 💙💙

11. Ožujak 2018. 20:37

macica2

Pročitaj ovu temu kaj se sad otvorila, tamo sam napisala, otvaranje komplikacija...možda ti pomogne

11. Ožujak 2018. 20:45

Ena31

macica2

Pročitaj ovu temu kaj se sad otvorila, tamo sam napisala, otvaranje komplikacija…možda ti pomogne

Jesi? 

mina04
    11. Ožujak 2018. 21:27

Ena ubijas!!! Mmmmm
    Macica2 mislim da ti je bolje da odes prije otkaza ugovora jer ce ti biti veca naknada

All of God’s grace in one tiny face 💟

franovamamita
    11. Ožujak 2018. 22:36

vecer cure
    mi lutali cijelo popodne,bili u prirodi rostiljali i tako to...
    ena uuuu njami super izgleda 😆
    meni se danax uzasno jelo nesto slatko i uzela peci palacinke kada ulazi mama nosi dvije ogromne krempite i komad cokoladne torte kupila micu gradu....aaaaaa koja sreca 😂😂😂😂😂
    nego pecka me grlo i nos sad popila dva caja i nadam se da me nece jace uhvatiti mrzim prehlade....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Ožujak 2018. 06:57

Samo da vam javim lijepu vijest,  pa idem spavati dalje 😁

Jutros u 3.00 rodila je i nasa Palcica! Stiglna nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    12. Ožujak 2018. 07:52

Ena, jesam sad ujutro... Hvala 😄 jucer sam zaspala 😋 ići ću u svakom slučaju jer imam vise opcija. Danas to moram sve srediti.

26.8. Ivan 💙💙

wanttobemom
    12. Ožujak 2018. 08:34

ProudMomy

Samo da vam javim lijepu vijest, pa idem spavati dalje 😁

Jutros u 3.00 rodila je i nasa Palcica! Stiglna nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga 😉

Čestitam draga 😘😘😘

Tinchyca
    12. Ožujak 2018. 08:44

Jutro curke. Moj mužić dobio 39 temp. glava ga jako boli i mučno mu je. Ne znam jel to početak neke gripe ili nečega al nije mi baš drago.

Mi danas punimo 23tj. :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.