Jutro narode, vani je lijepi dan, prekrasan, pravi proljetni, mašina za veš radi punom parom već tri dana 😂😂
Perem sve šta stignem, od deka do tenisica 🤗🤗🤗
Danas smo odlučili vani rucat, prelijepo je da bi ostali doma, sad pijem kavicu, citam vas, ali nisam stigla pisati jer sam svasta radila ovih dana.
Lijepe ste trudnicice 😍😍😍
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
sretan rođendan Maksu :)
nisam se baš naspavala. cure, mene od nedjelje stalno nekaj probada u trbuhu, malo s desne, malo s lijeve strane, malo gore, malo dolje.... popijem ujutro jedan magnezij 375 mg šumeći i smiri to malo, al predvečer opet počne....
rekli su mi da je to normalno, samo se ne smije krv pojaviti. jeste vi imale tak?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro narode, vani je lijepi dan, prekrasan, pravi proljetni, mašina za veš radi punom parom već tri dana 😂😂
Perem sve šta stignem, od deka do tenisica 🤗🤗🤗
Danas smo odlučili vani rucat, prelijepo je da bi ostali doma, sad pijem kavicu, citam vas, ali nisam stigla pisati jer sam svasta radila ovih dana.
Lijepe ste trudnicice 😍😍😍
Blago tebi, uživajte :) mislim na ručak vani :)
26.8. Ivan 💙💙
dan cure
dan je divan a ja ga nisam bas iskoristila...ujutro u 6 me probudila jaka vrtoglavica...kao pijana sam bila drzala se za zid kad hodam...pa sam opet legla oko podne i evo bolje mi je...cak sam mlatila po cevapima u leoinji i sve zalila kolom 😆😆😆😆
sto se tice nosanja i slinjenja po bebi to nikome nisam dala neko vrijeme s prvim sinom uzasavala se toga...a sad sa drugim kontam da cu biti malo opustenija 😂😂😂😂
Maksu sretan rodendan neka bude uvijek vesel i zdrav djecak 🎂🎁🎈🎈
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
dan je divan a ja ga nisam bas iskoristila…ujutro u 6 me probudila jaka vrtoglavica…kao pijana sam bila drzala se za zid kad hodam…pa sam opet legla oko podne i evo bolje mi je…cak sam mlatila po cevapima u leoinji i sve zalila kolom 😆😆😆😆
sto se tice nosanja i slinjenja po bebi to nikome nisam dala neko vrijeme s prvim sinom uzasavala se toga…a sad sa drugim kontam da cu biti malo opustenija 😂😂😂😂
Maksu sretan rodendan neka bude uvijek vesel i zdrav djecak 🎂🎁🎈🎈
Opet te tlak zeza? Bitno da ti je bolje i da si se fino napapala 😀...mi ručali pureće batke i zelenu salatu, m otišao frendu na rođendan, mene odveo mamici, sad ležim kod nje, ispekla je kroasane s nutelom i pekmezom😋😋. Ma nebudem baš ono aždaja ali ipak..a i ja bi malo mira od nekih pa eto možda dok rodim nam daju malo😂
ma Ena kod mene su 3 opcije tlak ,promjena vremena ili vratns kraljeznica 😤
aaaaaaa taman razmiskjam kako bih nesto slatko i ti spomenes kroasane daaaaaaaaj pa ubila bih za 2,3 ahhahahahahahahauau
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
eto moj trudnicki mozak a imam kolaca u frizideru 😂😂😂😂😂😂😂
Cure hvala vam svima!
Igraonica obavljena, kaze da je bilo cool! 😂😂😂
2 cuke smo jos poklone otvarali, sad se igra!
Citam navecer sve! Puse 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
eto moj trudnicki mozak a imam kolaca u frizideru 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂a ja bi kolača😂😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji