Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    13. Studeni 2017. 13:03

mamite koje već imaju jedno čudo i čekaju drugo,slobodno stavite još dodatni ticker(il kako već) ,neka i prve bebinje dođu do izražaja 

13. Studeni 2017. 13:11

bome dobro..ja nemogu puno jesti još...mučnine popuštaju ali se nesmijem do kraja najest jer mi opet bude mukatako da se ne sjećam kad sam zadnji put bila onako pravo sita i pune bušice

Lunaa
    13. Studeni 2017. 13:31

Ajme raspisale ste se.. :) treba to sve stić pročitati. Baš ste mi lijepe s bušama vašima . Slažem se s mare ako imate malca stavite i te stickere pa da nisu naši prvi mali(veliki)ljudi  zakinuti . E ovako budući da me muči more ponuda vezanih za prenatalne vitamine i sl. i svi hvale svoje, ja sam si dala truda i usporedila Prenatal od NW , Twinlaba i Novalac koje mi je preporučio privatnik. (Prenatal NW već pijem, za Twinlab sam čula da je među najboljima, a Novalac je kao nov i preporučuju ga gin. pa je zato na listi) Ja neznam sad koji su točno mjerodavni omjeri ali stvaristoje ovako za slučaj da nekoga interesira..
    Twinlab ima najviše vitamina i minerala i to je super. NW nema toliko vitamina i minerala fale:jod, magnezij,bakar,mangan,kolin,inozitol,paba koje TW ima. NW također od vitamina koje ima sadrži najveću gramažu odnosno %. Novalac je negdje u sredini što se tiče zastupljenosti vitamina ali nema: vitamin A,bakar,mangan,kolin, inozitol i paba-u. No ima dha kiseline što ih ovo dvoje ima. I da to što ima je u daleko manjoj gramaži od TW i NW. U sveukupnom zaključku došla sam do spoznaje da bi dakle trebalo uzimati TW i to po dvije tablete npr.

• simpaticna
    13. Studeni 2017. 13:32

HappySeal

Uredski rođendan, kriška i pol pizze i dvije male čaše cole (inače ne pijem colu, ali sam mislila možda malo ublaži mučninu nakon pizze). Pogodite tko će grliti školjku popodne? Već sad osjetim

i ja sam upravo pojela dvije snite pizze na poslu, ali kao da sam pojela cijelu. iduca dva dana ne jedem nista :) ali ja ni M od mucnina....

Ana_Marija_2019
    13. Studeni 2017. 13:36

Ja sam se razbolila, grlo me boli nenormalno. Sva sreca, mislim da nemam temperaturu!

Lunaa
    13. Studeni 2017. 13:36

Krivo sam napisala  . Novalac ima dha kiselinu a ovo dvoje nema. Nadam se da vas nisam zagnjavila . Sad si baš mislim da ću ipak popit NW do kraja pa onda na TW vjerojatno. 

Lunaa
    13. Studeni 2017. 13:37

Jessy2009 ajme baš mi je žao meda, limuna i češnjaka meni cure to savjetovale i bilo je ok  

HappySeal
    13. Studeni 2017. 13:49

Ja sam za doručak imala smoothie od bademovog mlijeka, meda, banane i ribizla. Ne volim okus kravljeg mlijeka osim u kavi.
    Pa za ručak malo salate od muzgavaca i kriška i pol pizze. Sad razmišljam dal da jednostavno odem i umrem na wcu od povraćanja il popijem još kole.

Imam jabuku u torbi, nisam je spremna pojesti. 

Lunaa ja pijem Twinlab, ako ti išta znači. 

27.6. 💙

Lunaa
    13. Studeni 2017. 13:53

HappySeal

Ja sam za doručak imala smoothie od bademovog mlijeka, meda, banane i ribizla. Ne volim okus kravljeg mlijeka osim u kavi.
    Pa za ručak malo salate od muzgavaca i kriška i pol pizze. Sad razmišljam dal da jednostavno odem i umrem na wcu od povraćanja il popijem još kole.

Imam jabuku u torbi, nisam je spremna pojesti.

Lunaa ja pijem Twinlab, ako ti išta znači.

Happy jel piješ jednu ili dvije na dan? Ako uzimaš jednu da li piješ još dodatno folnu ? I da li si počela s omegom ? :) 

13. Studeni 2017. 13:54

ja prvo pila folnu od Solgara,prije prvog pregleda, sad kupila Novalac jer mi dr preporučila...a folnu ne pijem više jer je ima i u Novalacu pa nezz da nebi bilo previše..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.