mamite koje već imaju jedno čudo i čekaju drugo,slobodno stavite još dodatni ticker(il kako već) ,neka i prve bebinje dođu do izražaja
bome dobro..ja nemogu puno jesti još...mučnine popuštaju ali se nesmijem do kraja najest jer mi opet bude mukatako da se ne sjećam kad sam zadnji put bila onako pravo sita i pune bušice
Ajme raspisale ste se.. :) treba to sve stić pročitati. Baš ste mi lijepe s bušama vašima . Slažem se s mare ako imate malca stavite i te stickere pa da nisu naši prvi mali(veliki)ljudi zakinuti
. E ovako budući da me muči more ponuda vezanih za prenatalne vitamine i sl. i svi hvale svoje, ja sam si dala truda i usporedila Prenatal od NW , Twinlaba i Novalac koje mi je preporučio privatnik. (Prenatal NW već pijem, za Twinlab sam čula da je među najboljima, a Novalac je kao nov i preporučuju ga gin. pa je zato na listi) Ja neznam sad koji su točno mjerodavni omjeri ali stvaristoje ovako za slučaj da nekoga interesira..
Twinlab ima najviše vitamina i minerala i to je super. NW nema toliko vitamina i minerala fale:jod, magnezij,bakar,mangan,kolin,inozitol,paba koje TW ima. NW također od vitamina koje ima sadrži najveću gramažu odnosno %. Novalac je negdje u sredini što se tiče zastupljenosti vitamina ali nema: vitamin A,bakar,mangan,kolin, inozitol i paba-u. No ima dha kiseline što ih ovo dvoje ima. I da to što ima je u daleko manjoj gramaži od TW i NW. U sveukupnom zaključku došla sam do spoznaje da bi dakle trebalo uzimati TW i to po dvije tablete npr.
Uredski rođendan, kriška i pol pizze i dvije male čaše cole (inače ne pijem colu, ali sam mislila možda malo ublaži mučninu nakon pizze). Pogodite tko će grliti školjku popodne? Već sad osjetim
i ja sam upravo pojela dvije snite pizze na poslu, ali kao da sam pojela cijelu. iduca dva dana ne jedem nista :) ali ja ni M od mucnina....
Ja sam se razbolila, grlo me boli nenormalno. Sva sreca, mislim da nemam temperaturu!
Krivo sam napisala . Novalac ima dha kiselinu a ovo dvoje nema. Nadam se da vas nisam zagnjavila . Sad si baš mislim da ću ipak popit NW do kraja pa onda na TW vjerojatno.
Jessy2009 ajme baš mi je žao meda, limuna i češnjaka meni cure to savjetovale i bilo je ok
Ja sam za doručak imala smoothie od bademovog mlijeka, meda, banane i ribizla. Ne volim okus kravljeg mlijeka osim u kavi.
Pa za ručak malo salate od muzgavaca i kriška i pol pizze. Sad razmišljam dal da jednostavno odem i umrem na wcu od povraćanja il popijem još kole.
Imam jabuku u torbi, nisam je spremna pojesti.
Lunaa ja pijem Twinlab, ako ti išta znači.
27.6. 💙
Ja sam za doručak imala smoothie od bademovog mlijeka, meda, banane i ribizla. Ne volim okus kravljeg mlijeka osim u kavi.
Pa za ručak malo salate od muzgavaca i kriška i pol pizze. Sad razmišljam dal da jednostavno odem i umrem na wcu od povraćanja il popijem još kole.
Imam jabuku u torbi, nisam je spremna pojesti.
Lunaa ja pijem Twinlab, ako ti išta znači.
Happy jel piješ jednu ili dvije na dan? Ako uzimaš jednu da li piješ još dodatno folnu ? I da li si počela s omegom ? :)
ja prvo pila folnu od Solgara,prije prvog pregleda, sad kupila Novalac jer mi dr preporučila...a folnu ne pijem više jer je ima i u Novalacu pa nezz da nebi bilo previše..
Sortiraj odgovore
Najstariji