Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • simpaticna
    14. Studeni 2017. 07:29

Honey

To ti je slatko tijesto, prazno, onak fino flafasto. Mozes ga oblikovati i u perece, ili u rolice ili stogod. Stavi se preko jos onaj krupni secer onaj u kamencicima, ja ga nisam imala. Volimo ih tako jesti ili malo mazati sa marmeladom, super uz caj, kavu ili cokoladno mlijeko.
    600g glatkog
    40g svjezeg kvasca
    250ml toplog mlijeka
    60g secera
    1 vanilin secer
    Prstohvat soli
    Korica pola limuna
    2 jaja
    100g maslaca-rastopljenog
    U cca pola brasna razmrvis kvasac i ulijes mlijeko i malo umijesis tijesto. Ostavis cca 15min na toplom. Dodas sve ostale sastojke i ostalo brasno, umijesis glatko tijesto i ostavis pokriveno krpom opet 15min na toplom. Premijesis, razvaljas, oblikujes, premazes s cim hoces (ja sam sa zumanjkom zato su tako tamni), ja sam pekla na 200 cca 10-15min.

Spremljeno u favorite :) cim ih napravim, stavim fotku :) Dijete mi u petak slavi rockas pa mozda i ovo posluzim :) Hvala ti do neba :) kisiii

Honey
    14. Studeni 2017. 09:41

Ma super su, posebno za takve dječje stvari. Probaj si naći kalup, ja sam ih izrezivala, ide ali treba više vremena. Jedan od 15-16cm bi bio taman. Evo danas ih donijela na posao svi oduševljeni  Jako su fini i dan dva tri nakon pečenja. Još da imam onaj šećer u granulama, pa ih s tim posipaš još, moram od svekrve naručiti iz njemačke, nisam vidjela da ima tu za kupiti.

• simpaticna
    14. Studeni 2017. 10:30

Honey

Ma super su, posebno za takve dječje stvari. Probaj si naći kalup, ja sam ih izrezivala, ide ali treba više vremena. Jedan od 15-16cm bi bio taman. Evo danas ih donijela na posao svi oduševljeni Jako su fini i dan dva tri nakon pečenja. Još da imam onaj šećer u granulama, pa ih s tim posipaš još, moram od svekrve naručiti iz njemačke, nisam vidjela da ima tu za kupiti.

jesi mozda pokusala napraviti tortu s tim tijestom?

Honey
    14. Studeni 2017. 11:08

Nisam, to mi nije palo na pamet... Za torte inače radim samo biskvitno tijesto, ono standardno 5 jaja, 5 žlica šećera, 5 žlica brašna i 1pecilni, najbolji biskvit Neznam kako bi uklopila to budući da ovo dođe baš kao slatko pecivo...

Confused
    14. Studeni 2017. 12:37

Pozdrav zene,bome ste dobro tipkale,imala sam sta za citat.Meni sutra kontrola,nemogu docekat,nadam se da ce mi ukinit mirovanje,nemogu vise...
    Inace,odakle ste?Ja sam iz Kastela.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ana_Marija_2019
    14. Studeni 2017. 13:14

Ja bi danas trebala na pregled, a dobila sam virozu pa ne znam kako cu ustati uopce. I pretpostavljam da onda moram pricekati i s nalazima dok se ne oporavim 😒

Honey
    14. Studeni 2017. 13:15

Super Confused, držim fige da bude sve ok. Više ne krvariš? Ja sam iz Samobora tj.Svete Nedelje, gradić blizu Zagreba. Možda ste čule za Samoborski fašnik ili kremšnite

Honey
    14. Studeni 2017. 13:17

Jessy2009

Ja bi danas trebala na pregled, a dobila sam virozu pa ne znam kako cu ustati uopce. I pretpostavljam da onda moram pricekati i s nalazima dok se ne oporavim 😒

Jupiii Jessy napokon imaš Ticker!

Sretno na pregledu!!! U koliko sati imaš? Javi obavezno novosti, držim i tebi palčeve da hematomića više nema  

Confused
    14. Studeni 2017. 14:04

Honey

Super Confused, držim fige da bude sve ok. Više ne krvariš? Ja sam iz Samobora tj.Svete Nedelje, gradić blizu Zagreba. Možda ste čule za Samoborski fašnik ili kremšnite

Ne krvarim,samo sam imala malo tog smedeg iscjetka 2 dana i posli vise nikako...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ana_Marija_2019
    14. Studeni 2017. 14:55

Ja za sada srecom nisam imala iscjedak ni krvarenje. U 5 idem na pregled, grozno se osjecam, ali zelim to obaviti! Sad me opet malo neki strah uhvatio 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.