Evo mene curke 😊
Moj misic je na 685 grama ,zdrav i razvija se kako spada ..cerviks 4cm zatvoren 🎊 eto ja sam na +9 kg u 24+5 rekla je da se mogu malo pocet kretat jer cu zakrzljat a uz terapiju izgleda uredno ali i dalje se smatra da mirujem 😣 i naravno salje me na glukozu 😥
Super draga, ovo su rezultati pregleda za poželjeti😀, super da se možeš kretati😀, a ovo za oggt ko što veli Proudy je pod normalno u tim tjednima, držim 🤞da ti i to bude 🆗 😀
Evo mene curke 😊
Moj misic je na 685 grama ,zdrav i razvija se kako spada ..cerviks 4cm zatvoren 🎊 eto ja sam na +9 kg u 24+5 rekla je da se mogu malo pocet kretat jer cu zakrzljat a uz terapiju izgleda uredno ali i dalje se smatra da mirujem 😣 i naravno salje me na glukozu 😥
Supeeeer!
Zbog glukoze ne brini, na nju bi vjerojatno isla kako god u ovim tjednima, vecina ide po difoltu.
Gadno je, al prezivi se nekako! 😉
Zivahan je strasno al sjedi s guzom dole na mjehur 😀
Ma ne brinem jedino mi malo tesko pada sto moram jest vise mesa a ja to ne volim 😓 al dok je on meni dobro sve cu prezivit 😁
Moj dorucak 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj dorucak 😍
Njami 😍
Ja sad ne znam sta bi jela kaze izbaciti rizu krumpir i tjesto sta cu sad jadna umrjet od gladi 😭
Evo ja sa pregleda, vide se ruke, noge, šake na rukama i sve , cca 4,22 cm 😍 pustila mi je i otkucaje da gledan 😍 nego jel ima ko kakav savjet za mucnine 😂 nisu jutarnje nego vise nocne, sinoc keksa i mlijeka malo poila i do jedno ponoci se.nisan micala u krevetu da ne ispovracan sve :/
Evo ja sa pregleda, vide se ruke, noge, šake na rukama i sve , cca 4,22 cm 😍 pustila mi je i otkucaje da gledan 😍 nego jel ima ko kakav savjet za mucnine 😂 nisu jutarnje nego vise nocne, sinoc keksa i mlijeka malo poila i do jedno ponoci se.nisan micala u krevetu da ne ispovracan sve :/
Awww..mrvica malena😍. Super da je sve ok, samo neka raste😀. Nemam ti ideje protiv mučnina, meni su jedino čepići pomagali ali njih ti doktorica mora propisati...kad sam ih imala i ja sam mogla samo mlijeko ili jogurt s kruhom.
Moj dorucak 😍
Mmm..dobar tek 😀...al malo ti je ovo špekeca...ja sam šnitu paštete..a sad mi sveki veli nek idem ručat, mislim fakat je uranila s ručkom, pa još nije 11🤔😱
Moj dorucak 😍
Njami 😍
Ja sad ne znam sta bi jela kaze izbaciti rizu krumpir i tjesto sta cu sad jadna umrjet od gladi 😭
U principu po dijeti za gestacijski se nista ne izbacuje, jede se sve ali odredjene kolicine. Ja ti imam tablice sa vuk vrhovca ako zelis mogu ti proslijediti na mail.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj dorucak 😍
Njami 😍
To ti je zbog kg rekla izbaciti ili? Jer i meni je moja to rekla al ju nisam doživjela baš😂😂
Moj dorucak 😍
Uuu Njam, špekec 😍.
Mladamamica super za bebolinca i super za malr šetnje. A ogtt idu svi uglavnom bez obzira na kile. Pogledaj si jelovnik za gestacijski dijabetes možda će ti on pomoć oko jela. A krumpir riža i tijesto nisu toliko opasni za kile ukoliko su npr integralni i u manjim količinama.
Ivana super za bebacha... Raste 😍. Ne znam za mučnine, baš mi žao što te muče.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji