Ajd nek to znači da ćeš zapravo roditi u bolnici, na termin i bez pol muke 😉
💙30.06.2018 💙 Noa💙
dan cure
ajme koji snovi hehehehe al i ja stalno sanjam neke gluposti...i nocas ajme trebalka bih tipkati pol sata da to sve ispricam...
ivy aaaaaa veliki i lijepi
i
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy vauuuu,predivni ste...😊😁 isla sam samo.na mjerenje tlaka,normalan,doznake mama neki dan rijesila,ovaj mjesec uskocila da ne idem po ovom vremenu
Jutro trudničice😀...27 tjedana smo izgurali...veseli i debeli...još samo 13..(ili barem 10😂)
Dooobar dan cure.
Evo i mene malo :)
Lijepe ste mi sve redom 😍
Snovi su poceli i mene muciti. I ono malo sto spavam bude nocna mora i bas se uznemirena trgnem iz sna i poslije nikako zaspati. 😔
Danas je bas neki tmuran i bljak dan tako da ostajem u horizontali sa knjigom 😂 jedino cu se ustat podgrijati rucak. Jucer sam nam brzinski spremila sarme i stavila da se krckaju, danas cu jos jedino pire napraviti i gotovo 😂
💗Baby E💗
Drage moje,samo da vas pozdravim 😘😘 malo mi guzvica jučer i danas pa nisam stigla pisati..busice su vam svima redom divne 😍😍 drago mi je da pregledi dobro prolaze i da bebice rastu ❤️
Uff,vi stvarno imate lude snove 😕 ja se svojih uopće ne sjećam
Odoh se sad spremiti do kraja i na posao..rekla bih sva sreća da je petak,al sutra me još čekaju predavanja cijelo prijepodne 😕 leđa me zabole čim se sjetim koliko ću morati sjediti
Ivy vauuuu,predivni ste…😊😁 isla sam samo.na mjerenje tlaka,normalan,doznake mama neki dan rijesila,ovaj mjesec uskocila da ne idem po ovom vremenu
Super za tlak!! 😘
Ivy ljepa bušica😍😍😍😘😘. Izgleda da neće moje slikice staviti😱
💗Baby E💗
Drage moje,samo da vas pozdravim 😘😘 malo mi guzvica jučer i danas pa nisam stigla pisati..busice su vam svima redom divne 😍😍 drago mi je da pregledi dobro prolaze i da bebice rastu ❤️
Uff,vi stvarno imate lude snove 😕 ja se svojih uopće ne sjećam
Odoh se sad spremiti do kraja i na posao..rekla bih sva sreća da je petak,al sutra me još čekaju predavanja cijelo prijepodne 😕 leđa me zabole čim se sjetim koliko ću morati sjediti
To ja najbolje kad ih se ne sjecas :)
Sretno na poslu i predavanju 😘
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji