Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    02. Ožujak 2018. 11:03

Ajd nek to znači da ćeš zapravo roditi u bolnici, na termin i bez pol muke 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    02. Ožujak 2018. 11:09

dan cure
    ajme koji snovi hehehehe al i ja stalno sanjam neke gluposti...i nocas ajme trebalka bih tipkati pol sata da to sve ispricam...
    ivy aaaaaa veliki i lijepi 
    i

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    02. Ožujak 2018. 11:11

Ivy vauuuu,predivni ste...😊😁 isla sam samo.na mjerenje tlaka,normalan,doznake mama neki dan rijesila,ovaj mjesec uskocila da ne idem po ovom vremenu

02. Ožujak 2018. 11:14

Jutro trudničice😀...27 tjedana smo izgurali...veseli i debeli...još samo 13..(ili barem 10😂)

02. Ožujak 2018. 11:16

Ivy ljepa bušica😍😍😍😘😘. Izgleda da neće moje slikice staviti😱

bejb23
    02. Ožujak 2018. 11:18

Dooobar dan cure. 
    Evo i mene malo :) 
    Lijepe ste mi sve redom 😍
    Snovi su poceli i mene muciti. I ono malo sto spavam bude nocna mora i bas se uznemirena trgnem iz sna i poslije nikako zaspati. 😔 
    Danas je bas neki tmuran i bljak  dan tako da ostajem u horizontali sa knjigom 😂 jedino cu se ustat podgrijati rucak. Jucer sam nam brzinski spremila sarme i stavila da se krckaju, danas cu jos jedino pire napraviti i gotovo 😂

💗Baby E💗

pharmamma
    02. Ožujak 2018. 11:19

Drage moje,samo da vas pozdravim 😘😘 malo mi guzvica jučer i danas pa nisam stigla pisati..busice su vam svima redom divne 😍😍 drago mi je da pregledi dobro prolaze i da bebice rastu ❤️
    Uff,vi stvarno imate lude snove 😕 ja se svojih uopće ne sjećam
    Odoh se sad spremiti do kraja i na posao..rekla bih sva sreća da je petak,al sutra me još čekaju predavanja cijelo prijepodne 😕 leđa me zabole čim se sjetim koliko ću morati sjediti

bejb23

J@m@

Ivy vauuuu,predivni ste…😊😁 isla sam samo.na mjerenje tlaka,normalan,doznake mama neki dan rijesila,ovaj mjesec uskocila da ne idem po ovom vremenu

Super za tlak!! 😘

Ena31

Ivy ljepa bušica😍😍😍😘😘. Izgleda da neće moje slikice staviti😱

💗Baby E💗

bejb23
    02. Ožujak 2018. 11:21

pharmamma

Drage moje,samo da vas pozdravim 😘😘 malo mi guzvica jučer i danas pa nisam stigla pisati..busice su vam svima redom divne 😍😍 drago mi je da pregledi dobro prolaze i da bebice rastu ❤️
    Uff,vi stvarno imate lude snove 😕 ja se svojih uopće ne sjećam
    Odoh se sad spremiti do kraja i na posao..rekla bih sva sreća da je petak,al sutra me još čekaju predavanja cijelo prijepodne 😕 leđa me zabole čim se sjetim koliko ću morati sjediti

To ja najbolje kad ih se ne sjecas :) 
    Sretno na poslu i predavanju 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.