Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    28. Veljača 2018. 16:15

To ima smisla.  Mi jucer bili na anomaly scanu. Moj je trenutno sa glavicom gore i nožicama lupa po mjehuru, pa svako malo skočim kak me zna udariti.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    28. Veljača 2018. 16:58

Uspjela sam popamtiti hranu,kladionicu i dalje ne znam hahahaha pa onda evo još malo hrane 😁

28. Veljača 2018. 17:09

pharmamma

Uspjela sam popamtiti hranu,kladionicu i dalje ne znam hahahaha pa onda evo još malo hrane 😁

Njamiiiii...jooj bananaaaa, dušu bi dala za bananu😍😍😍, nisam ju pojela sigurno godinu dana, imam strašne bolne grčeve od banane😥, a obožavam ih, isprobala sam više puta i svaki put plakala od boli, ne kužim zašto...

pharmamma
    28. Veljača 2018. 17:20

Ena31

pharmamma

Njamiiiii…jooj bananaaaa, dušu bi dala za bananu😍😍😍, nisam ju pojela sigurno godinu dana, imam strašne bolne grčeve od banane😥, a obožavam ih, isprobala sam više puta i svaki put plakala od boli, ne kužim zašto…

Ajme grozno 😞😞😞

28. Veljača 2018. 17:32

Ivy moja ja sama ne znam vise kaj da radim. Lezim vec 4 mj,  a kako kaze gin ajd jos bar 10tj pa onda mozes rodit. 🤣
    Pogledala sam sve moguce serije koje sam htjela a nisam imala vremena. Ono sezona dnevno. 😂
    Procitala sve sto sam od knjiga kupila a nisam stigla procitat. I sad eto visim na mobu,  gledam pizdarije na tvu i zivim za dan kad idem na pregled i odnijet doznake u firmu,  to mi dodje ko izlazak 🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

PlavaBorovnica
    28. Veljača 2018. 17:40

Bog, jako ste mi simpatične i pratim vas iako sam na Jesenskim bebama (termin 21.9). 
    Već ste i iskusnije, pa da vas pitam...
    Danas na 2.pregledu, kaže mi dok. da sam 11+3 po uzv, a po zadnjoj m sam 10+6,i u knjižicu mi je upisala 10+6 svugdje osim na jednom mjestu 10+6/11+3...to vjerojatno nije sigurna ili što?
    Onda pod CRL(cini mi se da je to ta kratica) je napisala 49...
    I kad sam ju upitala mogu li dobiti sličicu s uzv-a, kaže ovo je besplatan pregled, nemamo takvih luksuza...
    Zar je obican ispis s uzv-a nešto što se dodatno plaća? Imam zdravstveno i dop.
    Što vi kažete, jeste mogle dobiti sličicu?

28. Veljača 2018. 17:49

PlavaBorovnica

Bog, jako ste mi simpatične i pratim vas iako sam na Jesenskim bebama (termin 21.9).
    Već ste i iskusnije, pa da vas pitam…
    Danas na 2.pregledu, kaže mi dok. da sam 11+3 po uzv, a po zadnjoj m sam 10+6,i u knjižicu mi je upisala 10+6 svugdje osim na jednom mjestu 10+6/11+3…to vjerojatno nije sigurna ili što?
    Onda pod CRL(cini mi se da je to ta kratica) je napisala 49…
    I kad sam ju upitala mogu li dobiti sličicu s uzv-a, kaže ovo je besplatan pregled, nemamo takvih luksuza…

Hej draga! 
    Crl je kratica za duzinu bebe. Bebice znaju cesto mjerama odstupati u odnosu na zm. Oni trudnocu racunaju po zm,  ali je tvoja bebica po uzv malo veca,  sto moze znaciti da ti je ovulacija bila malo ranije. Zato ti pise i jedno i drugo. Kasnije kad ti krene mjeriti i glavicu,  bederenu kost i trbuh,  postoji mogucnost da svaka mjera odgovara drugim tjednima,  ali to je sve normalno. Nismo ni mi svi isti jel tako? 😉
    Sto se tice slike sa uzv-a i ja trudnocu vodim kod ginica prek socijalnog i svaki put mi isprinta 4 slike,  to je njemu normalo. Jednom je cak bio zaboravio i vec sam se obrisla bila i digla i on veli a joj nismo slikali,  dajte lezite natrag. 😁 Tak da evo ne znam zasto ti nije htjela dati slicku.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 17:50

PlavaBorovnica

Već ste i iskusnije, pa da vas pitam…
    Danas na 2.pregledu, kaže mi dok. da sam 11+3 po uzv, a po zadnjoj m sam 10+6,i u knjižicu mi je upisala 10+6 svugdje osim na jednom mjestu 10+6/11+3…to vjerojatno nije sigurna ili što?
    Onda pod CRL(cini mi se da je to ta kratica) je napisala 49…
    I kad sam ju upitala mogu li dobiti sličicu s uzv-a, kaže ovo je besplatan pregled, nemamo takvih luksuza…

Pozdrav😀, to znači da ti je bebica za 4 dana kakti po njihovim mjerama naprednija, meni je pisala 1- 2tj manje nego po zm, sad na kraju ispalo 1t više po uzv nego po zm, ne zamaraj se s tim, bitno da se vidi napredak..., a to kaj ti nije htjela dati sličicu i još takodgovoriti, fuj, baš bezobrazno i bahato od nje...ja dobijem svaki put sličicu.

Mya
    28. Veljača 2018. 17:51

Racuna se po zadnjoj mengi i po uzv druga racunica jer ne moze se znat kad se tocno dogodila trudnoca.sta se tice sličice dobim svaki put,nema tu nikakvog luksuza,dodatnog placanja tako da mi nije jasna ta izjava gineg.

28. Veljača 2018. 18:06

Nisam izdrzala,  poslala sam Honey poruku,  dobro je,  kaze da samo ima jaaako puno posla pa nista ne stize. Eto cisto da ne brinete,  kao ja 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.