proud njaaaami evo i ja upravo rucala...sad treba izdrzati do vecere ahahahahahahahaah 😂😂😂😂
ena stojecki jedes da ti vise stane 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hraaaaanaaaaa!
Za doručak - mali sendvič šunka sir i kava
Međuobrok - ananas (ne cijeli)
Ručak - pileća juha, banana i čaša soka od šljiva
Međuobrok - jabuka, šaka oraščića
Umireeeeeeeeeeem.... foooooooooood!
27.6. 💙
I da, ne mogu više izdržat na poslu, ne moguuuuuuuu...
Idem odradit pilates, nadoknadit ću nekad... Još da se uvučem u sportski grudnjak i sve će biti super
27.6. 💙
Bas sam se najela sada. Obozavam ta variva. Mali mi je inace jako izbirljiv za hranu, al srecom sva variva prolaze, pa mi je to i kod njega uvijek ziher da ce pojest.
Ena nemam ni ja jos linea negru 😉
Ja jedem lezecki. Jedva cekam sjest za stol ko covjek 🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hraaaaanaaaaa!
Za doručak - mali sendvič šunka sir i kava
Međuobrok - ananas (ne cijeli)
Ručak - pileća juha, banana i čaša soka od šljiva
Međuobrok - jabuka, šaka oraščića
Umireeeeeeeeeeem…. foooooooooood!
pa daaaaj ludo ti se super zdravo hranis i nije puno...a ja bih samo jela maaaasno przeno,zacinjeno,slano,slatko,daj torte,pite,kolace,djetetu slatkise kradem...luda
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo nas…24. tjedan, +9,5/10 kg, ovisi o danu očito
Debeli i sretni 😂😂
Joj ja još mogu nekako sjedeći izdepilirat se, ali to sto Proudy kaze, napamet, na opip hahahh
Pratimo se po kilazi,kila manje i mi sutra u 24-i ulazimo..Super mi je sta kilice dolaze,a nije mi jasno gdje su,sva ostala ista.
Bas sam se najela sada. Obozavam ta variva. Mali mi je inace jako izbirljiv za hranu, al srecom sva variva prolaze, pa mi je to i kod njega uvijek ziher da ce pojest.
Ena nemam ni ja jos linea negru 😉
Ja jedem lezecki. Jedva cekam sjest za stol ko covjek 🤣
Budemo si ju nacrtale😂🤣, a prmjetila sam ak ručam stojeći i budem tak još par minuta kad pojedem nemam odmah žgaravicu i refluks, još legnem malo na povišeno poslje. Nebude valjda štetilo kaj stojim malo🤔
A da, to je i meni doktor rekao da refluks mogu izbjec samo ako jedem u uspravnom polozaju, al kao bolje nemoj!?!? I jbg sad. Pijem stojecki 🤣
Ma joj mislim da mozda malo i na hladno pusu, i kakve sam srece na kraju cu jos i prenijeti nakon svih tih prica i zastrasivanja o prijevremenom porodu. Al dobro, ja ih slusam, pa kak bude.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji