Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    28. Veljača 2018. 14:58

proud njaaaami evo i ja upravo rucala...sad treba izdrzati do vecere ahahahahahahahaah 😂😂😂😂
    ena stojecki jedes da ti vise stane 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Veljača 2018. 15:00

😂😂😂ha ha, da..može se to i tako reći😂😂

HappySeal
    28. Veljača 2018. 15:02

Hraaaaanaaaaa!

Za doručak - mali sendvič šunka sir i kava
    Međuobrok - ananas (ne cijeli)
    Ručak - pileća juha, banana i čaša soka od šljiva
    Međuobrok - jabuka, šaka oraščića

Umireeeeeeeeeeem.... foooooooooood! 

27.6. 💙

HappySeal
    28. Veljača 2018. 15:02

I da, ne mogu više izdržat na poslu, ne moguuuuuuuu... 

Idem odradit pilates, nadoknadit ću nekad... Još da se uvučem u sportski grudnjak i sve će biti super 

27.6. 💙

28. Veljača 2018. 15:09

Bas sam se najela sada. Obozavam ta variva. Mali mi je inace jako izbirljiv za hranu,  al srecom sva variva prolaze,  pa mi je to i kod njega uvijek ziher da ce pojest.
    Ena nemam ni ja jos linea negru 😉
    Ja jedem lezecki. Jedva cekam sjest za stol ko covjek 🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    28. Veljača 2018. 15:10

HappySeal

Hraaaaanaaaaa!

Za doručak - mali sendvič šunka sir i kava
    Međuobrok - ananas (ne cijeli)
    Ručak - pileća juha, banana i čaša soka od šljiva
    Međuobrok - jabuka, šaka oraščića

Umireeeeeeeeeeem…. foooooooooood!

pa daaaaj ludo ti se super zdravo hranis i nije puno...a ja bih samo jela maaaasno przeno,zacinjeno,slano,slatko,daj torte,pite,kolace,djetetu slatkise kradem...luda

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca

Nisam upućena zakaj ne sjedite? 🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya

Tea👶

Evo nas…24. tjedan, +9,5/10 kg, ovisi o danu očito
    Debeli i sretni 😂😂
    Joj ja još mogu nekako sjedeći izdepilirat se, ali to sto Proudy kaze, napamet, na opip hahahh

Pratimo se po kilazi,kila manje i mi sutra u 24-i ulazimo..Super mi je sta kilice dolaze,a nije mi jasno gdje su,sva ostala ista.

28. Veljača 2018. 15:13

ProudMomy

Bas sam se najela sada. Obozavam ta variva. Mali mi je inace jako izbirljiv za hranu, al srecom sva variva prolaze, pa mi je to i kod njega uvijek ziher da ce pojest.
    Ena nemam ni ja jos linea negru 😉
    Ja jedem lezecki. Jedva cekam sjest za stol ko covjek 🤣

Budemo si ju nacrtale😂🤣, a prmjetila sam ak ručam stojeći i budem tak još par minuta kad pojedem nemam odmah žgaravicu i refluks, još legnem malo na povišeno poslje. Nebude valjda štetilo kaj stojim malo🤔

28. Veljača 2018. 15:17

A da,  to je i meni doktor rekao da refluks mogu izbjec samo ako jedem u uspravnom polozaju,  al kao bolje nemoj!?!? I jbg sad. Pijem stojecki 🤣
    Ma joj mislim da mozda malo i na hladno pusu,  i kakve sam srece na kraju cu jos i prenijeti nakon svih tih prica i zastrasivanja o prijevremenom porodu. Al dobro,  ja ih slusam,  pa kak bude.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.