Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    28. Veljača 2018. 14:29

Prije 5 dana imala ovulaciju a već ima smeđe bradavice. Ja sad u 22. tjednu još nemam 🤔

💙30.06.2018 💙 Noa💙

28. Veljača 2018. 14:31

ProudMomy

Ena31

Ena31

😂😂😂😂😂pišammmm….kak nemam kaj radit čitam svašta tu na klokanici….pa pita ženska na jednoj temi kak će znati nel trudna il nije🤔🤔..pričekaj 9 mj pa vidi oćeš rodit ili ne🤔🤔

Proudy divna si😍😍..a ja se ni ne potrudim odgovoriti, baš sam pica zlica😏

Morala sam se jaaako koncentrirat da joj ne napisem nesto u stilu vidovitog Milana 🤣🤣🤣

😂😂😂😂..oooo..nova profilna macoo😍😍😍lijepa😍😍...a vidi nju, sjedi na kauču, ljubomorna sam, ja nisam sjela(osim na wc😂😂)ne sjećam se odkad, tj 9.2.sjedila onako zapravo zadnje😱

franovamamita
    28. Veljača 2018. 14:32

hahahahaahahaha opet ste zloceste 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Veljača 2018. 14:34

Tinchyca

Prije 5 dana imala ovulaciju a već ima smeđe bradavice. Ja sad u 22. tjednu još nemam 🤔

😂😂😂ha ha, da..ta je extra još od prošlog mjeseca, trudi se, razumijem to...al de uspori malo s simptomima, kaj će s 4 tjedna već bebu osjetit iznad pupka😂😂..e ja imam u 27om sad 😂😂

28. Veljača 2018. 14:35

franovamamita

hahahahaahahaha opet ste zloceste 😂😂😂😂😂

Malo😏😏😀, a kad nam je dosadno😂

28. Veljača 2018. 14:36

Ena31

ProudMomy

Ena31

Ena31

😂😂😂😂😂pišammmm….kak nemam kaj radit čitam svašta tu na klokanici….pa pita ženska na jednoj temi kak će znati nel trudna il nije🤔🤔..pričekaj 9 mj pa vidi oćeš rodit ili ne🤔🤔

Proudy divna si😍😍..a ja se ni ne potrudim odgovoriti, baš sam pica zlica😏

Morala sam se jaaako koncentrirat da joj ne napisem nesto u stilu vidovitog Milana 🤣🤣🤣

😂😂😂😂..oooo..nova profilna macoo😍😍😍lijepa😍😍…a vidi nju, sjedi na kauču, ljubomorna sam, ja nisam sjela(osim na wc😂😂)ne sjećam se odkad, tj 9.2.sjedila onako zapravo zadnje😱

Ovo ti je polulezece od neki dan,  kad sam doznake nosila,  pa sam se i u pristojila cak hahah
    Hvala 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 14:37

Ena31

Tinchyca

😂😂😂ha ha, da..ta je extra još od prošlog mjeseca, trudi se, razumijem to…al de uspori malo s simptomima, kaj će s 4 tjedna već bebu osjetit iznad pupka😂😂..e ja imam u 27om sad 😂😂

Mozda vec ima i linea negru 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 14:47

Evo i mog ruckica 
    Dobar tek 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 14:48

E ja tu linea negru nemam🤔

28. Veljača 2018. 14:49

ProudMomy

Evo i mog ruckica
    Dobar tek 😉

Mmmnjamiiii..dobar tek😋...ja jedem stojeći, da se malo ispružim😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.