Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2018. 15:23

ProudMomy

A da, to je i meni doktor rekao da refluks mogu izbjec samo ako jedem u uspravnom polozaju, al kao bolje nemoj!?!? I jbg sad. Pijem stojecki 🤣
    Ma joj mislim da mozda malo i na hladno pusu, i kakve sam srece na kraju cu jos i prenijeti nakon svih tih prica i zastrasivanja o prijevremenom porodu. Al dobro, ja ih slusam, pa kak bude.

Da vidiš, Proudy i Ena,  u 42om tjednu, sjede i piju kavu negdje u kafiću i mole Boga da rode već jednom😂😂🤣🤣

28. Veljača 2018. 15:26

Ena31

ProudMomy

A da, to je i meni doktor rekao da refluks mogu izbjec samo ako jedem u uspravnom polozaju, al kao bolje nemoj!?!? I jbg sad. Pijem stojecki 🤣
    Ma joj mislim da mozda malo i na hladno pusu, i kakve sam srece na kraju cu jos i prenijeti nakon svih tih prica i zastrasivanja o prijevremenom porodu. Al dobro, ja ih slusam, pa kak bude.

Da vidiš, Proudy i Ena, u 42om tjednu, sjede i piju kavu negdje u kafiću i mole Boga da rode već jednom😂😂🤣🤣

Ne bi me uopce cudilo 🤣🤣
    Tak sam s Maksom krenula na kontrole u bolnicu u 37tt,  veli dok na prvoj kontorli,  4cm otvorena,  lagani trudovi na ctgu,  ti ces se danas vratiti sigurno,  neces docekat drugu kontrolu. Istu stvar mi je rekao i tj dana kasnije,  i tj iza... Rodila sa 40+2 toliko o tome 🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 15:28

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Da vidiš, Proudy i Ena, u 42om tjednu, sjede i piju kavu negdje u kafiću i mole Boga da rode već jednom😂😂🤣🤣

Ne bi me uopce cudilo 🤣🤣
    Tak sam s Maksom krenula na kontrole u bolnicu u 37tt, veli dok na prvoj kontorli, 4cm otvorena, lagani trudovi na ctgu, ti ces se danas vratiti sigurno, neces docekat drugu kontrolu. Istu stvar mi je rekao i tj dana kasnije, i tj iza… Rodila sa 40+2 toliko o tome 🤣🤣

😂😂eto vidiš..

28. Veljača 2018. 15:40

Tinchyca

Nisam upućena zakaj ne sjedite? 🙈

Maleni mi se okrenuo i glavicom spustio skroz nisko, u ušće, rekla doktorica ne sjedit da mu ne sjedim na glavi, a i da ne stvara pritisak na cerviks da se ne počnem otvarati.

HappySeal
    28. Veljača 2018. 15:44

franovamamita

HappySeal

Hraaaaanaaaaa!

Za doručak - mali sendvič šunka sir i kava
    Međuobrok - ananas (ne cijeli)
    Ručak - pileća juha, banana i čaša soka od šljiva
    Međuobrok - jabuka, šaka oraščića

Umireeeeeeeeeeem…. foooooooooood!

pa daaaaj ludo ti se super zdravo hranis i nije puno…a ja bih samo jela maaaasno przeno,zacinjeno,slano,slatko,daj torte,pite,kolace,djetetu slatkise kradem…luda

Bez brige, ubije to sve svekrva kad odem vikendom do nje. Samo mi stavi nož i pleh kolača, zna da ne mogu odolit. Čvam se za te situacije i nalete ludila ;) 

27.6. 💙

HappySeal
    28. Veljača 2018. 15:45

Ena31

ProudMomy

A mi otvaramo kladionicu i uplaćujemo listiće 

27.6. 💙

28. Veljača 2018. 15:45

Ena31

Tinchyca

Maleni mi se okrenuo i glavicom spustio skroz nisko, u ušće, rekla doktorica ne sjedit da mu ne sjedim na glavi, a i da ne stvara pritisak na cerviks da se ne počnem otvarati.

Ja ne sjedim djetetu na glavi,  ali mi se crviks skratio 10mm u mj dana,  pa ne smijem sjediti jer sjedenje radi najveci pritisak na cerviks.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 15:48

HappySeal

Ena31

ProudMomy

A mi otvaramo kladionicu i uplaćujemo listiće

😂😂😂😂da, dobra ideja😘

HappySeal
    28. Veljača 2018. 15:51

ProudMomy

Ena31

Tinchyca

Ja ne sjedim djetetu na glavi, ali mi se crviks skratio 10mm u mj dana, pa ne smijem sjediti jer sjedenje radi najveci pritisak na cerviks.

Ajme, pa šta radiš po cijele dane. Pretpostavljam da ležiš, ali kako izdržiš? 

27.6. 💙

28. Veljača 2018. 15:56

HappySeal

ProudMomy

Ena31

Tinchyca

Ja ne sjedim djetetu na glavi, ali mi se crviks skratio 10mm u mj dana, pa ne smijem sjediti jer sjedenje radi najveci pritisak na cerviks.

Ajme, pa šta radiš po cijele dane. Pretpostavljam da ležiš, ali kako izdržiš?

Teško😂😂, eto ja 19 dana sad već...a Proudy puunoo duže...ljevi bok-²min leđa-desni bok kratko-ljevi bok-wc-ljevi bok, klokanica, tv...i ukrug, moj dan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.