Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    28. Veljača 2018. 13:08

Tea👶

Tinchyca

Joj curke od tolke priče o hrani i ja ogladnila. Imam šnicle za speći i restani krumpir ću napraviti. A kaj se tiče serija gledam sve skoro. Od BB do Velveta i 3,2,1 kuhaj. Reklame znam sve napamet. Jučer si pjevušila onu zidam kuću trokatnicu 😂🙈🙈🙈

Hahahhaha 😂😂😂
    Meni je najdraža za sber banku " je to meeesecno?" ahahha
    Hvala žene na komplimentima 💕💕
    Porucali smo, oprala kuhinju, cekam da se suderica ohladi da i to rijesim, pa cu vidjet kaj cu dalje…vjerojatno lec gledat neku seriju 🤷

hahaha i ta uđe u uho čujem nešto kao nize kamate, mislim da me pita da li sam za 5 😂😂😂🙈 Jedva čekam lijepše vrijeme i šetnje i manje tv-a.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tea👶
    28. Veljača 2018. 13:17

Definitivno hahahha

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

pharmamma
    28. Veljača 2018. 13:23

Zdravo drage moje 😘😘😘 vidim da ste mi dobre volje i da ste se raspisale 😁😁
    Tea divna bušica 😍😍 
    Sva sreća da sam se najela prije nego sam vas isla čitat 😂😂 al me ipak brinu oni kolači koji me čekaju na poslu 😂😂 a i za gablec opet nosim hrane ko da ću 3 dana biti tamo 😁
    Nek nam čim prije dođe toplije vrijeme..i meni fale šetnje i kavice na terasi

28. Veljača 2018. 13:42

Ja umirem na ove nove iskonove reklame.
    Najzesca mi je ona kad u liftu kaze:5. Kat 😂😂😂😂
    I ona sirota kaj pljesce i pljesce da ugasi svjetlo pa veli: nece 😂😂😂😂
    Oplacem svaki put,  muz veli da nisam normalna 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    28. Veljača 2018. 13:59

Ja se prepoznam u onoj reklami kad pere ruke pa neće voda krenut na pipi. Tak je i meni na poslu u jednom wc-u ima taj senzor i voda ide sama a u ovom drugom u koji idem rijeđe treba stisnuti i onda kad idem u ovaj drugi stavim ruke ispod i čekam. 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

28. Veljača 2018. 14:10

Tinchyca

Ja se prepoznam u onoj reklami kad pere ruke pa neće voda krenut na pipi. Tak je i meni na poslu u jednom wc-u ima taj senzor i voda ide sama a u ovom drugom u koji idem rijeđe treba stisnuti i onda kad idem u ovaj drugi stavim ruke ispod i čekam. 😂

😂😂😂😂😂
    Mi ti na poslu imamo one kartice za otvaranje svih vrata i bez nje ne mozes nikud,  ne mozes ni uci u firmu. I idem ti ja jedno jutro na posao,  jos sva mutava i pospana,  i pokusavam se sa dlanom cvikat. I 5 puta dlan povlacim 😂 i tek onda skuzim kaj radim
    Nije me nitko vidio 😂😂😂 al sam svima rekla pa smo umirali od smjeha kak je Proudy zabrijala da su ju chipirali 🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 14:20

😂😂😂😂😂pišammmm....kak nemam kaj radit čitam svašta tu na klokanici....pa pita ženska na jednoj temi kak će znati nel trudna il nije🤔🤔..pričekaj 9 mj pa vidi oćeš rodit ili ne🤔🤔

28. Veljača 2018. 14:22

Ena31

😂😂😂😂😂pišammmm….kak nemam kaj radit čitam svašta tu na klokanici….pa pita ženska na jednoj temi kak će znati nel trudna il nije🤔🤔..pričekaj 9 mj pa vidi oćeš rodit ili ne🤔🤔

Sad sam joj odgovorila bas 🤣🤣
    Ali pristojno,  ne u svom stilu hahahah

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 14:23

Ena31

😂😂😂😂😂pišammmm….kak nemam kaj radit čitam svašta tu na klokanici….pa pita ženska na jednoj temi kak će znati nel trudna il nije🤔🤔..pričekaj 9 mj pa vidi oćeš rodit ili ne🤔🤔

Proudy divna si😍😍..a ja se ni ne potrudim odgovoriti, baš sam pica zlica😏

28. Veljača 2018. 14:25

Ena31

Ena31

Proudy divna si😍😍..a ja se ni ne potrudim odgovoriti, baš sam pica zlica😏

Morala sam se jaaako koncentrirat da joj ne napisem nesto u stilu vidovitog Milana 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.