wanttobe i mene tak zna boliti ali s desne strane...sve se to rasteze pa kontam da je normalno...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta…
😋😋😋😋njamiii...ja se patim sa svojom dragom pratiteljicom ž pa nemogu ništa, popit prije spavanja sodabikarbonu i nadati se najboljem😊
opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta…
Uuuu izgleda mrak! Njam... #stalnogladna 😂
P.s. kradem recept 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
P.s. franoca nemoj misliti da nisam skužila štapiće 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nemojte stavljati slike hrane,ja vise ne smijem nis jesti 😭😭😭 ujutro idem izvaditi krv
Ena,mislim da se tvoja pratiteljica ž hoće družiti i sa mnom 😕 zadnja 2-3 dana je počela dolaziti u kratke posjete
Opet ja 🙈 i opet sa bolovima 🤔
Zanima me jel koja od vas trudnica slicno prošla 😁
Od jutros me bolucka sa lijeve strane na podrucju jajnika. Ali bolucka samo kad hodam. Dok ležim ili sjedim je ok. Ne znam je li to možda zbog širenja maternice i kukova ili nešto drugo može biti. Inače osim mučnine se dobro osjećam 😘 iako ne pišem puno pratim vas redovno 😘😘😚
I mene tako zna bolit..nekad kad hodam tj kad stanem na lijevu nogu onak me probode..al prođe. Mislim da je to normalno..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nemojte stavljati slike hrane,ja vise ne smijem nis jesti 😭😭😭 ujutro idem izvaditi krv
Ena,mislim da se tvoja pratiteljica ž hoće družiti i sa mnom 😕 zadnja 2-3 dana je počela dolaziti u kratke posjete
Jooj..steraj ju u 3 pm👿👿...i moja nestručna ali isprobana preporuka ti je ak ti dođe odje...te sve ljekove i popi sodu😀😀, najjeftinija a jedina pomaže, što sam naravno shvatila nakon 50ak kn za Gastal, 50ak kn za Renie i 57kn za Reflustat😂😂, koji baksuz...a soda je 👌
hahahahahahaah nisu moji majke mi od klinca su 😂😂😂
evo i kao tocka na i pojela sam slambos 😆
ena jel pijes obicnu sodu ili onu iz ljekarne?
hahahahahahaah nisu moji majke mi od klinca su 😂😂😂
evo i kao tocka na i pojela sam slambos 😆
ena jel pijes obicnu sodu ili onu iz ljekarne?
Običnu, zakaj?
Sortiraj odgovore
Najstariji