Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    28. Veljača 2018. 20:03

wanttobe i mene tak zna boliti ali s desne strane...sve se to rasteze pa kontam da je normalno...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    28. Veljača 2018. 20:07

opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Veljača 2018. 20:11

franovamamita

opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta…

😋😋😋😋njamiii...ja se patim sa svojom dragom pratiteljicom ž pa nemogu ništa, popit prije spavanja  sodabikarbonu i nadati se najboljem😊

ivymicek
    28. Veljača 2018. 20:16

franovamamita

opet sam se prebila 😂😂😂 brzinska vecera listove za pitu napunila vrhnjem sunkom i sirom i ispekla,uz to salata od pecene paprike i casa jogurta…

Uuuu izgleda mrak! Njam... #stalnogladna 😂
    P.s. kradem recept 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Veljača 2018. 20:17

P.s. franoca nemoj misliti da nisam skužila štapiće 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    28. Veljača 2018. 20:24

Nemojte stavljati slike hrane,ja vise ne smijem nis jesti 😭😭😭 ujutro idem izvaditi krv
    Ena,mislim da se tvoja pratiteljica ž hoće družiti i sa mnom 😕 zadnja 2-3 dana je počela dolaziti u kratke posjete

mina04
    28. Veljača 2018. 20:24

wanttobemom

Opet ja 🙈 i opet sa bolovima 🤔
    Zanima me jel koja od vas trudnica slicno prošla 😁
    Od jutros me bolucka sa lijeve strane na podrucju jajnika. Ali bolucka samo kad hodam. Dok ležim ili sjedim je ok. Ne znam je li to možda zbog širenja maternice i kukova ili nešto drugo može biti. Inače osim mučnine se dobro osjećam 😘 iako ne pišem puno pratim vas redovno 😘😘😚

I mene tako zna bolit..nekad kad hodam tj kad stanem na lijevu nogu onak me probode..al prođe. Mislim da je to normalno..

All of God’s grace in one tiny face 💟

28. Veljača 2018. 20:36

pharmamma

Nemojte stavljati slike hrane,ja vise ne smijem nis jesti 😭😭😭 ujutro idem izvaditi krv
    Ena,mislim da se tvoja pratiteljica ž hoće družiti i sa mnom 😕 zadnja 2-3 dana je počela dolaziti u kratke posjete

Jooj..steraj ju u 3 pm👿👿...i moja nestručna ali isprobana preporuka ti je ak ti dođe odje...te sve ljekove i popi sodu😀😀, najjeftinija a jedina pomaže, što sam naravno shvatila nakon 50ak kn za Gastal, 50ak kn za Renie i 57kn za Reflustat😂😂, koji baksuz...a soda je 👌

franovamamita
    28. Veljača 2018. 20:51

ivymicek

hahahahahahaah nisu moji majke mi od klinca su 😂😂😂 
    evo i kao tocka na i pojela sam slambos 😆
    ena jel pijes obicnu sodu ili onu iz ljekarne?

28. Veljača 2018. 20:55

franovamamita

ivymicek

hahahahahahaah nisu moji majke mi od klinca su 😂😂😂
    evo i kao tocka na i pojela sam slambos 😆
    ena jel pijes obicnu sodu ili onu iz ljekarne?

Običnu, zakaj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.