Curke ja pitala svoju doktoricu koja ima preko 70 godina pa mislim da ima i nekih iskustva 😋 kaze da je to za aluminij u sodi mit i da ne moze skoditi trudnici ali da je nekada korisnije popiti gastal kad ne bas gadno jer je od vece pomoci 😁
Na novu godinu kad sam lezala na sv. Duhu odjelu patologije trudnoce i crkavala od zgaravice od 5 popodne do 3 ujutro kad sam vec plakala skoro a sestre mi nisu dale ni sode ni gastal a ni vode jer voda u kbc sv duh NIJE pitka a do aparata me nisu pustili jer sam bila spojena na kisik ..ugl tad su mi rekle da mi trudnice izmisljamo žgaravice jer to citamo po internetu..na kraju sam plakala(a ne placem nikada za bolove) i dala mi je gastal s komentarom "oces sad spavat"
Strašno...koje koze😣😣, jooj kak me to naljuti, uf...
Curke ja pitala svoju doktoricu koja ima preko 70 godina pa mislim da ima i nekih iskustva 😋 kaze da je to za aluminij u sodi mit i da ne moze skoditi trudnici ali da je nekada korisnije popiti gastal kad ne bas gadno jer je od vece pomoci 😁
Na novu godinu kad sam lezala na sv. Duhu odjelu patologije trudnoce i crkavala od zgaravice od 5 popodne do 3 ujutro kad sam vec plakala skoro a sestre mi nisu dale ni sode ni gastal a ni vode jer voda u kbc sv duh NIJE pitka a do aparata me nisu pustili jer sam bila spojena na kisik ..ugl tad su mi rekle da mi trudnice izmisljamo žgaravice jer to citamo po internetu..na kraju sam plakala(a ne placem nikada za bolove) i dala mi je gastal s komentarom "oces sad spavat"
Strašno…koje koze😣😣, jooj kak me to naljuti, uf…
Mlada sam pa se zato tako ponasaju 😑
Strašno…koje koze😣😣, jooj kak me to naljuti, uf…
Ajmee. Pa groznooo 😣😣
Jutrooo, mi budni, gladni, ali ne da nam se jos ustati iz toplog kreveta 💕
Plan za danas je poc do grada i vratit se doma, ruckat, ps zaista lec nazad i uzivat...
A kaj ce bit od tog plana ne znam 🤣
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro!
Evo i ja isto jos u krevetu, cekam da me moj mali muskarac dodje tjerati iz kreveta. 😂
Trebala bi nosit doznake na hzzo, al vidim da je vani -12 pa mislim da nis od toga, ne vuce mi se malog na taj minus bas, ici cu sutra.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro...vani je zimaaaaaa i opet snijeg pada,tako da je mama usput prije posla odnijela doznake,da ne izlazim..uff evo nas u 24-om tjednu,veeeeec
Jutroooo....vani je prezimaaa.... kakvo je vrijeme kod vas? Kod nas je sve puuuno snijega :D
💕💕💜💜👶😍
Evo nas dvoje
27tt
Jos 91 dan 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure!
Volim zimu, ali ovi debeli minusi su mi već dojadili. Ne mogu normalno do dućana, a da ne obučem skafander. Sinoć sam u 10 navečer bila vani i doslovno se tresla, a nisam bila slabo obučena. Sad dok tipkam, prsti su mi ledeni, a grijanje radi cijeli dan.
27.6. 💙
Ajme Proud divna si! Ali kad kažeš još 91 dan, to zvuči strašno brzo (a i jest).
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji