Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    28. Veljača 2018. 12:25

Tea prekrasna si! 

Mislim da bi mogla pojesti sve. Ali baš sve. Pa se kontroliram. Izbacili smo sav junk iz kuće nakon što sam prošli tjedan smazala teglu linolade (bilo mi je muka kasnije). Ako mi se jede slatko MM mi izbroji tri keksa i to smijem pojesti. 

Ne znam se kontrolirati sa slatkim, ježi ga. I postala sam prava mama- sama sebi kažem 'imaš jabuku'.

27.6. 💙

28. Veljača 2018. 12:26

Pastetu sam doruckovala 😁
    Sad cu si narancu pojesti... Varivo za rucak mi je muz sinoc skuhao,  tak da to samo moram podgrijati. 
    Rucat cemo zdravo,  vecera moze bit nezdrava ako se mene pita. 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    28. Veljača 2018. 12:30

Posaljete adresu bebivitu i oni vam posalji ovu knjigicu, ima 112 str i super je napisana  za osnovno informiranje ili neko dodatno savjetovanje 😄 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    28. Veljača 2018. 12:33

Btw ja bi Bogu nogu pojela, ali iskontroliram se hahahh najcesce sam zedna, a ne mogu skontat potrebu iz prve 🤣🤣

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    28. Veljača 2018. 12:37

Tea👶

Btw ja bi Bogu nogu pojela, ali iskontroliram se hahahh najcesce sam zedna, a ne mogu skontat potrebu iz prve 🤣🤣

😂😂😂😂 E to si i ja nekad velim ma nisi gladna žedna si 😂😂😂😂.
    Hvala za bebivita info, šaljem 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Veljača 2018. 12:37

ivymicek

ProudMomy

ivymicek

Ja navečer ne gledam tv nego mužić i ja gledamo seriju neku netflixovu.
    Ali zato ujutro dok kuham gledam sva ona moguća preuređenja 😂…
    Ja se ok izdepiliram , imam trimer pa s njim skratim a ne ozljedim se 😂
    Teabusha skroz che che, okrugla 😍
    Ja pojela i do 2 imam slobodno onda po kikache a kaj bumo delali još moramo smisliti 😊.
    Meni moj muž niš ne donese ni zdravo ni nezdravo 😂. Ima da me odvede negdje na nezdravo

Ivy Submarine 😂😂😂😂
    Moj jucer dodje iz Lidla i vadi Burn iz vrecice! Rekoh a kaj si meni kupio, veli smrad nista 😂😂 rekoh hoces natrag. Veli kak si bedasta sve drugo u vrecici je za tebe 😍

😂😂😂 Bome vas tetoše… Submarine možda u subotu, evo već sam gladna 😂.
    Ena ja bih sada izabrala paštetu i euforiju.. gladna a jela sam 😱

😂😂paštetu sam doručkovala i ja(išao dragi u neku kak ti popodnevnu pa mi namazao i donio u krevet), a euforiju sam smazala malo prije😂😋

bejb23
    28. Veljača 2018. 12:41

Meni tko god da dode od muskog roda, a tu ubrajam tatu, mm i svekija, donese hrpu tog da ne znam odakle pocet 😂 
    Tea prekrasna buska 😍 A ovo sa zedju i gladju, prvo se napij pa onda navali na hranu 😂 

💗Baby E💗

franovamamita
    28. Veljača 2018. 12:41

aaaa umorila sam se dok sam kupaonicu oribala uh...
    tea divni kao i uvijek 😍
    gladna sam ko pas i taman kontam sta da radim da malo zaboravim i sad citam vas i sline cure....😂😂😂😂ja sam jela cokolino i sad pola sendvica sfo je klincu ostalo 😆 mozda da popijem kavu da me malo zacepi 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    28. Veljača 2018. 12:46

Joj curke od tolke priče o hrani i ja ogladnila. Imam šnicle za speći i restani krumpir ću napraviti. A kaj se tiče serija gledam sve skoro. Od BB do Velveta i 3,2,1 kuhaj. Reklame znam sve napamet. Jučer si pjevušila onu zidam kuću trokatnicu 😂🙈🙈🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tea👶
    28. Veljača 2018. 12:56

Tinchyca

Joj curke od tolke priče o hrani i ja ogladnila. Imam šnicle za speći i restani krumpir ću napraviti. A kaj se tiče serija gledam sve skoro. Od BB do Velveta i 3,2,1 kuhaj. Reklame znam sve napamet. Jučer si pjevušila onu zidam kuću trokatnicu 😂🙈🙈🙈

Hahahhaha 😂😂😂 
    Meni je najdraža za sber banku " je to meeesecno?" ahahha  
    Hvala žene na komplimentima 💕💕
    Porucali smo, oprala kuhinju, cekam da se suderica ohladi da i to rijesim, pa cu vidjet kaj cu dalje...vjerojatno lec gledat neku seriju 🤷

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.