Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2018. 11:14

Ena tebi ne bu IQ opao hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Veljača 2018. 11:17

ProudMomy

Kaj ti je to IQ?😂😂jel to ono kad nemaš paštete pa se namaže na kruh ?, 😂😂😂

28. Veljača 2018. 11:18

Ena31

ProudMomy

Mislim da je sigurno nest za jest 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    28. Veljača 2018. 11:18

Ma ja isto imam plan vuci se po kuci, jedino cu na šivanje navecer ako ne otkažu radi vremena #wifeyproblems hahah 
    Joj i ja gledam 3,2,1, pa BB, pa okrenem na modernu obitelj i onda znam da je vrijeme za pajkit 🤣 ne mogu ne gledati hahah 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

28. Veljača 2018. 11:23

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Mislim da je sigurno nest za jest 😂😂😂😂

A možeš i stavit u NutriBulet pa popiti😂😂😂, jbne reklame😂

mateya1993
    28. Veljača 2018. 11:24

Ena31

Proudy 13og tek pregled imam. A ja neznam više di je moj zloćo, nekad skroz dole lupa a nekad ko ž
    da je popreko u ravnini pupka.
    😂😂neznam kak održava vhežbe, samo sam ko prek stakla vidla nju i još puno trudnica s trbuhom kak leže na leđima, s koljenima gore i vježbaju😂😂🤣.
    Čučicu sam poluuspješno riješila, ne dokraja al sam zaključila da je to ok jer bolje nemogu😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Dobar dan! Evo ja sam popila kavicu,ispeglala veša i sad ću staviti peći krvavice sa krumpirom za ručak. Danas je sunčano kod nas i odmah sam bolje volje. Neznam kak će kod mene biti s depilacijom dok mi još trbuh poraste. Imamo tuš kabinu koja nije nešto prekomforna, bojim se da ću morat kod svekrve kad zagusti    Ili ću na stolac pa pred zrcalo kao moja kolegica kad je bila trudna.Ja sam umirala kad mi je to pričala 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mladamamica1911
    28. Veljača 2018. 11:28

Jutro curke vidim da ste sve jako dobro raspolozene to mo je drago vidjet 😊😊😊
    Ja se vucem iz sesveta na sv duh na ultrazvuk stitnjace na koji sam se narucila u 8 mj prosle godine 😐 al dobro sad obavim to i gotovo 😁
    Ako vas tjesi za plakanje ja sam plakala neki dan na reklamu za prasak za ves(ne pitajte)

bejb23
    28. Veljača 2018. 11:41

Ne gledam ni ja BB. Mi upalimo film. Ili ja seriju preko neta. Sto cu kad nema niceg na tvu 😂
    Na reklamu za prasak. Dobra si 😂
    Evo donio meni tata svega. Slatko i slano, nek se nade. Kroasane, krafne, slane stangice sa sirom, sunka sir i buhtle. Kad je sve izvadio kaze nek se nade. Sreca sad kad si trudna mogu izabrat svega bez brige hoce li se bacit 😂 Stvarno ne znam sto mu to znaci. Da sam debela i kanta za smece hahahahha 😂😂😂😂😂  

💗Baby E💗

28. Veljača 2018. 11:45

bejb23

Ne gledam ni ja BB. Mi upalimo film. Ili ja seriju preko neta. Sto cu kad nema niceg na tvu 😂
    Evo donio meni tata svega. Slatko i slano, nek se nade. Kroasane, krafne, slane stangice sa sirom, sunka sir i buhtle. Kad je sve izvadio kaze nek se nade. Sreca sad kad si trudna mogu izabrat svega bez brige hoce li se bacit 😂 Stvarno ne znam sto mu to znaci. Da sam debela i kanta za smece hahahahha 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂baš je dragi tata😍...tak moj m dolazi s posla zadnjih mjesec dana...s punom vrečicom, slatko, slano, zdravo, nezdravo😂😂a  ne bunim se😋

Marijaa30
    28. Veljača 2018. 11:50

bejb23

Tvoj je dobar :P mene moj špota, pazi mi na kilažu :) sad su mi prestale mučnine pa sam u 2 tjedna 2 kg dobila, al pripisujem ja to izležavanju :D jedva čekam ljepše vrijeme pa da opet s curama idem u šetnju. svaki dan smo hodale bar jedan sat, sad ću vidjeti hoće li ići odma toliko. radim u školi i puno hodam po stepenicama, skužila sam da se u zadnje vrijeme brzo zapušem  planiram popraviti sve uskoro! 
    danas nemamo nastave pa sam malo čistila po kući, sad pred tv :)
    jedva čekam petak jer idem na pregled, možda saznam spol bebice! :)

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.