Jutrooo lijepe moje 😘
Ivy kako je danas momcina?
Ena ii jel dobro drzi te vjezbe? 😂 jel bila uspjesna depilacija? 😂😂😂😂
Proudy uzivaj s Maksom 😘
Evo ja pijuckam kavicu, meditiram dok me princeza lupka 😍 Tata me zvao da stize sa doruckom i da ce kod mene kuhat rucak da ne budem sama do 16h. Mada jutros i nisam za drustvo. Malo sam tuznjikava i plakala bi a i ne znam zbog cega. 😢
😀😀😀😀nabaci smajl, dragaj bušicu, misli na bebicu 😘😘, podruži se s tatom, otiđite na kavu, uživaj😘😍
Potrudit cu se biti bolje od doma. Necu nigdje jer je prehladno a ionako me prehlada hvata pa bolje ne izazivati 😊
Hvala ti draga 😘
💗Baby E💗
do pola sredena čučica ahahahahaahahhhhhhhhhhahhahaahhaah
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jos mi je smjesno 😂😂😂😂
Al je nema ni na proljetnicama, evo cijeli dan jucer. A znas kak to ide, kad se netko svaki dan javi. Jedan dan ga nema i odmah frka! 😉
Di mene nadje s vjezbama, ja i vjezbe ko krava i kozmetika, i dok sam normalna, a kamoli dok sam trudna hahahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutroooo… javljam se budna, otusirana, oprane kose, grah se kuha, ja pijem kavu…super sam si danas 🤣🤣
Vani je suncano, ali hlaaadno za jug, pa cekam mma da se vrati da mu uvalim veš za objesiti 😂
Kakvi su vam planovi za danas?
Jutroo. Nek si ti nama mirisljava i super volje 😘
Moj je nezanimljiv. Sad druzenje s tatom paa popodne malo odmora i dovrsit ovo posla sto mi je ostalo. Nikud ne idem i nista posebno ne radim😂
Ti?
💗Baby E💗
Jos mi je smjesno 😂😂😂😂
Al je nema ni na proljetnicama, evo cijeli dan jucer. A znas kak to ide, kad se netko svaki dan javi. Jedan dan ga nema i odmah frka! 😉
Di mene nadje s vjezbama, ja i vjezbe ko krava i kozmetika, i dok sam normalna, a kamoli dok sam trudna hahahahaha
A znam kako je to 😏
Hahahahahahha nemoj tako. Nasa Ena je vidjela potencijal. Mozda samo jos nisi otkrila talent trenerice za trudnice 😂 mogla bi probati 😂😂😂😂
💗Baby E💗
Hej Tea, evo meni je plan s jednog boka na drugi, to je vise manje to hahahah. Mazim se sa svojim malim haharom pod dekicom i bas nam je super. Muz danas jos ima sl.aktivnost na poslu nakon radnog vremena (da, oni ko u skoli imaju aktivnosti) 😂, pa ce mi tek navecer doci.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo sad će Walker, teksaški renđer porodit ženu neku na Doma tv😂😂😂, samo kad završe reklame😂😂😂
Evo sad će Walker, teksaški renđer porodit ženu neku na Doma tv😂😂😂, samo kad završe reklame😂😂😂
Kak ove trudnice na mirovanju sve zivo gledaju 😂😂😂😂
Ja gledam vecere za 5, ove prastare, i prijavila bi se da smijem 😂😂😂
I BB gledam 😂😂😂 muz vi veli da mi IQ opada od toga 😂😂😂 rekoh vec je tak i tak opao
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I BB gledam 😂😂😂 muz vi veli da mi IQ opada od toga 😂😂😂 rekoh vec je tak i tak opao
I ja to sve gledam😂😂..evo rodila sina😂😂..al nisam vidla jel.koj skinul štrample prije ili...😂😂😂
I ja to sve gledam😂😂..evo rodila sina😂😂..al nisam vidla jel.koj skinul štrample prije ili…😂😂😂
Ispravak, BB ne gledam 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji