Sirote naše čučice 😂.
Honey javi se!!!
Kikach je dobro, zaspao mi je u naručju ali je spavao cijelu noć. Ujutro je rekao da ga niš ne boli i da ide u vrtić ali samo do 2 😂.
Nemam niš drugo pametno.
Ak se danas ne javi, saljem joj poruku, vec me brine. 🙁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sirote naše čučice 😂.
Honey javi se!!!
Kikach je dobro, zaspao mi je u naručju ali je spavao cijelu noć. Ujutro je rekao da ga niš ne boli i da ide u vrtić ali samo do 2 😂.
Nemam niš drugo pametno.
Hahahhah koji kralj😂😂😂😂 nek je on nama dobro 😊
💗Baby E💗
Sirote naše čučice 😂.
Honey javi se!!!
Nemam niš drugo pametno.
Ak se danas ne javi, saljem joj poruku, vec me brine. 🙁
I mene. Vidim da je tamo na proljetnicama zadnjih dana vise nego ovdje. A mozda cura ima samo previse posla pa ne stigne 🙄
💗Baby E💗
Jutrooo lijepe moje 😘
Ivy kako je danas momcina?
Ena ii jel dobro drzi te vjezbe? 😂 jel bila uspjesna depilacija? 😂😂😂😂
Proudy uzivaj s Maksom 😘
Evo ja pijuckam kavicu, meditiram dok me princeza lupka 😍 Tata me zvao da stize sa doruckom i da ce kod mene kuhat rucak da ne budem sama do 16h. Mada jutros i nisam za drustvo. Malo sam tuznjikava i plakala bi a i ne znam zbog cega. 😢
A hormoni draga. 🙁 cas mi se smije, cas mi se place, a sve bez nekog specijalnog razloga.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan
dorucak gotov ah nisam jaaako dugo jela cokolino ☺
ena sad odmaraj sigurno si se i u snu umorila na vjezbama...😂😂😂😂😂
bejb uh to mene cesto hvata...,probaj se danas zaokupirati necim da se oraspolozis,grrrrrrliiiim 😚😚
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Proudy 13og tek pregled imam. A ja neznam više di je moj zloćo, nekad skroz dole lupa a nekad ko da je popreko u ravnini pupka.
😂😂neznam kak održava vhežbe, samo sam ko prek stakla vidla nju i još puno trudnica s trbuhom kak leže na leđima, s koljenima gore i vježbaju😂😂🤣.
Čučicu sam poluuspješno riješila, ne dokraja al sam zaključila da je to ok jer bolje nemogu😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
dan
dorucak gotov ah nisam jaaako dugo jela cokolino ☺
ena sad odmaraj sigurno si se i u snu umorila na vjezbama…😂😂😂😂😂
bejb uh to mene cesto hvata…,probaj se danas zaokupirati necim da se oraspolozis,grrrrrrliiiim 😚😚
😂😂😘😘😘🤗🤗🤗
Jutrooo lijepe moje 😘
Ivy kako je danas momcina?
Ena ii jel dobro drzi te vjezbe? 😂 jel bila uspjesna depilacija? 😂😂😂😂
Proudy uzivaj s Maksom 😘
Evo ja pijuckam kavicu, meditiram dok me princeza lupka 😍 Tata me zvao da stize sa doruckom i da ce kod mene kuhat rucak da ne budem sama do 16h. Mada jutros i nisam za drustvo. Malo sam tuznjikava i plakala bi a i ne znam zbog cega. 😢
😀😀😀😀nabaci smajl, dragaj bušicu, misli na bebicu 😘😘, podruži se s tatom, otiđite na kavu, uživaj😘😍
I mislila sam da su hormoni al ne volim to kad sam tuzna bez razloga. I ponajmanje da me tata gleda takvu. Nadam se da ce me okupirat i da ce me proc.
Franova 😘😘😘😘
Proudy ❤
Ena nasmijala si me s ovim 😂 i daj drugi put budi hrabra pa im se pridruzi. Ne gledaj samo preko prozora 😂
💗Baby E💗
Jutroooo... javljam se budna, otusirana, oprane kose, grah se kuha, ja pijem kavu...super sam si danas 🤣🤣
Vani je suncano, ali hlaaadno za jug, pa cekam mma da se vrati da mu uvalim veš za objesiti 😂
Kakvi su vam planovi za danas?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji