Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    26. Veljača 2018. 10:38

ProudMomy

E i dobila sam nalaz ogtt-a danas. Sve super

Jeeeeej 😊😊👍🏻👍🏻👍🏻 

Minniee
    26. Veljača 2018. 11:27

Pozdrav cure..
    Jutros sam napokon odvela pelenaša u jaslice pa da se malo javim..
    Nisam čitala puno unatrag ali Bojana drago mi je da ste ti i trbuščić dobro i čuvaj se!
    Vegeta-nužno zlo u mojoj kuhinji ali evo probati ću ovu alnaturinu zamjenu.
    Drago mi je da ste se dotakle teme posteljice. Prva trudnoća sprijeda i sve me nekako i stezalo sprijeda.Sada je straga i ovo je potpuno nova dimenzija "bolova",uglavnom me križa bole,a pogotovo kad se malo napregnem baš moram leći staviti jastuk pod leđa i imam pritisak na crijeva čim pojedem nešto što napuhuje. 
    Evo i ja šaljem zahtjev na fejs.

26. Veljača 2018. 11:28

Jutro ljepe moje trudnice😘. Nadam se da ste se naspavale i da vam nije hladno, nemojte ići van ak baš nije nužno, ja nejdem 😀. I kod nas puše i kao snježna prašina neka je padala🤔.
    Danas za doručak za promjenu tuna u maslinovom ulju, da prekinem niz sendviča😂.
    Proudy super za oggt😀😍😘, Meni je moj oggt samo dokazao ono kaj sam mislila, da mi je ujutro dosta nizak šećer i baš me traži nešto slatko čim otvorim oči.

franovamamita
    26. Veljača 2018. 11:35

dan
    jbt spavala sam do skoro 11 legla,jer zaspala sam oko 2 i jos 5 puta na wc...vani je brrrrrrrr  i pada susnjezica a vjetar jako piri ajme...
    sto se tice posteljica ovaj puta mi je sprijeda i kod mene nema nikakve razlike...
    proud suosjecam za tlak borim se s njim godinama...puuuuuno tekucine piti i tako kad te pocne mantati meni npr pomaze na vrh zlicice soli pojesti i casu vode na eks ili casa kole nečeg gaziranog i  leci dici nige u zrak....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Veljača 2018. 11:40

franovamamita

dan
    jbt spavala sam do skoro 11 legla,jer zaspala sam oko 2 i jos 5 puta na wc…vani je brrrrrrrr i pada susnjezica a vjetar jako piri ajme…
    sto se tice posteljica ovaj puta mi je sprijeda i kod mene nema nikakve razlike…
    proudsuosjecam za tlak borim se s njim godinama…puuuuuno tekucine piti i tako kad te pocne mantati meni npr pomaze na vrh zlicice soli pojesti i casu vode na eks ili casa kole nečeg gaziranog i leci dici nige u zrak….

😂😂i ja..do 10i48 i još bi al me mama probudila, zvala me na mob😏. M se dignuo u 4 ujutro i nisam mogla zaspati dosta dugo...

franovamamita
    26. Veljača 2018. 11:46

ena fejs napravi jer ces dobiti po guzici  i ostale nemogu vas poloviti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Veljača 2018. 11:48

franovamamita

ena fejs napravi jer ces dobiti po guzicii ostale nemogu vas poloviti

😂😂😂😂ne ne, ne želim fejs 🤣🤣😘😘

Tinchyca
    26. Veljača 2018. 12:25

Pharma meni je posteljica sprijeda i nisko. Bebu osjećam od 15 tjedana. Tad je krenulo ko mjehurići leptirići a sa 17 baš pravi udarci. Sad već udara ko veliki 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mateya1993
    26. Veljača 2018. 12:42

Bok cure :) evo ja isto danas išla po doznake da to riješim za ovaj mjesec. Lijepo sam došla u firmu,taman sam došla u vrijeme kad kolegice iz  moje smjene idu na pauzu i ostala sam šokirana ponašanjem. Pozdravila sam ih u kantini i pitala ih kako su,a one ni da me pitaju kako sam,sve nešto mrtvo hladno.Dobro da me nisu pitale po koji k sam došla  Definitivno me nebudu tako skoro vidjele. Ostala sam u šoku. 
    Noćas me prvi put probudila bol u trbuhu. Nekako sam se naglo okrenula na bok i počelo me probadati na desnoj strani,ali na sreću zaćas se smirilo. Dobro se osjećam,više jedem i napokon uživam u trudnoći nakon mučnina  
    E da moram se pohvaliti i da smo ipak kupili dječju sobu tj. sobu za mlade. Dugo smo razmišljali ja i moj o tome dali da kupimo samo ormar i na kraju se odlučili za komplet. Soba ima veći krevet tako da može i odrasla osoba prespavat na njemu,pogotovo jer moj radi samo ujutro pa da može tamo prespavat u slučaju noćnih uzbuna  
    Proud- drago mi je da ti je nalaz dobar 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• nikolina219
    26. Veljača 2018. 12:44

Bok cure, 
    zadnjih par dana imam osijećaj kao da imam upalu trbušnih mišića i mislim da ju tu i tamo osjetim kako me ritne kao da me zaškaklja :)
    i  pridružila se i na facu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.