Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Veljača 2018. 21:19

franovamamita

Ena31

Joojjj curke…pijem coca colu😱😂😂tak sam je se zaželila i naručila mužiću da mi kupi😋😋😋čaša zlata😋😋😍

i ja danas ju pila ajmeeeee fino a inace ne volim bas gazirano,ali sad je vrh 😁😁😁

Tak mi je sjela...mljacc😂😂

24. Veljača 2018. 21:21

Ja ne volim Colu,  ni normalna ni trudna 😂😂😂
    Vise sam Fanta team,  ma da ni to bas ne pijem.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Veljača 2018. 21:28

ProudMomy

Ja ne volim Colu, ni normalna ni trudna 😂😂😂
    Vise sam Fanta team, ma da ni to bas ne pijem.

Netrudna i ja biram fantu(u mekiću ili kinu), al eto ovo je bila trudnička želja😂

24. Veljača 2018. 21:38

Ena31

ProudMomy

Ja ne volim Colu, ni normalna ni trudna 😂😂😂
    Vise sam Fanta team, ma da ni to bas ne pijem.

Netrudna i ja biram fantu(u mekiću ili kinu), al eto ovo je bila trudnička želja😂

Znas kaj cak jos vise volim? Onu Mirindu,  kaj imaju u kfc-u,  to je Pepsijeva verzija Fante. Al nigdje je nema ovak za kupiti. Imaju Pepsi,  7up,  al Mirindu nemaju.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    24. Veljača 2018. 22:52

Hvalaa Tea. Kad ga uhvatim da to skuha javim kakvo je. I ja kad kuham s vinom radim tako slicne umake. Rajcica i obaaavezno malo vrhnja za kuhanje. U zadnje vrijeme sam bosiljak koristila. A vegetu ne koristim ima sigurno 3 godine 😊
    Ja sam Cola tim 😂 

💗Baby E💗

Tea👶
    24. Veljača 2018. 23:22

bejb23

Hvalaa Tea. Kad ga uhvatim da to skuha javim kakvo je. I ja kad kuham s vinom radim tako slicne umake. Rajcica i obaaavezno malo vrhnja za kuhanje. U zadnje vrijeme sam bosiljak koristila. A vegetu ne koristim ima sigurno 3 godine 😊
    Ja sam Cola tim 😂

Postoji biljka koja se zove vegeta, koristi se list kao i kod lovora...i ima pravi okus vegete, nikako da dodem do te biljke...ja alternativno koristim mjesavinu povrca iz dma...bio je, nema aditiva i ukusnija je....nekako je prirodnijeg okusa sto pripisujem tome da nema aditiva, nego se nekad zalomi da ne odem u dm a treba mi, pa iskoristim vegetu 🤷

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bejb23
    24. Veljača 2018. 23:31

Jeel? To bas za biljku da postoji nisam znala. 
    Bas cu pronjuskat gdje je ima pa ako nadem probati 🤗

💗Baby E💗

Tea👶
    25. Veljača 2018. 00:10

bejb23

Jeel? To bas za biljku da postoji nisam znala.
    Bas cu pronjuskat gdje je ima pa ako nadem probati 🤗

Javi ako nades💪🏻

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    25. Veljača 2018. 08:36

Tea👶

bejb23

Ja sam Cola tim 😂

Postoji biljka koja se zove vegeta, koristi se list kao i kod lovora…i ima pravi okus vegete, nikako da dodem do te biljke…ja alternativno koristim mjesavinu povrca iz dma…bio je, nema aditiva i ukusnija je….nekako je prirodnijeg okusa sto pripisujem tome da nema aditiva, nego se nekad zalomi da ne odem u dm a treba mi, pa iskoristim vegetu 🤷

Nisam znala za bio verziju vegete. Moj m ne može bez nje a htjela bih prirodnije možeš mi napisati čija je, hvala.
    Dobro jutro klokanice, želimo vam dobro jutro. Kod nas puše i dosta je hladno. Mi danas kod moje mame na ručku pa se veselimo.
    Uživajte u danu 😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    25. Veljača 2018. 09:22

Tea👶

bejb23

Ja sam Cola tim 😂

Postoji biljka koja se zove vegeta, koristi se list kao i kod lovora…i ima pravi okus vegete, nikako da dodem do te biljke…ja alternativno koristim mjesavinu povrca iz dma…bio je, nema aditiva i ukusnija je….nekako je prirodnijeg okusa sto pripisujem tome da nema aditiva, nego se nekad zalomi da ne odem u dm a treba mi, pa iskoristim vegetu 🤷

Imam u vrtu 3 grma ogromna sa tom vegetom :) pošaljem ti u proljeće ako hoćeš 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.