Ja sam napravila buzaru od kozica pa sam to pokušavala pojesti (naravno neočišćene) uz 1,6 godisnje dijete 😏 onda sam ga izvela na kavu kad se činilo toplije, ali nije bilo grijalice na terasi i nije bio dobre volje jer mu se idea carapa umjesto rukavica nije svidjela, probala sam improvizirati i tako smo došli brzo doma, ne mislim iducih dana ici van, imamo balkon, s obzirom da nece rukavice, a smeta mu da mu je zima za ruke... i Tak... imam pregled u utorak i malo se užasavam, čini mi se kao da sam na prošlom bila prije 100 godina, ne znam jel ce samo raditi uvz ili ce gledati i “otvorenost” jer mi nema goreg od tog... i Tak... cekam da zatopli bar malo konacno
Hvalaa Tea. Kad ga uhvatim da to skuha javim kakvo je. I ja kad kuham s vinom radim tako slicne umake. Rajcica i obaaavezno malo vrhnja za kuhanje. U zadnje vrijeme sam bosiljak koristila. A vegetu ne koristim ima sigurno 3 godine 😊
Ja sam Cola tim 😂
Postoji biljka koja se zove vegeta, koristi se list kao i kod lovora…i ima pravi okus vegete, nikako da dodem do te biljke…ja alternativno koristim mjesavinu povrca iz dma…bio je, nema aditiva i ukusnija je….nekako je prirodnijeg okusa sto pripisujem tome da nema aditiva, nego se nekad zalomi da ne odem u dm a treba mi, pa iskoristim vegetu 🤷
Nisam znala za bio verziju vegete. Moj m ne može bez nje a htjela bih prirodnije možeš mi napisati čija je, hvala.
Dobro jutro klokanice, želimo vam dobro jutro. Kod nas puše i dosta je hladno. Mi danas kod moje mame na ručku pa se veselimo.
Uživajte u danu 😘😘
Alnatura mješavina povrca, ima u DMu i Mulleru, treba se naviknut jer Vegeta izaziva ovisnost radi nekih svojih aditiva koje sadrži. Mome je trebalo ohoho da mu hrana s manje vegete bude ukusna jer je naviknuo na nju u hrani od juhe do pilecih filea...no comment
Hvalaa Tea. Kad ga uhvatim da to skuha javim kakvo je. I ja kad kuham s vinom radim tako slicne umake. Rajcica i obaaavezno malo vrhnja za kuhanje. U zadnje vrijeme sam bosiljak koristila. A vegetu ne koristim ima sigurno 3 godine 😊
Ja sam Cola tim 😂
Postoji biljka koja se zove vegeta, koristi se list kao i kod lovora…i ima pravi okus vegete, nikako da dodem do te biljke…ja alternativno koristim mjesavinu povrca iz dma…bio je, nema aditiva i ukusnija je….nekako je prirodnijeg okusa sto pripisujem tome da nema aditiva, nego se nekad zalomi da ne odem u dm a treba mi, pa iskoristim vegetu 🤷
Imam u vrtu 3 grma ogromna sa tom vegetom :) pošaljem ti u proljeće ako hoćeš 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Rea tako i ja sa svojim kikachima ponekad vodim borbu. Super su mi čarapice umjesto rukavica 😂.
Ali da vani je baš zima pa smo uglavnom unutra.
Hvala Tea probati ću svakako, na svašta sam ga navikla pa se tako nadam da ću i na to 😂.
Ivanolora toga nije bilo kad sam ja rodila prvo ali sada ne znam za što bih ga koristila 🤦
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ja upravo vecerala nova namirnica koja mi pase danima je hren njaaaami 😂😂😂😂
uh bome je hladno ali eto jos par dana i to je to stize nam proljece...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja upravo vecerala nova namirnica koja mi pase danima je hren njaaaami 😂😂😂😂
uh bome je hladno ali eto jos par dana i to je to stize nam proljece…
😂😂ajde super, samo guštaj draga. Sreća u nesreći pa nisam u doticaju s vanjskim svijetom i temperaturama, a pod 2dekice i poplunom nije hladno😊
Joj palačinke 😍 gnijezdo nismo imali, imala sam onaj jastuk za dojenje i nisam ni to koristila, s drugim mislim koristiti manje gluposti nego s prvim 😂😂😂 pozdravljam vas, budjenje u 3 ujutro, mozda 4 ako imam sreće 😂😂😂
Vecer..😁😘
Ja jedva cekam da osjetim svoju bebu, jer sad stalno sam u strahu kako nikako nista ne osjetim sto je i normalno jer smo jos mali. Jos povracam (zasad samo ujutro jeeee!!) I bole me bradavice pa nekako mislim da je sve u redu. Oprostite morala sam se malo pojadati
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji