Vecer..😁😘
Ja jedva cekam da osjetim svoju bebu, jer sad stalno sam u strahu kako nikako nista ne osjetim sto je i normalno jer smo jos mali. Jos povracam (zasad samo ujutro jeeee!!) I bole me bradavice pa nekako mislim da je sve u redu. Oprostite morala sam se malo pojadati
Ei...ajde hvala Bogu da su ti mučnine malo popustile, bit će to ok kak vrijeme odmiče...a budeš i ti osjetila uskoro bebicu, za cca mjesec dana ak ne i prije, ovisi kako koja curka. Ma naravno da je sve ok, ne razmišljaj puno o tome, samo se stresiraš. 😀
Ja se spremila spavat a ono moje dijete ima opasan party u trbuhu 😂
Ja se spremila spavat a ono moje dijete ima opasan party u trbuhu 😂
😂😂to mi je najslađe, baš kad se fino umiriš i ljepi namjestiš onda kreće party😂😂..
Moj se naskakao i nalupkao prije, zasad je miran, moguće zaspao jer je cijeli dan baš aktivan bio😀. Neka samo ljubavi naše, mirnija sam kad mi se javlja😍😍😘😘
Jutro drage moje 😘 nadam se da ste se naspavale..kod mene je brrrrr,još k tome jako puše,nemam volje ni proviriti van
Lupkanje-jedva čekam da počnem redovito osjećati...zasad je još povremeno škakljanje,povremeno lupi..pa ako sam u pokretu i ne primijetim,već razmišljam jel sve ok...jučer navecer krene bas lijepo lupkat,stavi dragi ruku da osjeti i beba odustane 😂😂
Pitanjce za one s vise iskustva,jel vam bilo razlike u tome koliko jako osjetite pokrete ovisno dal je posteljica sprijeda ili straga?
Jutro zenske!
Ja danas morala doznake nosit u firmu, a zima za poizdit. Jucer mi je tlak bio koma. Navecer skuzim da mi se vrti uzasno idem mjerit, 120/50. Velim muzu ma ne valja tlakomjer. Mjerim njemi, njemu dobar. Bit ce da ipak valja. Jutros kod ginica molim sestru da mi izmjeri, opet nisko 90/60. Sad sam otisla kavu popit, mozda mi ga digne malo.
Pharma, meni ti je u prvoj trudnoci posteljica bila sprijeda i kasnije sam osjetila pokrete nego sada kad mi je straga. Meni osobno, ima razlike.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hladno jutro na -10...srecom van ne moram..ja sam bas pitala ginekologa,ovisi gdje je smjestena i ono koja trudnoća po redu.sve ce s vremenom biti jacina i intezitet,bitno da se javlja
E i dobila sam nalaz ogtt-a danas. Sve super
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji