Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    24. Veljača 2018. 19:44

Hvala na brizi cure , evo me ..sa bebom je sve ok , po uzv beba 23 tjedna , posteljica ok , cerviks 33 cm i oblik y , imam neki polip dolje , i odbila sam ostat radi male , al je rekla sa posto je sve ok da doma lezim i u slucaju tvrdog trbuha ili bolova , krvarnja odmah gore , dala mi je inekciju ..

Tea👶
    24. Veljača 2018. 19:51

bejb23

Moze meni recept pa uvalim mm nek kuha 😂
    Salenjaci 😍😍😍😍 Uposlit cu sad majku za to 😂😂 Zabranit ce mi svi da pratim klokanicu jer bi samo jela i to sve sta predlozite. A gdje je tek ono sta mi samoj padne na pamet😂
    Bojana, kako si? Jesi zvala hitnu? 😘

Narežeš jedan lungić na kolutiće, 4-5 pica češnjaka ili na sitno ili nagrataš (ja nagratam na onu gratalicu za sir), staviš na malo zagrijanog maslinovog ulja te kolutiće mesa, preko posipat prstohvat soli, malo papra, taj cesnjak, origana ili ako voliš mediteransku mješavinu, ja nju koristim i žlicu Vegete, podliješ s pola deca crnog ili bijelog vina, s crnim ti je pikantnije i meni draze 😍....dinstas to 10 minuta, okrenes meseko, podliješ s dec ipo vina i dec plasirane rajčice, dinstas 10 minuta, dodaš jako malo vrhnja za kuhanje ili milerama, ono 1 žlicu max...okrenem meseko da se sve izmiješa i ostaviš još malo da se zgusne umak. Ode super uz sve klasične priloge....nije prženo i teško, a brzo je gotovo i zdravo je, osim Vegete, ali naci cu joj zamjenu kad tad hahha. Javi dojmove kad probas 💕
    .
    I ja sam se zabrinula za Bojanu, nadam se da je sve uredu, udarac u trbuh može biti opasan radi kidanja vena kojima je posteljica vezana za naš organizam. Valjda je sve uredu 🙏

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• cuvita13
    24. Veljača 2018. 19:53

uff bojana puno se pazi... odmaraj sad nije za zezat se...
    ja sam se danas uhvatila palacinki...sad ne mogu disat 😂

24. Veljača 2018. 19:53

Bojana27

Hvala na brizi cure , evo me ..sa bebom je sve ok , po uzv beba 23 tjedna , posteljica ok , cerviks 33 cm i oblik y , imam neki polip dolje , i odbila sam ostat radi male , al je rekla sa posto je sve ok da doma lezim i u slucaju tvrdog trbuha ili bolova , krvarnja odmah gore , dala mi je inekciju ..

Ajde hvala Bogu da je bebo ok, odmaraj samo sad.

Tea👶
    24. Veljača 2018. 19:54

Bojana27

Ajde hvala Bogu, sad se pazi 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

24. Veljača 2018. 19:56

Bojana27

Joj joj Bojana,  pici u krevet i ne mrdaj! Gadno je ovo vani,  i kad nisi trudan tesko ti hodati,  a pogotovo ovako. A i ovaj nalaz cerviksa ti je definitivno za krevet! Bitno da ste vi dobro! Bas sam se uplasila kad sam procitala.  Cuvajte se! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    24. Veljača 2018. 19:58

Bojana27

Uh bitno da je sve dobro.. sada odmaraj i pazi se i slušaj svoje tijelo ako što ne bude nekim čudom dobro odmah k njima!
    Šaljemo pozitivne vibre 💕💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

24. Veljača 2018. 19:58

Cuvita ti si pitala zasto utrici i mirovanje.
    Evo ja mirujem od 10tt,  prvo zbog krvarenja,  onda mi se poslije u mj dana cerviks skratio za 10mm. Zato sam na utricima i mirovanju do daljnjeg.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    24. Veljača 2018. 20:01

ProudMomy

Evo ja mirujem od 10tt, prvo zbog krvarenja, onda mi se poslije u mj dana cerviks skratio za 10mm. Zato sam na utricima i mirovanju do daljnjeg.

Proud imaš li info kako su palčiči i mamice. Vibram da je sve dobro 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    24. Veljača 2018. 20:02

ProudMomy

Evo ja mirujem od 10tt, prvo zbog krvarenja, onda mi se poslije u mj dana cerviks skratio za 10mm. Zato sam na utricima i mirovanju do daljnjeg.

Mozes mi na mail poslat svoj broj da te malo zagnjavim nesto ? :D ako da mail je bojanasimic22@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.