ej cure ma moj je tlak i inace uzasno nizak zna cak biti 70/40 ali nekako osjecam ksd je od tlaka sad nije bilo...ali bolje mi je cak sam i kucu pospremila i podove obrisala...bit ce da je od vratne kraljeznice jer dragi me onda isao masirati i bilo mi je bolje...
sve prerano rodene bebice u molitvi,borci su to💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ej cure ma moj je tlak i inace uzasno nizak zna cak biti 70/40 ali nekako osjecam ksd je od tlaka sad nije bilo…ali bolje mi je cak sam i kucu pospremila i podove obrisala…bit ce da je od vratne kraljeznice jer dragi me onda isao masirati i bilo mi je bolje…
sve prerano rodene bebice u molitvi,borci su to💕
Uf..užas...čuvaj se😘
Šokiralo me ovo sa Mono. Jadna je toliko toga prošla. Super da je sluša intuiciju i aišla u bolnicu. Sigurna sam da će se bebica lijepo oporaviti i biti hrabra i borac ko njena mama 😊
Sad si i ja razmišljam o kupnji tog baby watchera.
I ja muku mučim sa niskim tlakom i sa tahikardijom. Neki dan imala napadaj srce mi kucalo 140 dok sam ležala i sve mi šumilo u ušima...
Prestala sam pit tablete kak sam ostala trudna nadam se da ih necu trebat opet počet.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
baarbaraa29 čestitam na dečkiću.
Tea lijepi okrugli trbušćić.
cuvita13 dobrodošla
nikolina219 u kojem dućanu si kupila traperice za trudnice, nije ih baš lako za pronaći. Ja sam jedino nabasala na jedne trapke i trenirku u Mani.
Mono i bebici želim svu sreću i sve najbolje.

Šokiralo me ovo sa Mono. Jadna je toliko toga prošla. Super da je sluša intuiciju i aišla u bolnicu. Sigurna sam da će se bebica lijepo oporaviti i biti hrabra i borac ko njena mama 😊
Sad si i ja razmišljam o kupnji tog baby watchera.
I ja muku mučim sa niskim tlakom i sa tahikardijom. Neki dan imala napadaj srce mi kucalo 140 dok sam ležala i sve mi šumilo u ušima…
Prestala sam pit tablete kak sam ostala trudna nadam se da ih necu trebat opet počet.
Sve nas je malo to potreslo s njom! Ima bas trnovit put. Ali moramo biti pozitivne! Ja jesam kako za nju i njenu mrvu, tako i za sebe i svoju! Slusati intuiciju i biti pozitivne 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bebice i mame u mislima i molitvama, Bog će sve izvest na dobro !
mandarina kupila sam u h&m-u u areni

ima trapka u h&m tamo sam ih kupovala prvu trudnocu. izdrzale do iza poroda mjesec dva 😁
i mene muci neka upala sa cucom morat cu mazati kremicom mislim da mi je ovo druga u zivotu i nije ni malo ugodna 😥
sinoc sam imala puste neke nocne more...zaspala sa glavoboljom. mozda je i do toga 🤷
drzim fige za monu, al palcici su najjace bebe izdrzat ce sve njena cura 😘🤞

Ne volim citat o prijevremenim porodima , odmah sam u komi :( Pogotovo jer imam vec jednu palcicu 😥😥 imace imam domam baby watcher i to je mrak stvar , imam i jos jedan strojcek koji ima slusalice al ne pisu otkucaji ali sama izracunam u 10 sekundi kolko ih cujem puta 5 :))

Nego... jel samo meni debilno i idiotski bebi od 3 mjeseca otvarati Instagram?
https://www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/ella-dvornik-kceri-otvorila-profil-na-instagramu-tromjesecna-balie-dee-vec-ima-12000-pratitelja-i-zakon-tu-nista-ne-moze/7056519/
Znam da ona živi od tih sponzorstava, ali ono... degutantno mi je do bola. Ja sam se ko klinka sramila kad bi moji izvadili album za goste, a ona stavlja dijete na sva zvona.

27.6. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji