Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cuvita13
    20. Veljača 2018. 22:54

mamite jeli isao tko na kombinirani test? koliko se cekaju nalazi? 

20. Veljača 2018. 23:26

Cuvita i moj sincic ce 5godina u 3.mj. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

WinniethePooh
    20. Veljača 2018. 23:40

cuvita13

mamite jeli isao tko na kombinirani test? koliko se cekaju nalazi?

Ako mislis na onaj kombinirani probir između 11. i 13. tjedna bila sam ja nedavno u Petrovoj. Nalaz UZV ti daju odmah, a od krvi sam trazila da pošalju na mail i došao je u roku od tjedan dana iako su rekli 2 tjedna.

Helga1905
    21. Veljača 2018. 05:41

Joj žene moje, mene pere nesanica ima 2 tjedna. Sve sam probala savjete-od čajeva do vježbanjan ali NIŠTA. Stvarno bi htjela samo 1 noć odspavati barem 5 sati u komadu. Zanima me stanje sa tabletama za spavanje? Prije sam nekad znala koristiti Sanval jer mi je posao takav da nekad radim i noćne smjene pa mi treba nešto da me vrati u normalu. Ali nisam to često radila, 5 puta godišnje možda.  Help?!

Roko💙 2.8.2018. 💙

ivymicek
    21. Veljača 2018. 08:23

Helga1905

Joj žene moje, mene pere nesanica ima 2 tjedna. Sve sam probala savjete-od čajeva do vježbanjan ali NIŠTA. Stvarno bi htjela samo 1 noć odspavati barem 5 sati u komadu. Zanima me stanje sa tabletama za spavanje? Prije sam nekad znala koristiti Sanval jer mi je posao takav da nekad radim i noćne smjene pa mi treba nešto da me vrati u normalu. Ali nisam to često radila, 5 puta godišnje možda. Help?!

Mene je isto prala. Zaspim, piški mi se, probudim se i nema više. Proći će ubrzo. Nemam ti pojma smiju li trudnice tablete ze spavanje. Možda ima neka trudničica koja zna. Kaj kaže google?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Veljača 2018. 08:24

Jutro cure! 
    I meni grozna noc neka,  zeludac,  pa stalno pisanje,  pa sto cuda! Nis se nisam naspavala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    21. Veljača 2018. 08:27

Jutro cure,joj ne znam,mene su isto nesanice mucile,ali do kojeg 12-og tjedna,zato sad spavam ko oduzeta,cak i hrcem ko enin dragi😁

ivymicek
    21. Veljača 2018. 08:30

Dobro jutro trudničice. Mi nPokon bolje spavali. Moja upala ne prolazi (kak bi netko, mislim ena, rekao čuča i to😂) pa danas zovem doka i tražim urinokulturu i neke vaginalete.
    Kak su klinci doma moram smisliti aktivnosti za cijeli dan jer ne možemo nikud. Kuhala kelj jučer navečer.
    Nemam nikakve preglede, nisam još ispod 100 dana i to je to. Uživajte u danu.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    21. Veljača 2018. 08:38

Helga1905

Joj žene moje, mene pere nesanica ima 2 tjedna. Sve sam probala savjete-od čajeva do vježbanjan ali NIŠTA. Stvarno bi htjela samo 1 noć odspavati barem 5 sati u komadu. Zanima me stanje sa tabletama za spavanje? Prije sam nekad znala koristiti Sanval jer mi je posao takav da nekad radim i noćne smjene pa mi treba nešto da me vrati u normalu. Ali nisam to često radila, 5 puta godišnje možda. Help?!

Nemoj piti Sanval..ako će stanje biti toliko grozno da ne možeš izdržati,javi se svom liječniku..možda ti odluci dati manju dozu diazepama (Normabela) iako se on u trudnoći daje jedino kod kontrakcija ili pak kod onih trudnica koje su prije trudnoće bile na antidepresivima i lijekovima za spavanje pa su ih skinuli s te terapije..iako bi ja na tvom mjestu to stvarno ostavila kao zadnju zadnju opciju..

ivymicek
    21. Veljača 2018. 08:38

ProudMomy

Jutro cure!
    I meni grozna noc neka, zeludac, pa stalno pisanje, pa sto cuda! Nis se nisam naspavala.

Fakat te muči taj refluks!!! Onda danas dok se tvoji ne vrate doma izežavanje i spavanje 😂.
    Jama i ja hrčem. Budi mene neki dan moj m i viče na mene mačak hrčeš ko tuljan 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.