Cuvita i moj sincic ce 5godina u 3.mj. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mamite jeli isao tko na kombinirani test? koliko se cekaju nalazi?
Ako mislis na onaj kombinirani probir između 11. i 13. tjedna bila sam ja nedavno u Petrovoj. Nalaz UZV ti daju odmah, a od krvi sam trazila da pošalju na mail i došao je u roku od tjedan dana iako su rekli 2 tjedna.
Joj žene moje, mene pere nesanica ima 2 tjedna. Sve sam probala savjete-od čajeva do vježbanjan ali NIŠTA. Stvarno bi htjela samo 1 noć odspavati barem 5 sati u komadu. Zanima me stanje sa tabletama za spavanje? Prije sam nekad znala koristiti Sanval jer mi je posao takav da nekad radim i noćne smjene pa mi treba nešto da me vrati u normalu. Ali nisam to često radila, 5 puta godišnje možda. Help?!
Roko💙 2.8.2018. 💙
Joj žene moje, mene pere nesanica ima 2 tjedna. Sve sam probala savjete-od čajeva do vježbanjan ali NIŠTA. Stvarno bi htjela samo 1 noć odspavati barem 5 sati u komadu. Zanima me stanje sa tabletama za spavanje? Prije sam nekad znala koristiti Sanval jer mi je posao takav da nekad radim i noćne smjene pa mi treba nešto da me vrati u normalu. Ali nisam to često radila, 5 puta godišnje možda. Help?!
Mene je isto prala. Zaspim, piški mi se, probudim se i nema više. Proći će ubrzo. Nemam ti pojma smiju li trudnice tablete ze spavanje. Možda ima neka trudničica koja zna. Kaj kaže google?!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure!
I meni grozna noc neka, zeludac, pa stalno pisanje, pa sto cuda! Nis se nisam naspavala.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure,joj ne znam,mene su isto nesanice mucile,ali do kojeg 12-og tjedna,zato sad spavam ko oduzeta,cak i hrcem ko enin dragi😁
Dobro jutro trudničice. Mi nPokon bolje spavali. Moja upala ne prolazi (kak bi netko, mislim ena, rekao čuča i to😂) pa danas zovem doka i tražim urinokulturu i neke vaginalete.
Kak su klinci doma moram smisliti aktivnosti za cijeli dan jer ne možemo nikud. Kuhala kelj jučer navečer.
Nemam nikakve preglede, nisam još ispod 100 dana i to je to. Uživajte u danu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nemoj piti Sanval..ako će stanje biti toliko grozno da ne možeš izdržati,javi se svom liječniku..možda ti odluci dati manju dozu diazepama (Normabela) iako se on u trudnoći daje jedino kod kontrakcija ili pak kod onih trudnica koje su prije trudnoće bile na antidepresivima i lijekovima za spavanje pa su ih skinuli s te terapije..iako bi ja na tvom mjestu to stvarno ostavila kao zadnju zadnju opciju..
Jutro cure!
I meni grozna noc neka, zeludac, pa stalno pisanje, pa sto cuda! Nis se nisam naspavala.
Fakat te muči taj refluks!!! Onda danas dok se tvoji ne vrate doma izežavanje i spavanje 😂.
Jama i ja hrčem. Budi mene neki dan moj m i viče na mene mačak hrčeš ko tuljan 😂😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji