Cuvita dobrodosla! Uredni trudnocu ti zelim!
Riri, zato i kazu da je bolje da ne idemo prije punih 8 tj. Ja sam krvarila u 6.tj zato sam isla, inace ne bi. Bas zato da si bez veze ne stvaras pritisak, a zbilja je samo rano! 😉
Ivy, slazem se, tamo negdje kad padne ispod 50, postaje opasno. Ma da sam voljela ovu troznamenkastu brojku 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evo i mene mamite… prikljucujem se odbrojavanjima
termin je 2.9
kako da napravim sticker 😀
Dobro došla na odbrojavanje. Lijepu i urednu trudnoću ti želim 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cuvita dobrodosla! Uredni trudnocu ti zelim!
Riri, zato i kazu da je bolje da ne idemo prije punih 8 tj. Ja sam krvarila u 6.tj zato sam isla, inace ne bi. Bas zato da si bez veze ne stvaras pritisak, a zbilja je samo rano! 😉
Ivy, slazem se, tamo negdje kad padne ispod 50, postaje opasno. Ma da sam voljela ovu troznamenkastu brojku 😂😂😂
Ooo daaa 😂😂😂. Ja volim biti trudna 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
evo napokon sam uspjela napravit sticker...
ovo nam je druga trudnoca
imamo sincica u 3 mjesec ce 5 godina...pa se nadamo curi..al bitno da sve bude ok 😀
happy hvala ti 😚
tea ma busica za 10 😍
riri draga vjerujem ds ce biti sve ok,opusti se😙
cuvita dobro nam dosla 😊
sto se tice odbrojavanja dana ja bih da mi puno brze prolazi ali samo zbog svakodnevnog strahovanja...inace biti trudna je divno ☺
uh opucalo me sad nesto i sjetila se zaledenih visanja moram ih jesti odo kopati po dubokom😆
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cuvita dobrodošla😁 i ja,ali vidjela sam jagode u lidlu neki dan,samo sta nije to to,domace
happy hvala ti 😚
tea ma busica za 10 😍
riri draga vjerujem ds ce biti sve ok,opusti se😙
cuvita dobro nam dosla 😊
sto se tice odbrojavanja dana ja bih da mi puno brze prolazi ali samo zbog svakodnevnog strahovanja…inace biti trudna je divno ☺
uh opucalo me sad nesto i sjetila se zaledenih visanja moram ih jesti odo kopati po dubokom😆
😂😂😂😂legenda
Sortiraj odgovore
Najstariji