Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2018. 20:25

Cuvita dobrodosla! Uredni trudnocu ti zelim!
    Riri,  zato i kazu da je bolje da ne idemo prije punih 8 tj. Ja sam krvarila u 6.tj zato sam isla,  inace ne bi. Bas zato da si bez veze ne stvaras pritisak,  a zbilja je samo rano! 😉
    Ivy,  slazem se,  tamo negdje kad padne ispod 50,  postaje opasno. Ma da sam voljela ovu troznamenkastu brojku 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• riri5
    20. Veljača 2018. 20:35

Cuvita dobro nam došla i zelim ti urednu trudnoću😘😘

pharmamma
    20. Veljača 2018. 20:39

Cuvita dobrodošla ☺️ Nadam se da ćeš uživati u trudničkim danima

ivymicek
    20. Veljača 2018. 20:39

cuvita13

evo i mene mamite… prikljucujem se odbrojavanjima
    termin je 2.9
    kako da napravim sticker 😀

Dobro došla na odbrojavanje. Lijepu i urednu trudnoću ti želim 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    20. Veljača 2018. 20:41

ProudMomy

Cuvita dobrodosla! Uredni trudnocu ti zelim!
    Riri, zato i kazu da je bolje da ne idemo prije punih 8 tj. Ja sam krvarila u 6.tj zato sam isla, inace ne bi. Bas zato da si bez veze ne stvaras pritisak, a zbilja je samo rano! 😉
    Ivy, slazem se, tamo negdje kad padne ispod 50, postaje opasno. Ma da sam voljela ovu troznamenkastu brojku 😂😂😂

Ooo daaa 😂😂😂. Ja volim biti trudna 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• cuvita13
    20. Veljača 2018. 20:43

evo napokon sam uspjela napravit sticker...
    ovo nam je druga trudnoca
    imamo sincica u 3 mjesec ce 5 godina...pa se nadamo curi..al bitno da sve bude ok 😀

franovamamita
    20. Veljača 2018. 21:14

happy hvala ti 😚
    tea ma busica za 10 😍
    riri draga vjerujem ds ce biti sve ok,opusti se😙
    cuvita dobro nam dosla 😊

sto se tice odbrojavanja dana ja bih da mi puno brze prolazi ali samo zbog svakodnevnog strahovanja...inace biti trudna je divno ☺
    uh opucalo me sad nesto i sjetila se zaledenih visanja moram ih jesti odo kopati po dubokom😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    20. Veljača 2018. 21:25

A ja u iščekivanju sezone jagoda 

Mya
    20. Veljača 2018. 21:36

Cuvita dobrodošla😁 i ja,ali vidjela sam jagode u lidlu neki dan,samo sta nije to to,domace

20. Veljača 2018. 21:40

franovamamita

happy hvala ti 😚
    tea ma busica za 10 😍
    riri draga vjerujem ds ce biti sve ok,opusti se😙
    cuvita dobro nam dosla 😊

sto se tice odbrojavanja dana ja bih da mi puno brze prolazi ali samo zbog svakodnevnog strahovanja…inace biti trudna je divno ☺
    uh opucalo me sad nesto i sjetila se zaledenih visanja moram ih jesti odo kopati po dubokom😆

😂😂😂😂legenda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.