Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 13:12

Ena31

Bojana27

Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮

Imaju i oni svoje faze, moj je po noći tolko aktivan da mu neda spavat, a po danu prođe dosta da ga ne osjetim. Potakni ga da se pokrene, moj reagira na ruku kad stavim

Kad radim uk i abg uvjek piše flora fiziološka, a u dz uvjek bakterije nađu

bojana27
    19. Veljača 2018. 13:14

Ma cim sam pitala evo je 😂😂 

19. Veljača 2018. 13:15

Bojana27

Ma cim sam pitala evo je 😂😂

Jeeeyyy, osjeti mrvica da se mama brine😍😍😘

bojana27
    19. Veljača 2018. 13:21

Za poludit su ti kikaci ☺️☺️ Jel koja imala problema s hitnim carskim radi tlka u prvoj trudnoci ?

19. Veljača 2018. 13:23

Moj se isto nekad zna umiriti po par sati nista,  mislim pa i dijete valjda spava,  a ja odmah panika. Zabranili mi puno dirat trbuh zbog kontrakcija. Pa ga ne gnjavim. Evo sad recimo ga nisam osjetila par sati,  al unatrag par min stuca. Ne mice se,  ali stuca 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

wanttobemom
    19. Veljača 2018. 13:23

Hvala vam puno 😘 utješili ste me 😘 sutra imam pregled i nadam se najboljem 

19. Veljača 2018. 13:26

ProudMomy

Moj se isto nekad zna umiriti po par sati nista, mislim pa i dijete valjda spava, a ja odmah panika. Zabranili mi puno dirat trbuh zbog kontrakcija. Pa ga ne gnjavim. Evo sad recimo ga nisam osjetila par sati, al unatrag par min stuca. Ne mice se, ali stuca 😁

Kak skužiš da štuca? Onak ko da se strese trbuh ili?

19. Veljača 2018. 13:29

Ena31

ProudMomy

Moj se isto nekad zna umiriti po par sati nista, mislim pa i dijete valjda spava, a ja odmah panika. Zabranili mi puno dirat trbuh zbog kontrakcija. Pa ga ne gnjavim. Evo sad recimo ga nisam osjetila par sati, al unatrag par min stuca. Ne mice se, ali stuca 😁

Kak skužiš da štuca? Onak ko da se strese trbuh ili?

Ma ne,  ne osjetim to nista na van. Nego ti onak pulsira unutra,  kao da srce kuca recimo,  bas onak ritmicno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    19. Veljača 2018. 13:30

Evo mene od doktora,tlak se normalizirao🎉🎉🎉🎉🙏

19. Veljača 2018. 13:33

J@m@

Evo mene od doktora,tlak se normalizirao🎉🎉🎉🎉🙏

Bravo J@m@! Bas mi je drago! Samo pozitiva 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.