Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 12:19

Ena31

ProudMomy

Ni ja ne znam kaj je to keks vise. Valjda sam se zadnji put keksala jos jednom nakon pozitivnog testa, nakon toga krenule zabrane.
    Nadam se da nece vise biti krvi, kazu da se to moze desiti, ali ako se ponovi svakako zovi doktora.
    Ja se nisam prejela vec mjesecima, jedem jako male obroke i dogadja mi se i kad jedem i kad ne jedem i velim cak i tokom noci, kad nisam jela satima vec. Nemam pojma, idem u cet na ogtt, pa cu svratit do doktorice kad sam vec u domu zdravlja, mozda ima neki pametan savijet.

E super, ak ti kaj pametno veli prosvjetli i mene😁😁😘

Naravno,  ak mi kaze koju pametnu javim ti 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    19. Veljača 2018. 12:26

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem  😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
    Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Veljača 2018. 12:32

ivymicek

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
    Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱.

😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔

19. Veljača 2018. 12:35

Ena31

ivymicek

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.

😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔

Ja si od sutra ne gledam ticker,  sutra mi je zadnji troznamenkasti broj 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

wanttobemom
    19. Veljača 2018. 12:38

Drage moje, molim vas pomoć.
    Ima li koja buduća mama da zna pročitati nalaz koji šaljem kao sliku.
    Trudna sam 11+4, sve je do sada bilo u redu.
    Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.
    Radila sam i urinokulturu - sterilna je 

bojana27
    19. Veljača 2018. 12:47

Ja sam malu isla sa 98 rodit 😂😂 a ona imala 2000 kg i 44cm 😬

bojana27
    19. Veljača 2018. 12:48

wanttobemom

Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.

Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)

wanttobemom
    19. Veljača 2018. 12:50

Bojana27

wanttobemom

Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)

Joj draga ja se nadam. Jer je dosta povišeno s obzirom na referentne intervale 🤔
    Urinokultura je sterilna. 

19. Veljača 2018. 12:54

Bojana27

wanttobemom

Slazem se,  jos i te cesice ostavis na nekom tam prozorcicu,  nije ni cudo da su uzorci cesto kontaminirani. Dok je uk sterilna,  sve je ok. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    19. Veljača 2018. 13:06

Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI