Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Veljača 2018. 12:26

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem  😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
    Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Veljača 2018. 12:32

ivymicek

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
    Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱.

😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔

19. Veljača 2018. 12:35

Ena31

ivymicek

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.

😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔

Ja si od sutra ne gledam ticker,  sutra mi je zadnji troznamenkasti broj 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

wanttobemom
    19. Veljača 2018. 12:38

Drage moje, molim vas pomoć.
    Ima li koja buduća mama da zna pročitati nalaz koji šaljem kao sliku.
    Trudna sam 11+4, sve je do sada bilo u redu.
    Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.
    Radila sam i urinokulturu - sterilna je 

bojana27
    19. Veljača 2018. 12:47

Ja sam malu isla sa 98 rodit 😂😂 a ona imala 2000 kg i 44cm 😬

bojana27
    19. Veljača 2018. 12:48

wanttobemom

Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.

Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)

wanttobemom
    19. Veljača 2018. 12:50

Bojana27

wanttobemom

Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)

Joj draga ja se nadam. Jer je dosta povišeno s obzirom na referentne intervale 🤔
    Urinokultura je sterilna. 

19. Veljača 2018. 12:54

Bojana27

wanttobemom

Slazem se,  jos i te cesice ostavis na nekom tam prozorcicu,  nije ni cudo da su uzorci cesto kontaminirani. Dok je uk sterilna,  sve je ok. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    19. Veljača 2018. 13:06

Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮

19. Veljača 2018. 13:10

Bojana27

Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮

Imaju i oni svoje faze, moj je po noći tolko aktivan da mu neda spavat, a po danu prođe dosta da ga ne osjetim. Potakni ga da se pokrene, moj reagira na ruku kad stavim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.