Vi ste sve mrsavice 😍😍
Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vi ste sve mrsavice 😍😍
Čekaj da se nasmijem 😂😂😂 bez obzira na kilažu kod mene ima i guzice i nogu tak da ja nikad nebum bila "mršavica" a ni moja puca. Moj muž veli da ja nogama mogu rušit drveće 😂😂😂.
Držte se vi nekeksačice proći će i to razdoblje bez keksa. Čak i dosts brzo uskoro prelatimo na dvoznamenkaste brojeve onak ispod 100 😱.
😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔
Vi ste sve mrsavice 😍😍
😂😂😂😂uuupppsss, na 102 sam, a po uzv već na 95🤔
Ja si od sutra ne gledam ticker, sutra mi je zadnji troznamenkasti broj 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, molim vas pomoć.
Ima li koja buduća mama da zna pročitati nalaz koji šaljem kao sliku.
Trudna sam 11+4, sve je do sada bilo u redu.
Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.
Radila sam i urinokulturu - sterilna je
Brinu me povišeni leukociti, proteini i E su pretpostavljam eritrociti. Ne znam što to točno znači i može li loše utjecati na trudnoću. Ja se inače dobro osjećam osim što imam mučnine dosta jake pa ne jedem puno.
Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)
Bitno da je uk sterilna , ovo je mozda samo bio ne dobro uzet urin , ipak drzimo casicu s prstima i tako a uk je pouzdanija :)
Joj draga ja se nadam. Jer je dosta povišeno s obzirom na referentne intervale 🤔
Urinokultura je sterilna.
Slazem se, jos i te cesice ostavis na nekom tam prozorcicu, nije ni cudo da su uzorci cesto kontaminirani. Dok je uk sterilna, sve je ok.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮
Radim u domu pa sam hrpu puta uzimala i obicnu i uk i dosta puta nam se desi da nije obican urin ok a uk super :) kolko je najvise proslo da bebaca niste osjetile ? Inace je turbo turbo cijeli dan a evo sad sam je samo oko 9 ujutro osjetila , a ko za napast baby watcher mi kod kolegice 🤮
Imaju i oni svoje faze, moj je po noći tolko aktivan da mu neda spavat, a po danu prođe dosta da ga ne osjetim. Potakni ga da se pokrene, moj reagira na ruku kad stavim
Sortiraj odgovore
Najstariji