Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    19. Veljača 2018. 11:31

Znatizeljna22

Ocito cu morat pripaziti malo…da nebi bilo na kraju +20kg

https://zena.rtl.hr/clanak/trudnoca/zdrava_tezina_u_trudnoci/966

Evo pa procitaj, ali mislim da je ovo najvazniji dio:
    " Svi smo mi drugačiji i naša tijela funkcioniraju drugačije. Isto tako će različita ženska tijela drugačije reagirati na trudnoću."

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

19. Veljača 2018. 11:32

Ena31

ProudMomy

Ena31

Jutro curke. Eto i mene, doručak i coffe time, danas sam promjenila ambijent, u boravak otišla, da nisam u spavaćoj😂😂, imali smo noćne more jer je bebo jako skakao unutra, okretao se i drmao cijeli trbuh a mozak u polusnu čuda radi, ugl m me probudio dok sam vikala ne ne ne nedammm😖😖…no pustimo to, hvala Bogu samo san😂.
    Proudytočno poznata stvar s želucem, meni je tak od kad ležim.stalno, bilo i prije al ne tolko intenzivno, bebe nam izgurale želudac i sve prema gore, to je stisnuto, još kad legneš pritisne više i to ti je tak nažalost, isto ko i s žgaravicom se rješava, ne leć bar 2 h poslje jela(a mi ležalice to nemremo)

Pa da, nema sanse kad i jedem lezecki. Ali meni to traje cijelu noc, znaci zaspem u polusjedecem i onda se u snu spustim i to me probudi, pa se opet namjestam ma uzas. Ko da sam kopala a ne spavala, tak se izbijena probudim.

Znam draga, užas je to…proći će kad našim malim podstanarima istekne najamnina stana pa će nam se drobninica vratiti na mjesto😂😂nadam se 😂😂

Dobit ce nalog za delozaciju vrlo brzo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    19. Veljača 2018. 11:39

baarbaraa29

Znatizeljna22

Ocito cu morat pripaziti malo…da nebi bilo na kraju +20kg

https://zena.rtl.hr/clanak/trudnoca/zdrava_tezina_u_trudnoci/966

Evo pa procitaj, ali mislim da je ovo najvazniji dio:
    " Svi smo mi drugačiji i naša tijela funkcioniraju drugačije. Isto tako će različita ženska tijela drugačije reagirati na trudnoću."

Slazem se s ovim, doktori paze na kilazu, tlak i urinokulturu radi EPH gestoze, ali i zbog gestacijskog dijabetesa...također neke trudnice imaju "previse" plodne vode koja ne mora biti posljedica nevera, tako da i to igra ulogu. Ne sekiraj se, dok su ti nalazi uredni i dok je s bebom sve uredu, nemas se zasto brinut 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    19. Veljača 2018. 11:40

franovamamita

http://savjetizasve.info/2018/02/19/status-koji-je-do-suza-nasmejao-mame-na-fejsbuku-odes-na-porodaj-svi-ti-ruku-guraju-kao-da-je-dole-tombola/

😂😂😂 Svi ti guraju ruku kao da je tombola 😂😂😂.
    Znatiželjna ja sam ti na +5.5 imam 68 a krenula sa 62.5. ne znam što je puno. U prvoj T sam dobila 18 kg u drugoj T 11. U prvoj sam bila stalno gladna pa eto i otkud kilaža. Bitno je osto što jedeš, meni se primi čim pogledam ugljikohidrat 😂. Moguće da će te poslati na OGTT samo da eliminira šećer. Ako te tješi moja kumica koja je isto trudna kao i ja do.sad je dobila 16 kg (što je fakat puno ali ona sama kaže da je gladna i da ne pazi što jede). 
    Proud meni se to događa ako se prejedem pa se nagnem odđah osjetim taj refluks odnosno vraćanje sadržaja iz želuca ali vjerujem da je koma ako moraš sjedećki spavati (meni je isto tak bilo u drugoj T).
    Evogac ostalo sam zaboravila a znam da sam još nešto htjela.
    Uživajte u ostatku dana 😘.
    Ja ću laganije jer sam jučer nakon keksa imala malo sukrvice u iscjetku pa sam malo bila uplašena. No kako se bebo miče i niš me ne boli i nije više bilo krvi odlučih ne otići doktoru. No, ukoliko se ponovi svakako idem. Eto samo se htjela pojadati. ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Veljača 2018. 11:51

ivymicek

franovamamita

http://savjetizasve.info/2018/02/19/status-koji-je-do-suza-nasmejao-mame-na-fejsbuku-odes-na-porodaj-svi-ti-ruku-guraju-kao-da-je-dole-tombola/

😂😂😂 Svi ti guraju ruku kao da je tombola 😂😂😂.
    Znatiželjna ja sam ti na +5.5 imam 68 a krenula sa 62.5. ne znam što je puno. U prvoj T sam dobila 18 kg u drugoj T 11. U prvoj sam bila stalno gladna pa eto i otkud kilaža. Bitno je osto što jedeš, meni se primi čim pogledam ugljikohidrat 😂. Moguće da će te poslati na OGTT samo da eliminira šećer. Ako te tješi moja kumica koja je isto trudna kao i ja do.sad je dobila 16 kg (što je fakat puno ali ona sama kaže da je gladna i da ne pazi što jede).
    Proudmeni se to događa ako se prejedem pa se nagnem odđah osjetim taj refluks odnosno vraćanje sadržaja iz želuca ali vjerujem da je koma ako moraš sjedećki spavati (meni je isto tak bilo u drugoj T).
    Evogac ostalo sam zaboravila a znam da sam još nešto htjela.
    Uživajte u ostatku dana 😘.
    Ja ću laganije jer sam jučer nakon keksa imala malo sukrvice u iscjetku pa sam malo bila uplašena. No kako se bebo miče i niš me ne boli i nije više bilo krvi odlučih ne otići doktoru. No, ukoliko se ponovi svakako idem. Eto samo se htjela pojadati. ❤️

Ups..nadam se da nebude više...jooj keks..hm..kaj je to?mislim da sam zadnju put jednom u 10om mjesecu i 1 u 11om , kak je krenulo, na još godinu ga mogu zaboraviti😂😂🤣🤣

bojana27
    19. Veljača 2018. 11:55

Vi ste sve mrsavice 😍😍

19. Veljača 2018. 12:10

Bojana27

Vi ste sve mrsavice 😍😍

Nismo 😂😂😂😂...vidiš da se ja ne hvalim, mudro šutim😂😂

19. Veljača 2018. 12:12

Ni ja ne znam kaj je to keks vise. Valjda sam se zadnji put keksala jos jednom nakon pozitivnog testa,  nakon toga krenule zabrane. 
    Nadam se da nece vise biti krvi,  kazu da se to moze desiti,  ali ako se ponovi svakako zovi doktora. 
    Ja se nisam prejela vec mjesecima,  jedem jako male obroke i dogadja mi se i kad jedem i kad ne jedem i velim cak i tokom noci,  kad nisam jela satima vec. Nemam pojma,  idem u cet na ogtt,  pa cu svratit do doktorice kad sam vec u domu zdravlja,  mozda ima neki pametan savijet.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Veljača 2018. 12:14

ProudMomy

Ni ja ne znam kaj je to keks vise. Valjda sam se zadnji put keksala jos jednom nakon pozitivnog testa, nakon toga krenule zabrane.
    Nadam se da nece vise biti krvi, kazu da se to moze desiti, ali ako se ponovi svakako zovi doktora.
    Ja se nisam prejela vec mjesecima, jedem jako male obroke i dogadja mi se i kad jedem i kad ne jedem i velim cak i tokom noci, kad nisam jela satima vec. Nemam pojma, idem u cet na ogtt, pa cu svratit do doktorice kad sam vec u domu zdravlja, mozda ima neki pametan savijet.

E super, ak ti kaj pametno veli prosvjetli i mene😁😁😘

19. Veljača 2018. 12:19

Ena31

ProudMomy

Ni ja ne znam kaj je to keks vise. Valjda sam se zadnji put keksala jos jednom nakon pozitivnog testa, nakon toga krenule zabrane.
    Nadam se da nece vise biti krvi, kazu da se to moze desiti, ali ako se ponovi svakako zovi doktora.
    Ja se nisam prejela vec mjesecima, jedem jako male obroke i dogadja mi se i kad jedem i kad ne jedem i velim cak i tokom noci, kad nisam jela satima vec. Nemam pojma, idem u cet na ogtt, pa cu svratit do doktorice kad sam vec u domu zdravlja, mozda ima neki pametan savijet.

E super, ak ti kaj pametno veli prosvjetli i mene😁😁😘

Naravno,  ak mi kaze koju pametnu javim ti 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.