Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Znatizeljna22
    19. Veljača 2018. 11:03

ProudMomy

Znatizeljna22

Bojana27

Ja sam 21 tjedan i + 4,4 kg , idem opet 13.3 pa cemo vidjet kako ce bit al cini mi se da cu bit tada vise ..kolko si teska / visoka ?

165cm ostala sam trudna sa 65kg sad imam 71kg.

Ja sam 25tt, visoka 167cm, ostala trudna sa 56kg, sad sam na 60kg, znaci +4kg.

Znaci da se pocnem brinuti😟

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

19. Veljača 2018. 11:09

Jutro curke. Eto i mene, doručak i coffe time, danas sam promjenila ambijent, u boravak otišla, da nisam u spavaćoj😂😂, imali smo noćne more jer je bebo jako skakao unutra, okretao se i drmao cijeli trbuh a mozak u polusnu čuda radi, ugl m me probudio dok sam vikala ne ne ne nedammm😖😖...no pustimo to, hvala Bogu samo san😂.
    Proudy točno poznata stvar s želucem, meni je tak od kad ležim.stalno, bilo i prije al ne tolko intenzivno, bebe nam izgurale želudac i sve prema gore, to je stisnuto, još kad legneš pritisne više i to ti je tak nažalost, isto ko i s žgaravicom se rješava, ne leć bar 2 h poslje jela(a mi ležalice to nemremo)

19. Veljača 2018. 11:14

Znatizeljna22

ProudMomy

Znatizeljna22

Bojana27

Ja sam 21 tjedan i + 4,4 kg , idem opet 13.3 pa cemo vidjet kako ce bit al cini mi se da cu bit tada vise ..kolko si teska / visoka ?

Nemoj se brinuti znatiželjna, nije to strašno uopće,papaj dok si gladna i to je to😘

Tea👶
    19. Veljača 2018. 11:16

Znatizeljna22

ProudMomy

Znatizeljna22

Bojana27

Ja sam ti na +8, isto 71kg imam sad i po grafu koji je moj ginekolog dao sam na normalnoj kilazi, a on ne odobrava +16kg u 9 mjeseci tako da se nemas sto brinut. 9-16 je kao prihvaceno. I ovisi o masi faktora naravno. Ako ti kile naglo lete gore onda bi se trebala pripaziti, ali ne panicariti 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    19. Veljača 2018. 11:17

Btw dobar dan 😂 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Znatizeljna22
    19. Veljača 2018. 11:19

Ocito cu morat pripaziti malo...da nebi bilo na kraju +20kg

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

19. Veljača 2018. 11:23

Ena31

Jutro curke. Eto i mene, doručak i coffe time, danas sam promjenila ambijent, u boravak otišla, da nisam u spavaćoj😂😂, imali smo noćne more jer je bebo jako skakao unutra, okretao se i drmao cijeli trbuh a mozak u polusnu čuda radi, ugl m me probudio dok sam vikala ne ne ne nedammm😖😖…no pustimo to, hvala Bogu samo san😂.
    Proudytočno poznata stvar s želucem, meni je tak od kad ležim.stalno, bilo i prije al ne tolko intenzivno, bebe nam izgurale želudac i sve prema gore, to je stisnuto, još kad legneš pritisne više i to ti je tak nažalost, isto ko i s žgaravicom se rješava, ne leć bar 2 h poslje jela(a mi ležalice to nemremo)

Pa da,  nema sanse kad i jedem lezecki. Ali meni to traje cijelu noc,  znaci zaspem u polusjedecem i onda se u snu spustim i to me probudi,  pa se opet namjestam ma uzas. Ko da sam kopala a ne spavala,  tak se izbijena probudim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    19. Veljača 2018. 11:26

ja sam 160cm i imam 57kg u + sam 4kg.. ako nemas tlak i problema sa secerom nemoj se previse opterecivati,netko dobije vise kg na pocetku netko na kraju....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Veljača 2018. 11:27

ProudMomy

Ena31

Jutro curke. Eto i mene, doručak i coffe time, danas sam promjenila ambijent, u boravak otišla, da nisam u spavaćoj😂😂, imali smo noćne more jer je bebo jako skakao unutra, okretao se i drmao cijeli trbuh a mozak u polusnu čuda radi, ugl m me probudio dok sam vikala ne ne ne nedammm😖😖…no pustimo to, hvala Bogu samo san😂.
    Proudytočno poznata stvar s želucem, meni je tak od kad ležim.stalno, bilo i prije al ne tolko intenzivno, bebe nam izgurale želudac i sve prema gore, to je stisnuto, još kad legneš pritisne više i to ti je tak nažalost, isto ko i s žgaravicom se rješava, ne leć bar 2 h poslje jela(a mi ležalice to nemremo)

Pa da, nema sanse kad i jedem lezecki. Ali meni to traje cijelu noc, znaci zaspem u polusjedecem i onda se u snu spustim i to me probudi, pa se opet namjestam ma uzas. Ko da sam kopala a ne spavala, tak se izbijena probudim.

Znam draga, užas je to...proći će kad našim malim podstanarima istekne najamnina stana pa će nam se drobninica vratiti na mjesto😂😂nadam se 😂😂

ivymicek
    19. Veljača 2018. 11:28

pharmamma

Nadam se da ste lijepo provele vikend
    Barbara 😂😂😂Ena držim fige da se okrenuo ☺️☺️
    I da ne ostanem dužna, evo slikice za puni tjedan 😊

Ajme mamica, dvna ti i tvoj trbuščić. Polako se zaokružujete.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.