Ajde, nadimak je Pickonja
Al to je jer smo ga mi zvali Mali Seronja od milja, na sto se ona zgrazala. Onda je MM pitao kako su njega zvali, na sto je ona rekla: 'Pa nismo bili brutalni tako. Mi smo tebe zvali Pickonja'
Rekla zena i nastavila rjesavati krizaljku kao da se nista nije desilo
Mi smo se valjali po podu. Njoj je Mali Seronja gore. Tako da smo ga preimenovali baki za ljubav.
27.6. 💙
Ajde, nadimak je Pickonja
Al to je jer smo ga mi zvali Mali Seronja od milja, na sto se ona zgrazala. Onda je MM pitao kako su njega zvali, na sto je ona rekla: 'Pa nismo bili brutalni tako. Mi smo tebe zvali Pickonja'
Rekla zena i nastavila rjesavati krizaljku kao da se nista nije desilo
Mi smo se valjali po podu. Njoj je Mali Seronja gore. Tako da smo ga preimenovali baki za ljubav.
😂😂😂😂😂 Odlično!!! Al si me nasmijala. Pickonja mi je prezakon 😂😂😂😂. Moram priznati da ste baš obazrivi prema baki i njenoj ljubavi prema unuku 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baka je sve.
Prvo joj je unuce pa joj damo da bude luda. Al i inace ima specifican smisao za humor sto zna biti urnebesno.
27.6. 💙
Curke sta podrazumjevate po najgore kucanske poslove u kojima bi moglo doc do otvaranja i di ima previse napora ? Ja vidim i ono sta drugi ne vide , al me muciii kuca , inace sam ono bas bas cistunka i ubije me mirovanje i zbilja bi morala pospremat a nitko mi neda 🤣
Curke sta podrazumjevate po najgore kucanske poslove u kojima bi moglo doc do otvaranja i di ima previse napora ? Ja vidim i ono sta drugi ne vide , al me muciii kuca , inace sam ono bas bas cistunka i ubije me mirovanje i zbilja bi morala pospremat a nitko mi neda 🤣
Hm, nisam razmišljala o tome.. sumnjam da se baš od malo kućanskih poslova možeš samo tako počet otvarat pogotovo ako je sve ok. Ja radim kao što sam i do sada. Čistim kupaonu istim sredstvima, usisavam, perem podove. Zasad je sve ok. Ali ako imaš problema onda bih pretpostavila da svi napori tipa ribanje, pranje podova usisavanje mogu pridonjeti otvaranju.
😂😂😂 Ni meni se neda ništa posebno pospremat, prozori su još malo pa neprozirni, prašine ima posvud. Jedino što držim pod kontrolom su kuhinja i kupaona. Budem već ostalo kad me ulovi manija čišćenja pred porod 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baka je sve.
Prvo joj je unuce pa joj damo da bude luda. Al i inace ima specifican smisao za humor sto zna biti urnebesno.
Neka neka tak i treba biti baka, smiješna i urnebesna 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mandarina, stvarno samo smo 2 dana razlike, Cool 😀.
Sve nove Curke dobrodošle! Što se tiče bapskih priča, sjećam se one o obliku trbuha. Ako je izbočen-cura, a ako je vise " u leđima" -dečko😀😀
Ivy, bebač se bas lijepo namjestio za slikanje! Wow presladak!!!
Ivy slika je prekrasna😍😊
Tea imas oodlican trening 😋
Happy bome si me nasmijala sa bakom 😂😂😂😂
Razmisljam si danas ako pocnem bebusku zvati kako zelim i stalno joj se tako obracam,. mozda mm i ostatku obitelji ude u uho pa pristanu 😂 Morala sam ovo ovako podijeliti a ne nekom od njih pa da znaju taktiku 😂😂😂😂
💗Baby E💗
E Franova, cini mi se da si ti sad spominjala da si za veceru imala pizzu s rajcicom i na bijelo. Da pitam. Stavis li ti sto u vrhnje ili tijesto samo zalijes njim?
Zadnji put sam si bila radila prvi put na bijelo. Sve standard ali mi je nesto falilo. 🙄 sad ne znam jel to do mene bilo da sam nesto izostavila ili je to tako.
💗Baby E💗
Hm, nisam razmišljala o tome.. sumnjam da se baš od malo kućanskih poslova možeš samo tako počet otvarat pogotovo ako je sve ok. Ja radim kao što sam i do sada. Čistim kupaonu istim sredstvima, usisavam, perem podove. Zasad je sve ok. Ali ako imaš problema onda bih pretpostavila da svi napori tipa ribanje, pranje podova usisavanje mogu pridonjeti otvaranju.
😂😂😂 Ni meni se neda ništa posebno pospremat, prozori su još malo pa neprozirni, prašine ima posvud. Jedino što držim pod kontrolom su kuhinja i kupaona. Budem već ostalo kad me ulovi manija čišćenja pred porod 😂
Ma meni se da ali moram mirovat , i kao pazit na otvaranje ..radi komplikacija prije :/ i kad usisam i obrisem pod bas imam jaki pritisak dole 🤨🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji