Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    15. Veljača 2018. 23:41

bejb23

E Franova, cini mi se da si ti sad spominjala da si za veceru imala pizzu s rajcicom i na bijelo. Da pitam. Stavis li ti sto u vrhnje ili tijesto samo zalijes njim?
    Zadnji put sam si bila radila prvi put na bijelo. Sve standard ali mi je nesto falilo. 🙄 sad ne znam jel to do mene bilo da sam nesto izostavila ili je to tako.

nista nisam dodala u vrhnje,a stavila sam vrhnje,sunku za pizzu komadice slanine,origano,svjeze sampinjone i naribani sir...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• tinanema00
    16. Veljača 2018. 04:37

ivymicek

Mi smo isto došli s pregleda. Sve je na svome mjestu kako i treba biti. Beba ima sve dijelove i on je idalje on (niš nije otpalo), imamo 570 g i jako smo slatki 💕. Mama je u plusu 5.5 kg što uopće nije loše…
    Happy ajme pa ti radiš dva posla!! Al ajde nek si ti nama živa i zdrava i fletna.

Presladak je 😍😍

💕💕💜💜👶😍

bojana27
    16. Veljača 2018. 06:50

ivymicek

Mi smo isto došli s pregleda. Sve je na svome mjestu kako i treba biti. Beba ima sve dijelove i on je idalje on (niš nije otpalo), imamo 570 g i jako smo slatki 💕. Mama je u plusu 5.5 kg što uopće nije loše…
    Happy ajme pa ti radiš dva posla!! Al ajde nek si ti nama živa i zdrava i fletna.

Divan je bebac 😍😍

Barkleys
    16. Veljača 2018. 09:16

Pozdrav, malo upadam ko s Marsa. Prodajem Aventovu ručnu izdajalicu. Svi dijelovi očuvani, slabo korištena, sterilizirana samo u Aventovom sterilizatoru. Kupljena 10/2017. U originalnom pakiranju, s uputama, kao poklon 2 štitnika za bradavice (standard veličine) nikad korišteni, samo sterilizirani. 250 kn. U cijenu je uračunata dostava. Poslužila je svrsi. Nisam planirala se izdajati, ali par potencijalnih upala mi je spriječila. Ako ste zainteresirane, javite se na 098 301 419, pa pošaljem slikice. Pozdrav!

mateya1993
    16. Veljača 2018. 09:33

Jutro cure  evo danas nam je točno 16 tjedana.  Kao što sam i obećala evo slikica 
    Ivymicek-preslatka je bebica 

💖 Nikol -12.08.2018💖

mamica1985
    16. Veljača 2018. 09:42

hej curke! danas punih 18 tjedana, eto me još malo I na pola puta do druge princeze. :)
    vidim da ste pisale nešto o čišćenju, ja radim sve kao I dosad, apsolutno nikakve promjene nisam uvela u dnevnu rutinu vezano za išta, osim što vise ne pijem alkohol nikakve vrste, pa ni gutljaj uz ručak, iako sam uvijek voljela popiti pivu nakon ručka ili vani s ekipom.

16. Veljača 2018. 09:53

Dobro jutro drage moje 😘😘...evo i nas na punih 25 tjedana😀😀😀😀

16. Veljača 2018. 09:54

mamica1985

hej curke! danas punih 18 tjedana, eto me još malo I na pola puta do druge princeze. :)
    vidim da ste pisale nešto o čišćenju, ja radim sve kao I dosad, apsolutno nikakve promjene nisam uvela u dnevnu rutinu vezano za išta, osim što vise ne pijem alkohol nikakve vrste, pa ni gutljaj uz ručak, iako sam uvijek voljela popiti pivu nakon ručka ili vani s ekipom.

Hei hei..a sličkica mamice?😂😂😍😍😘

16. Veljača 2018. 09:55

mateya1993

Jutro cureevo danas nam je točno 16 tjedana. Kao što sam i obećala evo slikicaIvymicek-preslatka je bebica

Slatkica😍😍😘😘

HappySeal
    16. Veljača 2018. 10:22

Busice rastu 

Ja sam na +5 trenutno i već sad se osjećam kao kit. 

Što se tiče čišćenja, MM je preuzeo kupaonu u potpunosti (i inače on radi veliko čišćenje), a ja izbjegavam dizanje teškog i penjanje po stolcima i ljestvama jer em sam trudna, em sam šlampava i inače :D 

Ostalo sve normalno, sumnjam da se mogu širiti od kuhanja, peglanja ili stavljanja veša na sušenje, ali baš da bi sad micala ormare i nosila gajbe - ne bi. 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.