Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    15. Veljača 2018. 19:18

Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselila  I noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica  Baš me zanima jel pogodila. Sutra stavljam slikicu 

💖 Nikol -12.08.2018💖

15. Veljača 2018. 19:28

mateya1993

Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curicaBaš me zanima jel pogodila. Sutra stavljam slikicu

Super za pregled i da je bebač dobro, bude se pokazao kad bude spreman 😍😍

franovamamita
    15. Veljača 2018. 19:36

ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
    mateya bitno da je beba dobro 😙
    happy drago mi je da ste dobro 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    15. Veljača 2018. 19:37

Čestitam draga i polako,pokazat ce ti se neba..a za bokove,sefica se rasirila i nosi curicu

Mya
    15. Veljača 2018. 19:41

HappySeal

Tu sam! Tu sam!

Nema mjesta panici! :D

Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.

Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!

Pratim vas, ali ne tipkam jer padnem u krevet cim dodjem doma.

Nasa kraljica😁😁😁😁😁

pharmamma
    15. Veljača 2018. 19:41

Mateya super za pregled
    Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem 

15. Veljača 2018. 19:44

franovamamita

ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
    mateya bitno da je beba dobro 😙
    happy drago mi je da ste dobro 😙

Njamiii pizzaaaaa😋😋

15. Veljača 2018. 19:45

pharmamma

Mateyasuper za pregled
    Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem

Još malo 😀

ivymicek
    15. Veljača 2018. 20:01

mateya1993

Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curicaBaš me zanima jel pogodila. Sutra stavljam slikicu

Bitno da ste ti i beba dobro a pokazat će se sljedeći put 😀.
    Ajde baš me zanima jel baka pogodila 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    15. Veljača 2018. 20:07

Mi smo isto došli s pregleda. Sve je na svome mjestu kako i treba biti. Beba ima sve dijelove i on je idalje on (niš nije otpalo), imamo 570 g i jako smo slatki 💕. Mama je u plusu 5.5 kg što uopće nije loše... 

Happy ajme pa ti radiš dva posla!! Al ajde nek si ti nama živa i zdrava i fletna. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.