Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselila I noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Baš me zanima jel pogodila. Sutra stavljam slikicu
💖 Nikol -12.08.2018💖
Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Super za pregled i da je bebač dobro, bude se pokazao kad bude spreman 😍😍
ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
mateya bitno da je beba dobro 😙
happy drago mi je da ste dobro 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Čestitam draga i polako,pokazat ce ti se neba..a za bokove,sefica se rasirila i nosi curicu
Tu sam! Tu sam!
Nema mjesta panici! :D
Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.
Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!
Pratim vas, ali ne tipkam jer padnem u krevet cim dodjem doma.
Nasa kraljica😁😁😁😁😁
Mateya super za pregled
Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem
ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
mateya bitno da je beba dobro 😙
happy drago mi je da ste dobro 😙
Njamiii pizzaaaaa😋😋
Mateyasuper za pregled
Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem
Još malo 😀
Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Bitno da ste ti i beba dobro a pokazat će se sljedeći put 😀.
Ajde baš me zanima jel baka pogodila 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo isto došli s pregleda. Sve je na svome mjestu kako i treba biti. Beba ima sve dijelove i on je idalje on (niš nije otpalo), imamo 570 g i jako smo slatki 💕. Mama je u plusu 5.5 kg što uopće nije loše...
Happy ajme pa ti radiš dva posla!! Al ajde nek si ti nama živa i zdrava i fletna.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji