Umirile se klokanice😎😀...a ja spremno čekam..idem po neki sendvič...rikavam od dosade...i tak...
Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselila I noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Baš me zanima jel pogodila. Sutra stavljam slikicu

💖 Nikol -12.08.2018💖
Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Super za pregled i da je bebač dobro, bude se pokazao kad bude spreman 😍😍
ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
mateya bitno da je beba dobro 😙
happy drago mi je da ste dobro 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Čestitam draga i polako,pokazat ce ti se neba..a za bokove,sefica se rasirila i nosi curicu
Tu sam! Tu sam!
Nema mjesta panici! :D
Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.
Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!
Pratim vas, ali ne tipkam jer padnem u krevet cim dodjem doma.
Nasa kraljica😁😁😁😁😁
Mateya super za pregled
Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem

ena ma nemoj se bojati toliko malo proguglaj za te braxton hicks kontrakcije i vidjet ces da je normalno 😚 sto se tice klope evo prezderala se pekla pizzu jednu s rajcicom a drugu sam stavila vrhnje umjesto i uh jedva disem 😂
mateya bitno da je beba dobro 😙
happy drago mi je da ste dobro 😙
Njamiii pizzaaaaa😋😋
Mateyasuper za pregled
Mene već lagano noge bole,još 20 min do kraja smjene..jedva čekam da dođem doma i legnem
Još malo 😀
Pozdrav cure! Evo ja popodne obavila pregled. Sve je uredu. Beba lijepo raste,dobila sam 2kg,ali mi je rekla da je još rano da mi veli spol. A ja sam se već poveselilaI noćas sam sanjala da mi je rekla da nosim curicu i imam stalno takav osjećaj. Kad smo već kod babskih priča, rekla mi je baka da se dosta širim u bokovima i da to znači da je dečko,a kao kad bi mi trbuh jako rasel bila bi curica
Bitno da ste ti i beba dobro a pokazat će se sljedeći put 😀.
Ajde baš me zanima jel baka pogodila 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji