Znaci pregled mi je bio prije 5 dana i beba je bils okrenuta glavicom prema dole i imala sam stalno pritisak na mjehur.Zadnja 2 dana pritisak se smiria i sad me beba bas dole jako udara,jel moguce da se opet okrenula?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
♥️
Mi smo se digli poslije popodnevnog nappinga u bolovima...mjehur pun...otisla na WC i sve ok, ostala bol nakon mokrenja i sad me isto bolucka kad ne lezim...tako da sam zvala hitnu i ginekologa, to je bol od širenja maternice...rastem cijela sama sebi ispred ociju 🙄...predložio je mirovanje kad boli i da ne idem na hitnu da se maltretiram ako prolazi kad ležim, jer me boli dole desno, tak da nema sta bit osim širenja ili slijepog crijeva, što nije🤸 etogac...😑
Prvih 5 mjeseci sam lišom prošla, pa me majka priroda uočila hahahh
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Muz narezao spek , pojela 3 komadica i evo zgaravica ce mu unistit i zgadio mi se spek 🤔 a takoo sam mu se veselila 🤮
Znaci pregled mi je bio prije 5 dana i beba je bils okrenuta glavicom prema dole i imala sam stalno pritisak na mjehur.Zadnja 2 dana pritisak se smiria i sad me beba bas dole jako udara,jel moguce da se opet okrenula?
A ko bi ih znao više, baš m govorim, neznam više di je naš sin i čime me lupa ali lupa nisko dole u čučici, na obje strane pa se nadam da su nožice jer bi to značilo da se okrenuo
...a i ako su ručice, stvarnoo je jak😅
Pa moguće ti je svasta, mozda je nasao put za vratit se...bitno da si ti bolje, a za Malvazija drzim fige 💪
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
♥️
Mi smo se digli poslije popodnevnog nappinga u bolovima…mjehur pun…otisla na WC i sve ok, ostala bol nakon mokrenja i sad me isto bolucka kad ne lezim…tako da sam zvala hitnu i ginekologa, to je bol od širenja maternice…rastem cijela sama sebi ispred ociju 🙄…predložio je mirovanje kad boli i da ne idem na hitnu da se maltretiram ako prolazi kad ležim, jer me boli dole desno, tak da nema sta bit osim širenja ili slijepog crijeva, što nije🤸 etogac…😑
Ajoj draga...a miruj malo više, ak nastavi baš baš bolit zovni hitnu, kaj je sigurno sigurno je. Moj mali ima box meč...
♥️
Mi smo se digli poslije popodnevnog nappinga u bolovima…mjehur pun…otisla na WC i sve ok, ostala bol nakon mokrenja i sad me isto bolucka kad ne lezim…tako da sam zvala hitnu i ginekologa, to je bol od širenja maternice…rastem cijela sama sebi ispred ociju 🙄…predložio je mirovanje kad boli i da ne idem na hitnu da se maltretiram ako prolazi kad ležim, jer me boli dole desno, tak da nema sta bit osim širenja ili slijepog crijeva, što nije🤸 etogac…😑
Ajoj draga…a miruj malo više, ak nastavi baš baš bolit zovni hitnu, kaj je sigurno sigurno je. Moj mali ima box meč…
I moj se igra, sad sam se zahihotala, a on se sav uzjurio hahahh
Idem na tecaj sutra u bolnicu, imamo na fizikalnoj vjezbe, pa ako ce me bolit spustiti cu se na hitnu.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji