Ha ha Proudy , moramo se strpiti i vidjeti 😂…al i babe znaju fulati 😂😂…e draga, ti imaš iskustva s mirovanjem, jel mogu i malo na leđima ležat ili ? Nezz više kak se namjestit, lijevi but mi utrnuo☺
Ja ti lezim svakak, jedan bok, drugi bok, malo na ledja, pa kao neki polubok. Tak i tak ne mogu predugo u ni jednom polizaju pa se vrtim ko na raznju 😁
Tak i ja😂😂, samo molim Boga da mi idući put veli da nemoram samo ležat i da se bebo izmigoljio i pomjerio višlje, vani je sunce, ja bi u šetnju malo😥
Curke sve vas teže pratim 😂
Tea lijepa buša.
Mi ćemo kinderbet imat u dječjoj sobi gdje si planiram stavit krevet tak da budem blizu bebe dok je mala. Mislim da je bolje da se od početka navikne ba krevetić. A dok smo dolje u dnevnom ili košara od kolica za početak a poslije ona njihalica i baby gym.
Mi smo sa 17+2 imali 200gr i 15cm i bili smo veći za kojih tjedan dana. Sljedeci pregled nam je 27.02 bit cemo 21+2.
Mi smo odabrali ime Noa. Tražili smo kraće ime jer je prezime dulje 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ha ha Proudy , moramo se strpiti i vidjeti 😂…al i babe znaju fulati 😂😂…e draga, ti imaš iskustva s mirovanjem, jel mogu i malo na leđima ležat ili ? Nezz više kak se namjestit, lijevi but mi utrnuo☺
Ja ti lezim svakak, jedan bok, drugi bok, malo na ledja, pa kao neki polubok. Tak i tak ne mogu predugo u ni jednom polizaju pa se vrtim ko na raznju 😁
Tak i ja 😂 Pa se ujutro probudim sa bolovima u kičmi 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Tak i ja 😂 Pa se ujutro probudim sa bolovima u kičmi 🙈
Da..i ja..samo kaj nakon buđenja opet ispočetka cijeli dan..i opet ispočetka...a jesam cendrava danas😥
ja si nabavila jastuk onaj. Samo sam pogriješila jer sam jastučnicu sušila u sušlici i sad se dosta stisnula i kad sam jedva stavila jastuk unutra jako je nabijen i nije mi nest udoban 🙃
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cure! Necu vas stici nikad procitati 🙈 Imala sam neprospavane noci, vozila muza na hitnu, ispada da je sve ok hb, vidjet cemo. Na poslu ludnica pa ne stignem citati 😂 moram raditi uzas 🙈
Danas bila na pregledu, sve super, ja zatvorena, na +2kg, potvrdeno jos jednom da je curica, i ona je super, teska 630g, odgovara zm. Slijedeci tjedan u cetvrtak idem na ogtt, vadim i kks, tsh i crp. Ljubim i nadam se da cu uhvatit malo vremena da vas i procitam i polovim! Aktivne ste i to mi je drago 💗
Cure! Necu vas stici nikad procitati 🙈 Imala sam neprospavane noci, vozila muza na hitnu, ispada da je sve ok hb, vidjet cemo. Na poslu ludnica pa ne stignem citati 😂 moram raditi uzas 🙈
Danas bila na pregledu, sve super, ja zatvorena, na +2kg, potvrdeno jos jednom da je curica, i ona je super, teska 630g, odgovara zm. Slijedeci tjedan u cetvrtak idem na ogtt, vadim i kks, tsh i crp. Ljubim i nadam se da cu uhvatit malo vremena da vas i procitam i polovim! Aktivne ste i to mi je drago 💗
Super draga za pregled i malenu ljepoticu, nadam😍😍, se da će m brzo doći k sebi😘
Puno ste mi aktivne danas. Ne stignem vas loviti sada tako da cu veceras u miru 😘
💗Baby E💗
Ne stignem ni ja pratit 🙈
Honey super za pregled i curku. Nadam se da ce muz ostat ok.
Sliku vam okacim cim stignem, ovih dana samo spavam doma.
Preletila sam imena 😍 Nase su zasad Bruna i Marta ako nesto ne promijenimo 😬
Da su bili decki bio bi David i brat mu bezimeni 😂 Nemamo bas muskih imena. Vidila sam da je ivy cini mi se spomenula Vida, i to mi je super ime 😍 Ali ono, Vid i David... Lolek i Bolek 😂
17.7. 💝💝
Evo moje fritulice jedan pozz iz kreveta 😂
Umorna sam... amen 😴😴😴
Btw evo posnih fritula -->
https://www.coolinarika.com/recept/fritule-posne/😋
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji