Moram primjetiti da u zadnje vrijeme skoro svaka piše o hrani i šta će jesti i kako ima apetit, a ja baš ništa posebno nemam apetita. Sve mi je isto kao i prije trudnoće…a udebljala se kilo. Al' eto dr.kaže da je sve normala..ugl danas smo bili na pregledu i saznali smo spol. Bebica nas dočekala raširenih nogu. Upišite tamo još jednog pišonju. 😚
Čestitke na pišonji ☺️☺️ Bez brige,glad bi te mogla ubrzo uhvatiti hehehe meni taman oko 15-og tjedna počelo 😂 prije tog mi je bilo bitno samo da doručkujem brzo nakon buđenja
Dobro jutro
Dobrodosle nove cure .čestitke na pišulincu
Ja još uvijek ujutro ako me ulovi mučnina brzo čaj od šipka s limunom i odma mi smiri i ostatak dana klopa
Moram primjetiti da u zadnje vrijeme skoro svaka piše o hrani i šta će jesti i kako ima apetit, a ja baš ništa posebno nemam apetita. Sve mi je isto kao i prije trudnoće…a udebljala se kilo. Al' eto dr.kaže da je sve normala..ugl danas smo bili na pregledu i saznali smo spol. Bebica nas dočekala raširenih nogu. Upišite tamo još jednog pišonju. 😚
He he super još jedan pišulinac! Čestitke!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cestitke na pisonji! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima!
Darth Vader mi je u vrticu, a M i ja u krevetu. Lijepi je kad ne moras nikud po ovakvom vremenu. Puse svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svim trudnicama i bebama,
pridružuje vam se još jedna trudničica na ljetnim bebama.
Imam 31. god., prva trudnoća. spol još ne znamo.
Pozdrav svim trudnicama i bebama,
pridružuje vam se još jedna trudničica na ljetnim bebama.
Imam 31. god., prva trudnoća.spol još ne znamo.
Dobrodoslaaa 🤗
Proudy kako ste danas?
Helga cestitke na pisulincu!
Zelimo vam lijep dan 😘
💗Baby E💗
Helga čestitam na pišolincu! 💙🤗
Mandarina Dobrodošla! 😊
Muž i ja kupili jučer kutiju krafna i već je pola fali. Mislim da sam blizu Jami po pojedenim krafnama 😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
dan curke
i tako se ja ustanem u 8 na pipi, vani snijeg pada s kisom kazem sama sebi ma lezi martina jos malo...trgnem se ono 11 sati
doruckovali(sva sreca pa i klinac voli dugo spavati) sad smisljam sta za rucak...e da mama pece krofne pa ce i nama donjeti (zivimo kuca do kuce)...jeeeeee
jama jesi skinula ono cudo sta kazu doktori?
ivy ja skuhala zgance prelila vrhnjem narezala sitno slanine i stavila u mikrovalnu da slanina pusto mast nije mi se dalo ovak prziti ju ahahahahahahahahah
helga cestitam na malenom princu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jesam jutros,odmah s nalazom ginekologu..visok i dobila tablete da se unormali pa u ponedjeljak na mjerenje
Sortiraj odgovore
Najstariji