Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    12. Veljača 2018. 19:41

Opet samoispravak, pa djelujem nepismeno 😂😂
    Ali dobro, vec me razumijete i kao takvu hahahh

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Minniee
    12. Veljača 2018. 19:42

Bojana27 nisu uspjeli vidjeti ni na 4d ili?? Evo ja ti onda želim uskoro potvrdu i neka bude pišo. 
    Ivymicek hvala..
    Ja koliko sam jak osjećaj za sina imala u prvoj trudnoći sad nemam pojma je li ovo želja ili predosjećaj..
    ..nadam se da beba neće biti sramežljiva, sin se lijepo pokazao već u 13tt

12. Veljača 2018. 19:56

baarbaraa29

A zivota ti vrijednih zena sto se raspisale!riri5 dobro dosla, napokon!Sjecam te se s teme s najvise postova haha!
    Minniee isto dobrodosla! Sto nas je vise to veselije hihi, a iskusnih mama, nama koje cekamo prvo prosirenje obitelji, nikad dosta!
    Sta braco kaze - jel bi seku ili da se ima s kim igrati auticima?
    Za ovu curu s aplikacijom.. mislim da si ljudi od silne zelje za bebom pocnu lagati,tj .vjerovati i nevjerovatnom jer isto nemam objasnjenje za toliku sigurnost da aplikacija zaista djeluje! Po kojem principu djevojko?
    Ja sam neki dan kupila u Lidlu Oreo dounat! Znaci nesto savrseno, a isto ih nisam ljubitelj!! Jos dodatno punjena unutra!
    ProudMomy ne zelim te plasiti ni najmanje, samo upozorit.. Nisi ti jos bila s nama kad je moj tata zavrsio u bolnici zbog pluca. Od Badnjaka je u bolnici i jos uvijek je. Sad su neke druge komplikacije u pitanju, ali sve je zbog upale pluca. Doduse stariji je od tvog muza sigurno 30ak godina, ali ako se osjeca lose, ako ga boli kad kaslje ili nedaj Boze iskasljava krv nedajte se otjerat od dok.bez nekog veceg pregleda!
    Iako se od upale pluca jako sporo oporavlja..tako da se zbog toga sto ide sporo nemoj brinuti, to je normalno. Jel su mu vadili CRP?

Ajme draga! Kako ti je sada tata?
    Kaze muz da ga nis ne boli ni dok kaslje ni dok dise. Dobio je neku pumpicu,  tipa ventolin,  ali nije ventolin nego nesto drugo. Vadio je krv,  crp je bio povisen. Ne znam vise koliko,  nalaz nemamo printani,  kod doktorice je.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Veljača 2018. 19:57

Tea👶

Opet samoispravak, pa djelujem nepismeno 😂😂
    Ali dobro, vec me razumijete i kao takvu hahahh

Da je drugacije,  ne bismo razumjele 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    12. Veljača 2018. 20:22

Ena31

pharmamma

Enasve mi se čini da bi tak i ja mogla 😂😂 još skoro sat i pol do kraja smjene

😱😱😱😱

Sretno stigla doma,čak su ceste dosta dobro očišćene..nadam se da ujutro neće biti koma 

12. Veljača 2018. 20:24

pharmamma

Ena31

pharmamma

Enasve mi se čini da bi tak i ja mogla 😂😂 još skoro sat i pol do kraja smjene

😱😱😱😱

Sretno stigla doma,čak su ceste dosta dobro očišćene..nadam se da ujutro neće biti koma

Onda super😀

pharmamma
    12. Veljača 2018. 20:30

Dobrodošle Minnie i Marija! ☺️ 
    Minnie nama je dr s 10 tjedana rekao da je prilično siguran da je dečko, ali još čekamo 100% potvrdu..možda nam se sutra posreći da vidimo 😁

baarbaraa29
    12. Veljača 2018. 20:53

Ajme draga! Kako ti je sada tata?
    Kaze muz da ga nis ne boli ni dok kaslje ni dok dise. Dobio je neku pumpicu, tipa ventolin, ali nije ventolin nego nesto drugo. Vadio je krv, crp je bio povisen. Ne znam vise koliko, nalaz nemamo printani, kod doktorice je.

Ako ga je vadio i oni znaju vrijednost ocito nije tako strasno i prilagodit ce mu terapiju samo kazu da kakva god da je da je oporavak dug.
    Tatin je bio 360, a norm.je ispod 10, bio u indu. komi, dobio sepsu..Pluca su sad dobro, ali je zaradio i gangrenu pa ceka amputaciju.
    On je dobio isto neku pumpicu, ali nema lijeka u njoj nego samo 3 kuglice koje moraju preci neku crtu kad vuce zrak. Valjda za osnazivanje pluca.
    NARAVNO razlicita su kategorija i uopce ih ne usporedjujem nego reko samo nek se neda zavuc ako se osjeca lose.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    12. Veljača 2018. 21:04

Minniee

Bojana27 nisu uspjeli vidjeti ni na 4d ili?? Evo ja ti onda želim uskoro potvrdu i neka bude pišo.Ivymicek hvala..
    Ja koliko sam jak osjećaj za sina imala u prvoj trudnoći sad nemam pojma je li ovo želja ili predosjećaj..
    ..nadam se da beba neće biti sramežljiva, sin se lijepo pokazao već u 13tt

Ma na 4d je doktor rekao da je curka :)

franovamamita
    12. Veljača 2018. 21:06

vecer zenske😙😙😙 
    jel sam si ja zabrijala ili ??? vec danima osjecaj da me rebra bole jel moguce da se i to sve siri pa boli?😮😮😮😮😮

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.